tak myslalam ze wyjdzie IO - to dobrze
Zawsze wszystkim tlumacze ze to nie jest nic z czym sobie nie mozemy dac rady a jak wyleczysz to masz duzo wieksze szanse w implantacji !!!!! Teraz sie dzieki temu nauczysz zdrowych nawykow i bedzie super a przy okazji kilka kg w dol
Dla mnie ogromnie znaczenie mialo zrobienie krzywej i wykrycie IO. Mozesz zrobic krzywa zobaczymy jak trzustka sobie radzi z insulina ale raczej slabo
Bo chyba ostatnio bylas na diecie i nie objadalas sie za bardzo przed badaniem ? Jak nie chcesz robic krzywej bo i tak cos tam wyjdzie i przyjmujemy ze juz to wiemy ok?
To od razu metformina, dieta z niskim indeksem glikemicznym i pol godziny zdrowego intetnsywnego ruchu dziennie
Gosiu - super - widzisz jak dobrze ze zrobilas
Teraz juz bedzie dobrze - tylko za miesiac na czczo sobie powtorzysz ale przez ten czas KONIECZNIE metformina - ona dziala cuda!!!!! Tzn na poczatku mozesz miec sraczki za przeproszeniem - ja mialam masakryczne
Ale jak organizm sie przyzwyczaji to zapomnisz o tym
Mozesz sie zapisac do diabeteologa jak masz taka potzrebe ale nie kazdy w IO wierzy - ja osbie znalazlam takiego kotry na powaznie podchodzil do tematu ale skorzystalam od niej tylko na metforminie bo jej zasady odzywiania na mnie raz ze nie dzialaly to dwa nie za bardzo mi to jedzenie odpowiadalo. Jak cos to pytaj