reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
@katherinnn hejka jak soe czujesz?? Robilas juz test czy jeszcze czekasz ??? Ja planuje jutro zrobic 5dpt. Transfer 5dniowego zarodka. Myślicie ze moze juz cos wyjsc czy za wcześnie i lepiej się nie denerwować????
Ja nie jestem jakoś doświadczona, ale z tego co czytałam, to trochę za wcześnie... Ale rozumiem, że nie możesz się doczekać i pewnie sama tez bym kombinowała.

Dziewczyny Dr zalecił mi schodzenie z encontoru, początkowo mialam 1 tabletkę dziennie a od poniedziałkowej wizyty przed 2 tyg mam brak po 1/2 i odstawić, obecnie jestem w 14t5d. Jak wyglądała u Was sytacja z odstawieniem z schodzeniem tych tabeletek.
Trochę się martwię czy nie za wcześnie z niego schodzę... Poradźcie proszę.
Pozdrawiam i usciski przesyłam 🤗

Już dokładnie nie pamiętam, ale na pewno zeszłam wcześniej, chyba jakoś 11-12 tc

Załączniki

• received_632939277447822.jpeg
    received_632939277447822.jpeg
    108,6 KB · Wyświetleń: 80
Nospe można brać normalnie w ciąży. Na każdym etapie. Nie znam kobiety, która nie brałaby nospy w ciąży. Naturalnej czy z in vitro...
Ja byłam w trzech ciazach i nigdy w zyciu nie brałam jeszcze nospy :) - co nie znaczy że jest ona zła, po prostu nie potrzebowałam, ból mi nie przeszkadza.
@katherinnn hejka jak soe czujesz?? Robilas juz test czy jeszcze czekasz ??? Ja planuje jutro zrobic 5dpt. Transfer 5dniowego zarodka. Myślicie ze moze juz cos wyjsc czy za wcześnie i lepiej się nie denerwować????
Trudno powiedziec, zależy kiedy było zagnieżdzenie, moze być 0 - co Cię zanipokoi. Ja bym sie wstrzymała do 6 dpt, - tak bezpieczniej.

Wiem ja też bym nie brała ale chciałam tylko wiedzieć czy coś można np.w jakiś ekstremalnych momentach[emoji846]Dzięki tak właśnie gdzieś slyszalam[emoji846]Dziękuję[emoji846]Dziękuję[emoji846]Dziękuję[emoji846] co do nospy to mam w zaleceniach po transferze w razie konieczności że można zażyć choć mi się wydaje że na mnie ona nigdy nie dzialala.

Brałam apap, nie dałabym rady funkcjonować bez tego przy niektórych bólach głowy :( nospę też kilka razy przy mocniejszych bólach brzucha

reklama
Do góry