reklama
Ja nie jestem jakoś doświadczona, ale z tego co czytałam, to trochę za wcześnie... Ale rozumiem, że nie możesz się doczekać i pewnie sama tez bym kombinowała.@katherinnn hejka jak soe czujesz?? Robilas juz test czy jeszcze czekasz ??? Ja planuje jutro zrobic 5dpt. Transfer 5dniowego zarodka. Myślicie ze moze juz cos wyjsc czy za wcześnie i lepiej się nie denerwować????
mary.m
Fanka BB :)
Dziewczyny Dr zalecił mi schodzenie z encontoru, początkowo mialam 1 tabletkę dziennie a od poniedziałkowej wizyty przed 2 tyg mam brak po 1/2 i odstawić, obecnie jestem w 14t5d. Jak wyglądała u Was sytacja z odstawieniem z schodzeniem tych tabeletek.
Trochę się martwię czy nie za wcześnie z niego schodzę... Poradźcie proszę.
Pozdrawiam i usciski przesyłam
Już dokładnie nie pamiętam, ale na pewno zeszłam wcześniej, chyba jakoś 11-12 tc
mary.m
Dziewczyny możecie wrzucić może jeszcze raz to zdjęcie z oczekiwana beta w zależności od dnia pt
Załączniki
mary.m
@katherinnn hejka jak soe czujesz?? Robilas juz test czy jeszcze czekasz ??? Ja planuje jutro zrobic 5dpt. Transfer 5dniowego zarodka. Myślicie ze moze juz cos wyjsc czy za wcześnie i lepiej się nie denerwować????
Przy blastce najwcześniej 6dpt i to dla odważnych
Ania.Wiosenka
Ja byłam w trzech ciazach i nigdy w zyciu nie brałam jeszcze nospy - co nie znaczy że jest ona zła, po prostu nie potrzebowałam, ból mi nie przeszkadza.Nospe można brać normalnie w ciąży. Na każdym etapie. Nie znam kobiety, która nie brałaby nospy w ciąży. Naturalnej czy z in vitro...
Trudno powiedziec, zależy kiedy było zagnieżdzenie, moze być 0 - co Cię zanipokoi. Ja bym sie wstrzymała do 6 dpt, - tak bezpieczniej.@katherinnn hejka jak soe czujesz?? Robilas juz test czy jeszcze czekasz ??? Ja planuje jutro zrobic 5dpt. Transfer 5dniowego zarodka. Myślicie ze moze juz cos wyjsc czy za wcześnie i lepiej się nie denerwować????
pauli890
mary.m
Wiem ja też bym nie brała ale chciałam tylko wiedzieć czy coś można np.w jakiś ekstremalnych momentach[emoji846]Dzięki tak właśnie gdzieś slyszalam[emoji846]Dziękuję[emoji846]Dziękuję[emoji846]Dziękuję[emoji846] co do nospy to mam w zaleceniach po transferze w razie konieczności że można zażyć choć mi się wydaje że na mnie ona nigdy nie dzialala.
Brałam apap, nie dałabym rady funkcjonować bez tego przy niektórych bólach głowy nospę też kilka razy przy mocniejszych bólach brzucha
kochanka328
Jak w Angelus Katowicach ale ja z komórkami dawczyni i nasieniem dawcy nie wiem to 1 transfer w tej klinice będzie
reklama
kolor nadzieji
Dzięki[emoji846] ja też często miewam bóle głowy i czasem ból jest taki dokuczliwy że ciężko mi funkcjonowac
Brałam apap, nie dałabym rady funkcjonować bez tego przy niektórych bólach głowy nospę też kilka razy przy mocniejszych bólach brzucha
Podziel się: