reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

@katherinnn hejka jak soe czujesz?? Robilas juz test czy jeszcze czekasz ??? Ja planuje jutro zrobic 5dpt. Transfer 5dniowego zarodka. Myślicie ze moze juz cos wyjsc czy za wcześnie i lepiej się nie denerwować????
Ja planuję robić test najwcześniej w sobotę. To będzie 9dpt 3dniowych zarodków. Nie chcę robić wcześniej, żeby się nie denerwować😉
Ogólnie czuję się dobrze. Nic nie boli, tylko czasem czuję jakieś takie ciągnięcie w pachwinach🤷‍♀️ i mam okropna zgage, co bym nie zjadła, nawet po wodzie. I w nocy często wstaję do toalety, nawet 4-6 razy się zdarza, ale to mi się pojawiło tak od 2-3dni🤔
A jak Twoje samopoczucie?

reklama

Załączniki

• Screenshot_20200610_225930_com.android.gallery3d.jpg
    Screenshot_20200610_225930_com.android.gallery3d.jpg
    345,9 KB · Wyświetleń: 59
Ja planuję robić test najwcześniej w sobotę. To będzie 9dpt 3dniowych zarodków. Nie chcę robić wcześniej, żeby się nie denerwować😉
Ogólnie czuję się dobrze. Nic nie boli, tylko czasem czuję jakieś takie ciągnięcie w pachwinach🤷‍♀️ i mam okropna zgage, co bym nie zjadła, nawet po wodzie. I w nocy często wstaję do toalety, nawet 4-6 razy się zdarza, ale to mi się pojawiło tak od 2-3dni🤔
A jak Twoje samopoczucie?
Ja tez wsumie czuje się dobrze. Juz nie mogę się doczekać wiadomości czy sie udalo. Mam lekkie pobolewanie w okolicach macicy ale takie delikatne i chyba chodze częściej do toalety niz zwykle ale to już miałam odkąd zaczęłam brac progesteron wiec nie wiem czy to nie przez to. Bol piersi tez juz mam od stymulacji od tych hormonow nadal mnie trzyma. Wiec nie umiem znaleźć nic nowego co by wskazywało na ciaze 😂😂

reklama
Wszystkie dziewczyny dodalam do kalendarza :) zapelnia nam sie on pieknie 😍

To ja też poproszę o wpisanie 3.11 pierwsza weryfikacja bety😉

Ja tez wsumie czuje się dobrze. Juz nie mogę się doczekać wiadomości czy sie udalo. Mam lekkie pobolewanie w okolicach macicy ale takie delikatne i chyba chodze częściej do toalety niz zwykle ale to już miałam odkąd zaczęłam brac progesteron wiec nie wiem czy to nie przez to. Bol piersi tez juz mam od stymulacji od tych hormonow nadal mnie trzyma. Wiec nie umiem znaleźć nic nowego co by wskazywało na ciaze 😂😂
No właśnie ja też już nie wiem, czy to wszystko nie od progesteronu i innych leków🤷‍♀️ póki co wierzę, że się udało, bo grunt to pozytywne nastawienie👍 mój mąż nie dopuszcza innej opcji, chociaż ogólnie podchodzimy do wszystkiego na luzie😉
Ja teraz codziennie rano jeżdżę do lasu na grzybki, więc trochę się relaksuje a jednocześnie łykam świeże powietrze, no i trochę ruchu wiadomo zawsze się przyda😀

Do góry