reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
@katherinnn hejka jak soe czujesz?? Robilas juz test czy jeszcze czekasz ??? Ja planuje jutro zrobic 5dpt. Transfer 5dniowego zarodka. Myślicie ze moze juz cos wyjsc czy za wcześnie i lepiej się nie denerwować????
Ja nie jestem jakoś doświadczona, ale z tego co czytałam, to trochę za wcześnie... Ale rozumiem, że nie możesz się doczekać i pewnie sama tez bym kombinowała.

Dziewczyny Dr zalecił mi schodzenie z encontoru, początkowo mialam 1 tabletkę dziennie a od poniedziałkowej wizyty przed 2 tyg mam brak po 1/2 i odstawić, obecnie jestem w 14t5d. Jak wyglądała u Was sytacja z odstawieniem z schodzeniem tych tabeletek.
Trochę się martwię czy nie za wcześnie z niego schodzę... Poradźcie proszę.
Pozdrawiam i usciski przesyłam 🤗

Już dokładnie nie pamiętam, ale na pewno zeszłam wcześniej, chyba jakoś 11-12 tc

Załączniki

• received_632939277447822.jpeg
    received_632939277447822.jpeg
    108,6 KB · Wyświetleń: 73
Nospe można brać normalnie w ciąży. Na każdym etapie. Nie znam kobiety, która nie brałaby nospy w ciąży. Naturalnej czy z in vitro...
Ja byłam w trzech ciazach i nigdy w zyciu nie brałam jeszcze nospy :) - co nie znaczy że jest ona zła, po prostu nie potrzebowałam, ból mi nie przeszkadza.
@katherinnn hejka jak soe czujesz?? Robilas juz test czy jeszcze czekasz ??? Ja planuje jutro zrobic 5dpt. Transfer 5dniowego zarodka. Myślicie ze moze juz cos wyjsc czy za wcześnie i lepiej się nie denerwować????
Trudno powiedziec, zależy kiedy było zagnieżdzenie, moze być 0 - co Cię zanipokoi. Ja bym sie wstrzymała do 6 dpt, - tak bezpieczniej.

Wiem ja też bym nie brała ale chciałam tylko wiedzieć czy coś można np.w jakiś ekstremalnych momentach[emoji846]Dzięki tak właśnie gdzieś slyszalam[emoji846]Dziękuję[emoji846]Dziękuję[emoji846]Dziękuję[emoji846] co do nospy to mam w zaleceniach po transferze w razie konieczności że można zażyć choć mi się wydaje że na mnie ona nigdy nie dzialala.

Brałam apap, nie dałabym rady funkcjonować bez tego przy niektórych bólach głowy :( nospę też kilka razy przy mocniejszych bólach brzucha

reklama
Do góry