bazylia128
Fanka BB :)
Ja cos tam ale nie wiedzialam ze B12 jest metylowana????
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny ja jestem załamana. Byłam na kontroli, beta dalej rośnie, ale jest tylko widoczny pęcherzyk i Ciałko żółte[emoji24] jeśli do czwartku nie pojawi się serce to po ciąży, mam kompletnie dosc [emoji25]
Zrób tartę na kruchym cieście, masa - mascarpone ze śmietanka 30% na to owoce i zalać galaretką@fredka84 a masz napewno co innego Cos z galaretka pliiizzzzzz bo mam duzo tego i akurat na galaretke ochote owocow tez mam duzo
Kochana który to dzień po transferze ? 3 dniowy czy blastka była?
Ale fajnie Lubialam takie odtruwanie i chyba nie ma diety jakiej nie wyprobowalam Teraz zrem wszystko Mowie ci robi zakupy w czwartkiPrzerażające, brak słów, żal na to co się wyprawia w PL...
Nie wiem czy w ogóle mi się uda zostać mamą, ale nawet boję się myśleć , że mam chore dziecko, eh...
Właśnie wróciłam z Arkadii a właściwie z Cearfura, nie cierpię robić zakupów w piątek, ale był mus i poszły 2 stówki . A nie wiele kupiłam, właściwie tylko dla mnie, bo będę sama przez prawie tydzień. Tak więc za stówkę to sobie można kupić na dziś i na jutro, chyba że ktoś makaronów sobie nakupi, mąki i taniej mortadeli. U mnie nie ma szans na zakupy raz w tygodniu, zwłaszcza teraz kiedy znów (po raz kolejny ) jestem na diecie i marchewki, jabłka i jarmuże idą jak woda.
Od jutra zaczynam oczyszczanie przeciwpasożytnicze musiałam kupić dynie, olej rycynowy itd. trzymajcie za mnie kciuki, bo to moje pierwsze odrobaczanie
czyli jak upieke tarte to mi ona musi wystygnac, potem ubijam mase - ojjjj lubie mascarpone i akurat mam i to smaruje tarte i na ile wkladam do lodowki? i potem ukladam na to owoce i zalewam galaretka i tez do lodowki tak? wiesz ze u mnie trzeba jak krowie na rowieZrób tartę na kruchym cieście, masa - mascarpone ze śmietanka 30% na to owoce i zalać galaretką
Już wrzuciłam wyżej jakiś przepis - zobaczczyli jak upieke tarte to mi ona musi wystygnac, potem ubijam mase - ojjjj lubie mascarpone i akurat mam i to smaruje tarte i na ile wkladam do lodowki? i potem ukladam na to owoce i zalewam galaretka i tez do lodowki tak? wiesz ze u mnie trzeba jak krowie na rowie
o jest ok mam przepis dopiero teraz to widze DZIEKKKUUUUJEEEEE - ty teraz na t o nawet nie patrzZrób tartę na kruchym cieście, masa - mascarpone ze śmietanka 30% na to owoce i zalać galaretką
Tarta z truskawkami, serkiem mascarpone i galaretką • Programista w kuchni
Sprawdź jak zrobić tartę z serkiem mascarpone, galaretką i truskawkami. Owocowa tarta na zimno, porady krok po kroku, zdjęcia. Przepisy kulinarne.programistawkuchni.pl
Kuwa, ale Ty mnie dręczysz. Placek mam spaghetti a ja tartę warzywną. Potem szybko na grzyby i do siostry pofarbować jej włosy. Lżej na duszy jak znasz mój plan dnia?@fredka84 za 6 minut jedziesz do domu Co masz na obiadek? Poza ziemniakami