annemarie
Fanka BB :)
Widze ze dzialasz,dobrze.Trzymam kciuki.Dopisuje się i ja
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Widze ze dzialasz,dobrze.Trzymam kciuki.Dopisuje się i ja
Pierwszy raz widzę taka tabelkę. Według niej byłam poza norma .
7dpt blastki beta 88
9 dpt blastki 200
Wzięłam ostatniego eskimosa .Widze ze dzialasz,dobrze.Trzymam kciuki.
U mnie w klinice nie dają wcale. Chyba teraz niektóre kliniki też już odeszły od tego leku. Masz jakieś skurcze zaraz po transferze? W dzień transferu to ok. potem to już bym sobie darowała.A relanium tez uwazasz ze lepiej nie po transferze? Bo zawsze mialam a tym razem nie wiem...
W jakiej klinice bylas?
A juz widze ,w Unice.Powodzenia
Do IVA 80 to bylo.
[/QUO
Dziekuje, przyda sie.
Z tego co czytalam to ty tez podchodzilas w Pradze? Moge napisac do Ciebie na priv bo mialabym kilka pytan ?
Ja brałam relanium przed pierwszym i drugim transferem. Przy trzecim dr mi nic nie powiedziała i zapomniałam I akurat się udało a pamiętam przy tych wcześniejszych, że mówiła, żebym wzięła jedną tabletkę, bo jestem szczupła, że niektóre dziewczyny nie do końca po tym kontaktują. Bałam się brać! Wziełam jedną i się okazało, że nic nie poczułam, nadał miałam ADHD. Jak dr się dowiedziała podczas transferu, że brałam to się zdziwiłaU mnie w klinice nie dają wcale. Chyba teraz niektóre kliniki też już odeszły od tego leku. Masz jakieś skurcze zaraz po transferze? W dzień transferu to ok. potem to już bym sobie darowała.