reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Kurczę, choroba mnie bierze [emoji17]. Normalnie w samą kuwa porę [emoji35]. Ja nigdy nie chorowałam to mnie sieka przed wizytą. Boję się że nie pojadę [emoji17]. W nocy mnie ostro gardło bolało ale przyszłam do pracy. Niepotrzebnie [emoji17]. Bolą mnie wszystkie mięśnie, mam dreszcze i jestem czerwona jak rak. W domu zmierzę temperaturę i od razu pod kocyk.
Przeżyłam to kilka dni przed punkcja [emoji85][emoji85][emoji85] zawsze przychodzi w najmniej odpowiednim momencie! Kuruj się [emoji123][emoji8]

reklama
No najważniejsze żebyś nie miała gorączki bo Cię nie wpuszcza ... Ale do czwartku jeszcze parę dni, może się wykurujesz..
A on z tymi jajkami niech się wstrzyma, bo jak masz podwyższoną temperaturę, to mu na twardo ugotujesz 😜
Jutro siedzę w domu. Właśnie zmierzyłam temperaturę i mam 37,7. To tak 3 dni przed śmiercią 😜.
Zaraz biorę leki i do wyrka 😘

Jutro siedzę w domu. Właśnie zmierzyłam temperaturę i mam 37,7. To tak 3 dni przed śmiercią 😜.

O matko! Trzeba się wykurować 💉💊 Mi ostatnio w klinice zmierzyła temperaturę na szyi, z której właśnie zdjęłam szalik, a jechałam ponad 20min taxą i było 37,5 :-D Ja w szoku, ale zmierzyła jeszcze na czole i było 36,6 :-) :) Najlepsze jest to, że kiedyś do przychodni przychodziło się jak się było chorym, teraz chorych, w sensie z temperatura nie wpuszczają 🙈

No to wskazanie do leżenia.... Ja miałam w piątek wieczorem 37,5, czułam się jak zwłoki... Zwłaszcza, że moja normalna temperatura to 35,7...
Na szczęście mi przeszło, więc mam nadzieję, że Tobie też przejdzie...

O matko! Trzeba się wykurować 💉💊 Mi ostatnio w klinice zmierzyła temperaturę na szyi, z której właśnie zdjęłam szalik, a jechałam ponad 20min taxą i było 37,5 :-D Ja w szoku, ale zmierzyła jeszcze na czole i było 36,6 :-) :) Najlepsze jest to, że kiedyś do przychodni przychodziło się jak się było chorym, teraz chorych, w sensie z temperatura nie wpuszczają 🙈
Już nie wiadomo czy to śmieszne czy tragiczne... Ale myślę, że w tych czasach lepiej położyć się do łóżka z temperaturą 37,5... Żeby potem nie było problemu, że naprawdę potrzebujemy pomocy, której nie dostaniemy... :(

O matko! Trzeba się wykurować [emoji382][emoji381] Mi ostatnio w klinice zmierzyła temperaturę na szyi, z której właśnie zdjęłam szalik, a jechałam ponad 20min taxą i było 37,5 :-D Ja w szoku, ale zmierzyła jeszcze na czole i było 36,6 :-) :) Najlepsze jest to, że kiedyś do przychodni przychodziło się jak się było chorym, teraz chorych, w sensie z temperatura nie wpuszczają [emoji85]
Kto i po co mierzy temp na szyi?
Dla mnie to jest chore i ktos powinien pojsc siedziec za teleporady. Jak lekarz, ktory nie osluchal pacjenta, nie widzial gardla czy uszu np u dziecka, moze postawic diagnoze?
U nas pierdyliard razy wiecej zakazen (pewnie dlatego, ze testy sa ogolnodostpne), a lekarze przyjmuja, a w PL rodzinni odstawiaja szopki.

reklama
Do góry