reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Ja całe życie na diecie, ale Ty to zdaje się chuchro jestes
A odrobaczanie tez robiłaś? Ja Dąbrowskie też mam za soba, najdłużej miesiąc wytrzymałam, ale niewiele zeszło. U mnie potrzeba czasu i do tego ruchu, którego nie lubię, jestem kanapowcem:D ale jak robiłam codziennie szybkie marsze bez chwili przerwy po 6-7 km, to musze przyznać że czułam się bardzo dobrze.
zawsze bylam drobna ale nie chuda ale kiedys po stymulacji w pol roku przytylam ponad 6 kg i ja to zawsze tak brzydko tyje po buzi 😅 Tez wczesniej mnienie interesowaly jakies czynnosci ruchowe poza seksem ;) Ale jak zaczelam to skonczyc nie moglam ;) z tym ze przez pierwsze dwa tygodnie musialam sie bardzo zmuszac ;)

reklama
Niuniu ja pol roku na spagetti bez makaronu, wogole bez makaronu ;) I bardzo mi to odpowiadalo. Jakos jak ten makaron jem to czuje sie taka ciezka;) Zupki zawsz jak pomidorowa to wlasnie z kawalkami mozarelli a jak rosolek to z rozdrobnionym ugotowanym mieskiem ;) ja wolalam wogole zrezygnowac z makaronu niz jesc ten razowy ;)
A widzisz , razowy .akaron to ja tylko w ciąży mogę zjeść 😂 dlatego w ciąży nie jadałam rosołu, ani pomidorowej. Najwyżej warzywa plus jakaś woda udająca zupę.

daj przepis - nie znam tego ;) tylko to nie moze byc nic skomplikowanego bo ja takich nie potrafie ;)
Latwizna.
Ja robie z tego przepisu. Dzem mozna zastepowac dowolnymi owocami [emoji16]

A tak w skrocie to kruche z przepisu wbudowanego, potem dzem albo owoce i na to ubijasz piane i scierasz kruszonke. 40min roboty. Pyyycha

Ja to jednak głupia jestem 😭😭😭 do końca łudziłam się że jednak lekarz się pomylil i mimo tego że odstawić musiałam leki to będę w ciąży dalej i serduszko się pojawi 🤦‍♀️ łudziłam się jak głupia... Niestety już dostałam plamienia 😭😭😭😭 dziś 3 dzień jqk boli mnie brzuch... Na papierze juz jest krew delikatna bo delikatna a jednak krew 😭😭😭😭😭 Boże dlaczego to jest takie ciężkie i niesprawiedliwe 😭😭😭😭😭😭 Nie potrafię powstrzymać łez, serce juz mi peklo na pół 😭😭😭 juz fizycznie czułam się w miarę dobrze... Teraz wszystko wróciło... Jestem w totalnej rozsypce 😭😭😭😭 Boje się 😭😭😭😭

Dobrze Cię rozumie, właśnie przechodzę przez to samo, ale muszę w tej niepewności wytrwać do czwartku jakoś, chociaż wiem, że szansa praktycznie zerowa że się jeszcze serduszko pojawi. Czuję się fatalnie, a miało być tak pięknie [emoji25]
Ja to jednak głupia jestem [emoji24][emoji24][emoji24] do końca łudziłam się że jednak lekarz się pomylil i mimo tego że odstawić musiałam leki to będę w ciąży dalej i serduszko się pojawi [emoji2356] łudziłam się jak głupia... Niestety już dostałam plamienia [emoji24][emoji24][emoji24][emoji24] dziś 3 dzień jqk boli mnie brzuch... Na papierze juz jest krew delikatna bo delikatna a jednak krew [emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24] Boże dlaczego to jest takie ciężkie i niesprawiedliwe [emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24] Nie potrafię powstrzymać łez, serce juz mi peklo na pół [emoji24][emoji24][emoji24] juz fizycznie czułam się w miarę dobrze... Teraz wszystko wróciło... Jestem w totalnej rozsypce [emoji24][emoji24][emoji24][emoji24] Boje się [emoji24][emoji24][emoji24][emoji24]

Latwizna.
Ja robie z tego przepisu. Dzem mozna zastepowac dowolnymi owocami [emoji16]

A tak w skrocie to kruche z przepisu wbudowanego, potem dzem albo owoce i na to ubijasz piane i scierasz kruszonke. 40min roboty. Pyyycha
bede robic - ale sprobuje to zrobic za tydzien na wszystkich swietych najpier zalicze ten z galaretka ;)

reklama
Do góry