reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Kuwa, ale Ty mnie dręczysz;). Placek mam spaghetti a ja tartę warzywną. Potem szybko na grzyby i do siostry pofarbować jej włosy. Lżej na duszy jak znasz mój plan dnia?:p
mozesz jesc spagetti ;) tylko z makaronem razowym albo najlepeij bez ;) A zmaiast makaronu wrzuc sobie kawalki mozzarelli ;) Jaki kolor robicie? Siorka juz sie odnalazla w nowym mieszkaniu?

reklama
Ale fajnie ;) Lubialam takie odtruwanie i chyba nie ma diety jakiej nie wyprobowalam ;) Teraz zrem wszystko ;) Mowie ci robi zakupy w czwartki ;)
Ja całe życie na diecie, ale Ty to zdaje się chuchro jestes
A odrobaczanie tez robiłaś? Ja Dąbrowskie też mam za soba, najdłużej miesiąc wytrzymałam, ale niewiele zeszło. U mnie potrzeba czasu i do tego ruchu, którego nie lubię, jestem kanapowcem:D ale jak robiłam codziennie szybkie marsze bez chwili przerwy po 6-7 km, to musze przyznać że czułam się bardzo dobrze.

Spaghetti bez makaronu 😱 koniec świata. Jadłam razowy makaron w ciąży, smak no cóż , łykałam jak kaczka ślimaki😂😂😂
Niuniu ja pol roku na spagetti bez makaronu, wogole bez makaronu ;) I bardzo mi to odpowiadalo. Jakos jak ten makaron jem to czuje sie taka ciezka;) Zupki zawsz jak pomidorowa to wlasnie z kawalkami mozarelli a jak rosolek to z rozdrobnionym ugotowanym mieskiem ;) ja wolalam wogole zrezygnowac z makaronu niz jesc ten razowy ;)

reklama
Do góry