reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

To jest dramat co się porobiło w naszym kraju !!

Gdzie demokracja?

Jaja... Normalnie jaja!

Aż nie mam słów

Dziewczyny widzialyscie co oni wymyślili.
Zakazują aborcji przy ciężkim uszkodzeniu płodu.
To jakiś koszmar. Nie wiem jak to komentować. Niedługo odbiorą kobietom prawa wyborcze.
Jak dla mnie dno.
Nie chciałam wrzucać tutaj tego czegoś. Jak można skazywać kobiety na rodzenie chorych dzieci.....sporo kobiet odrzuci chęć rodzenia dzieci. Przyznam daruje sobie podejście do transferu. Nie wyobrażam sobie nie mieć wyboru:( smutny dzień.
To straszne ja tego kompletnie nie rozumiem. Chcą rządzić każdym aspektem ludzkiego życia. Sterować płodności ograniczać in vitro a teraz podejmować za rodziny decyzję o tym czy chcą mieć bardzo ciężko chore dzieci.
To się w głowie nie mieści wracamy do średniowiecza.

reklama
@fredka84 jakich tabletek szukasz na necie? Moze ja cos mam ;) Jak bedziesz grzeczna to moze poszukam :-) :):-) :):-) :):-) :) ciasto mi dawajjakies bo musze zrobic. Wlasnie moja mama dzwonila ze maja kwarantanne. Moj tata byl jako emerytowany wojskowy dwa tygodnie w wosjku na szkoleniu inncyh oficerow i dzwonili najpierw z WKU a pozniej z sanepidu i narzucili im kwarantanne - masakra

W sumie ja już mam.zdrowe.dzieci w domu, jestem szczęśliwa ale kuwa jakoś mnie wkurzyli .....jak można tak uprzedmiotowić kobiety. Jeszcze głównie faceci o tym decydują.
ech. to masz szczęście. :-p też bym chciała być w takiej sytuacji żeby móc myśleć o odpuszczeniu. Tak to skończy się tzw. tradycyjnym modelem rodziny, baby do garów itp. . Sorry czasy jaskiniowe i ubijania sie kończyły ale dopoki rzadzi kler politykami w pl to tak bedzie.chyba że faktycznie ludzie zmadrzeja i się mobilizuje że nast wybory coś zmieniły.

@fredka84 jakich tabletek szukasz na necie? Moze ja cos mam ;) Jak bedziesz grzeczna to moze poszukam :-) :):-) :):-) :):-) :) ciasto mi dawajjakies bo musze zrobic. Wlasnie moja mama dzwonila ze maja kwarantanne. Moj tata byl jako emerytowany wojskowy dwa tygodnie w wosjku na szkoleniu inncyh oficerow i dzwonili najpierw z WKU a pozniej z sanepidu i narzucili im kwarantanne - masakra
Szukam DHA i B12 metylowanej - a ja jestem sknera to porównuję ile w tabletkach jest faktycznie dha żeby nie żreć 5 tabletek tylko 1

reklama
Przerażające, brak słów, żal na to co się wyprawia w PL...
Nie wiem czy w ogóle mi się uda zostać mamą, ale nawet boję się myśleć , że mam chore dziecko, eh...

Właśnie wróciłam z Arkadii a właściwie z Cearfura, nie cierpię robić zakupów w piątek, ale był mus i poszły 2 stówki . A nie wiele kupiłam, właściwie tylko dla mnie, bo będę sama przez prawie tydzień. Tak więc za stówkę to sobie można kupić na dziś i na jutro, chyba że ktoś makaronów sobie nakupi, mąki i taniej mortadeli. U mnie nie ma szans na zakupy raz w tygodniu, zwłaszcza teraz kiedy znów (po raz kolejny 🤭 ) jestem na diecie i marchewki, jabłka i jarmuże idą jak woda.
Od jutra zaczynam oczyszczanie przeciwpasożytnicze :szok: musiałam kupić dynie, olej rycynowy itd. trzymajcie za mnie kciuki, bo to moje pierwsze odrobaczanie🤣

Do góry