reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Kurczę, choroba mnie bierze 😔. Normalnie w samą kuwa porę 😡. W nocy mnie ostro gardło bolało ale przyszłam do pracy. Niepotrzebnie 😔. Bolą mnie wszystkie mięśnie, mam dreszcze i jestem czerwona jak rak. W domu zmierzę temperaturę i od razu pod kocyk. W czwartek mam wizytę i boję się że nie pojadę 😔.
Mleko z miodem, aspiryna, sok malinowy i nie daj się..! Śpij jak najwięcej żeby organizm nie tracił sił na nic poza walka z przeziębieniem... ✊✊✊

reklama
Mleko z miodem, aspiryna, sok malinowy i nie daj się..! Śpij jak najwięcej żeby organizm nie tracił sił na nic poza walka z przeziębieniem... ✊✊✊
Kuwa, na kolanach się doczłapię na wizytę ale co jak mnie pogonią. Mój Placek chce mi okłady z jajek robić 🤦🤦🤦. Ten to nigdy nie przepusci okazji 😜.

Hej! Ja już w domu, po punkcji😊
Pobrano 14 komórek, 9 było prawidłowych, 6 poszło do zapłodnienia. W czwartek dowiem się, jakie zarodki udało się wyhodować, w mojej klinice nie chcą informować wcześniej o rozwoju zarodków😞
No i w czwartek transfer, możesz mnie wpisać w kalendarz @Evela.6
Mam nadzieję, że będą piękne zarodki, tak bardzo się stresuje😖
I jeszcze brzuch mnie boli. Jako jedyna na sali musiałam dostać nospe, bo tylko mnie bolało. Lekarz mówi, że to przez to, że było dużo nakłuwania (22 pęcherzyki). Mam nadzieję, że szybko przejdzie.
Mężowi całą drogę marudziłam, że boli, a jak zaczął zapierdzielac to go zwymyslalam, że za szybko jedzie, a on mówi, że chce szybko dojechać, żebym się położyła🤦‍♀️

@Kasia2247 jak tam u Cb?

@Ania.Wiosenka gratuluję pozytywnej bety👍

Mi to naprawde bez roznicy wiec nie zalezy mi na tym . Bardziej moj maz by od razy prosil o syna ;) dla mnie to najmniej istota kwestia, niech tylko bedzie zdrowe.
wiesz mój też pewnie ale nie ma wyboru i w razie co będzie musiał się pogodzić z tym że tylko córki jeśli się wszystko uda. ale myślę że dorósł na tyle żeby to przełknąć.

Kurczę, choroba mnie bierze [emoji17]. Normalnie w samą kuwa porę [emoji35]. Ja nigdy nie chorowałam to mnie sieka przed wizytą. Boję się że nie pojadę [emoji17]. W nocy mnie ostro gardło bolało ale przyszłam do pracy. Niepotrzebnie [emoji17]. Bolą mnie wszystkie mięśnie, mam dreszcze i jestem czerwona jak rak. W domu zmierzę temperaturę i od razu pod kocyk.

Siedz w domu. Imbir, czosnek, miod, duzo pij i lez. Booosshhh chora do roboty poszla [emoji2358]
Zdrowka! [emoji8]

Kuwa, na kolanach się doczłapię na wizytę ale co jak mnie pogonią. Mój Placek chce mi okłady z jajek robić 🤦🤦🤦. Ten to nigdy nie przepusci okazji 😜.
No najważniejsze żebyś nie miała gorączki bo Cię nie wpuszcza ... Ale do czwartku jeszcze parę dni, może się wykurujesz..
A on z tymi jajkami niech się wstrzyma, bo jak masz podwyższoną temperaturę, to mu na twardo ugotujesz 😜

Wiesz to może lepiej że nie informują wcześniej w 3 dobie jest najlepiej patrzeć i decydować co się robi dalej czy do blastki dawać jeśli tak to ile :) trzymam mocno kciuki
Hej! Ja już w domu, po punkcji😊
Pobrano 14 komórek, 9 było prawidłowych, 6 poszło do zapłodnienia. W czwartek dowiem się, jakie zarodki udało się wyhodować, w mojej klinice nie chcą informować wcześniej o rozwoju zarodków😞
Mam nadzieję, że będą piękne zarodki, tak bardzo się stresuje😖
I jeszcze brzuch mnie boli. Jako jedyna na sali musiałam dostać nospe, bo tylko mnie bolało. Lekarz mówi, że to przez to, że było dużo nakłuwania (22 pęcherzyki). Mam nadzieję, że szybko przejdzie.
Mężowi całą drogę marudziłam, że boli, a jak zaczął zapierdzielac to go zwymyslalam, że za szybko jedzie, a on mówi, że chce szybko dojechać, żebym się położyła🤦‍♀️

@Kasia2247 jak tam u Cb?

@Ania.Wiosenka gratuluję pozytywnej bety👍

reklama
Hej! Ja już w domu, po punkcji[emoji4]
Pobrano 14 komórek, 9 było prawidłowych, 6 poszło do zapłodnienia. W czwartek dowiem się, jakie zarodki udało się wyhodować, w mojej klinice nie chcą informować wcześniej o rozwoju zarodków[emoji20]
Mam nadzieję, że będą piękne zarodki, tak bardzo się stresuje[emoji37]
Mężowi całą drogę marudziłam, że boli, a jak zaczął zapierdzielac to go zwymyslalam, że za szybko jedzie, a on mówi, że chce szybko dojechać, żebym się położyła[emoji2356]

@Kasia2247 jak tam u Cb?

@Ania.Wiosenka gratuluję pozytywnej bety[emoji106]
Super wynik! Niech teraz rozwijają się pięknie [emoji110][emoji110][emoji110]zbieraj siły na czwartek [emoji8]

Do góry