Zazdrość jest dobra pokazuje nam, ze coś co ona ma jest dla Ciebie ważne. Zazdrości nie należy się wstydzić to ludzkie. Zazdrość a zawiść to dwie różne rzeczy. Trudno Ci się na to patrzy bo tego pragniesz a nie masz i czujesz ból. Ale złe jej nie życzysz. Wiele osób w tej sytuacji czułoby jak Ty. Ja się czułam nie rozumiana przez przyjaciółkę. Ale to inna historia:-) Poza tym JA to nie tylko moje emocje:-) może doświadczysz duzo nieprzyjemnych emocji podczas tego spotkania, ale może będzie warto. I to was zbliży ;-) Ja tak to widzę, ale może się mylę.Cześć Dziewczyny!
@Joko86 @Ania.Wiosenka za mega zaj***stą betę!
@fredka84 Powodzenia w klonice, dawaj znaki jak jest i kiedy zielone światło do startu
@katherinnn zabieraj kropeczka w lepsze miejsce i niech się rozgości
@kolor nadzieji żeby transfer nadzedl tuż tuż
Ja dziś walczę ze swoimi sprzecznymi uczuciami... Bo wciąż po tych dwóch nieudanych transferach oraz marnej perspektywie na najbliższy czas (zero kasy, zero zarodków) nie umiem wyrzucić z siebie żalu i smutku, a jednocześnie jestem na siebie wściekła bo nie umiem spotkać się z najlepszą przyjaciółką... Ona jest w 16tc a mnie aż skręca z zazdrości... i o to mam do siebie pretensje.... jak to pokonać?
Ostatnia edycja: