reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

@bazylia128 namowilas mnie 😁😘
Aż kotka się dziwi 😉😜
Jupppiiiiiiiiiii daj łyczka ;) Dzisiaj chyba szczesliwy dzien ;) U mnie tez sie problem wyjasnil ;) Wszystko bedzie dobrze ❤ ALE @marica12 pisalam ci sloneczko ze bedzie dobrze !!!!!!!!!!!!! Bardzo sie ciesze razem z toba !!!!! To teraz juz tylko z usmiechem na buziuni ;) Przeszlas bardzo duzo a ja nie wiem jakbym sobie poradzila z emocjami na twoim miejscu. Co tu duzo pisac: Ja sobie raczej nie radze z silnymi emocjami 😂😂😂😂😂😂 Co nie dziewczyny ;)

reklama
PYTANIE do dziewczyn z invicty. Czy możecie się zalogować ma medipoint?? Bo ja już chyba od 2-3 tygodni nie mam dostepu. Myślałam ze jakiś błąd albo chwilowa awaria ale dalej nic się nie zmienia. Nie mogę się zalogować ani na swoje konto ani na męża. Na maile nie odpisują ..
Ulubiony tekst IT: u mnie działa😉
Sprawdziłam przed chwilą na telefonie (iOS) i tu jest ok, ale na padzie (także iOS) już nie działa. Na kompie też jest ok.

Rozumiem piątek wieczór te sprawy...

a mówią, że ja coś biorę...

nie wiem kto reklamował, żę jest moim dilerem, ale uwaga TO NIE ONO !

🌿🌿🌿🌿🌿🌿

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Kurcze myślałam ze znalazłam powod dla ktorego zadna komorka sie nie zaplodniła , zbadalam meza bo bierze ( antydepresant , myslalam ze ma zle dna plemnikow od tego) a tutaj : odestek plemnikow z fragmentacja DNA 14 % ( norma pozniżej <25) .
Odestek plemnikow z niezdefragmentowanym DNA 86 ( srdenie halo 29% + duże halo 59%)
Test HBA 82%

Czyli wszystko super, nasze hormony ok, amh 7 , estardiol w dniu plunkcji 10700, komorek 21 dojrzałych, mamy zdrowe dziecko w domu--- dlaczego nie doszlo do zaplodnienia zadnej z 6 komorek?
A nieby w drugiej turze jak rozmrozili i poddali aktywacji zaplodnily sie 2 i slabo sie dzielily????
Rok temu mialam laparo nie bylo zadnej endometriozy,,,amh 7, uprawiam sport , jem zdrowo...

Macie jakis pomysl??? Bo nie wiem co nam zbadać????? Czemu jest problem z zaplodnieniem? Czy moze doszlo do jakiegos bledu podczas punkcji? Nie chce nikogo osadzac , ale czy słyszałyscie o takim przypadku jak my?
Ja mialam kiedys taki przypadek albo podobny nagle padły mi wszystkie zarodki jednocześnie bylo ich 5. Zmieniłam klinike bo wydało mi sie to dziwne i sytuacja nigdy więcej sie nie powtórzyła...

Witam was koleżanki 😊
U mnie jakas totalna maakara... Okres od wczoraj eh 🥺🥺 alw jest gorzej dzis bylam na badaniach zeby wrócić do pracy i szefowa mnie tak zjebala ze az sie popłakałam zreszta emocje wygrały.. Zna moją sytuację to mnie zwyzywała ze ona to fejsa ma i wie co ja robiłam na zwolnieniu... Ale to maja sprawa i ze powinnam jej powiedzieć ze mnie nie bedzie tyle czasu... Ze jak ja moge tak zespół obarczać swoją praca... Szczerze odechciało mi sie powrotu... I mam chaos w głowie... Weekend na przemyślenie tego... Najgorsze jest to ze taki człowiek nie wie co Ty czujesz jak chce Ci się płakać na sama mysl ze procedura sie nienpowiodla... Wyc sie chce... Az szkoda gadac... Popołudnie przeryczalam... Mysle zeby zmienić prace... I pomyslec ze ona byla w podobnej sytuacji ale szczęście jej sie przytrafiło i sie jej udało zajsx... Ale i tak ma to w du... 😡 Eh brak mi wiary...
Przykro mi bardzo, niestety niektórzy ludzie szybko zapominają w którym miejscu byli na pewnym etapie życia lub po prostu liczy się tylko czubek ich nosa lub ich biznes, ze maja gdzieś uczucia innych. Takie czasy... ze rzadko, chociaż się trafia- o wyrozumiałość.
Może głupio to zabrzmi, ale nie myślałaś o zmianie? Wiesz ze czasami to jest taki ból, żeby było lepiej? Może to jest moment żebyś się odważyła coś zmienić? Ja miałam w Pl taka prace, jak byłam jeszcze na studiach, żeby trochę zarobić, gdzie miałam okropna szefowa, która po prostu wyżywala swoje emocje na pracownikach, a praca- to była praca w resteuracji jako kelnerka, restauracja- jeśli tak można to wogole nazwać naprawdę kiepska, a ona zachowywała się jakby co najmniej miała pałac... i tak mnie kiedyś wkurzyła, ze gdyby nie to, nigdy nie odważyłabym się zrobić kroku do przodu, ale wtedy już mi było wszystko jedno i zaczęłam prace w super instytucie z extra szefowa z która do dziś mam naprawdę przyjacielskie relacje. Pisze to po to, żebyś się troszeczkę podniosła, ze praca się znajdzie zawsze, myśl o sobie ❤️ Trzymaj się Kochana 😘

Odebrałam wynik progesteronu 27.5... Nie wiem czy dobrze czy źle ale powiem Wam że się nie udało [emoji22] serio już tu mi taka jedna "wiśnia" napisała że moje drugie imię to czarnowidztwo ale serio wiem że się nie udało [emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24] nie czułam zagnieżdżenia i ogólnie czuję się jakby nic się nie działo a poprzednio od razu wiedziałam że jestem w ciąży [emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24]
Ta wiśnia bylam ja i chętnie Cię znow opierd. ole.Musisz wierzyć w swojego kropka bo kto jak nie Ty?! Mowilam Ci ze ja tym razem tez nic nie czulam. Nic zero kompletnie null. A.jednak sie udało!! Zatem brak objawów nic nie znaczy. Dotarło do panienki?😊

Przykro mi bardzo, niestety niektórzy ludzie szybko zapominają w którym miejscu byli na pewnym etapie życia lub po prostu liczy się tylko czubek ich nosa lub ich biznes, ze maja gdzieś uczucia innych. Takie czasy... ze rzadko, chociaż się trafia- o wyrozumiałość.
Może głupio to zabrzmi, ale nie myślałaś o zmianie? Wiesz ze czasami to jest taki ból, żeby było lepiej? Może to jest moment żebyś się odważyła coś zmienić? Ja miałam w Pl taka prace, jak byłam jeszcze na studiach, żeby trochę zarobić, gdzie miałam okropna szefowa, która po prostu wyżywala swoje emocje na pracownikach, a praca- to była praca w resteuracji jako kelnerka, restauracja- jeśli tak można to wogole nazwać naprawdę kiepska, a ona zachowywała się jakby co najmniej miała pałac... i tak mnie kiedyś wkurzyła, ze gdyby nie to, nigdy nie odważyłabym się zrobić kroku do przodu, ale wtedy już mi było wszystko jedno i zaczęłam prace w super instytucie z extra szefowa z która do dziś mam naprawdę przyjacielskie relacje. Pisze to po to, żebyś się troszeczkę podniosła, ze praca się znajdzie zawsze, myśl o sobie ❤ Trzymaj się Kochana 😘
Tak wlasnie myślę o zmianach... I sie wcale tym nie przejmować skoro ona mnie tak potraktowała...

Kochana kopniak w .... Musiałam do naszej wspólnej koleżanki napisać czy ten Nick to faktycznie Ty. Dlaczego ja nic nie wiem? Pisz proszę na Messenger co tam u Was, u Ciebie, jak synek. Chodzi do przedszkola? Akurat dziś weszłam na forum i widzę patrzę znajomy nick.
No ba [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] wariat Wariata zawsze znajdzie [emoji14][emoji14][emoji14][emoji14][emoji14]

reklama
Ja mialam kiedys taki przypadek albo podobny nagle padły mi wszystkie zarodki jednocześnie bylo ich 5. Zmieniłam klinike bo wydało mi sie to dziwne i sytuacja nigdy więcej sie nie powtórzyła...
bo dużo zależy też podobno od pożywki, oraz umiejętności embriologów. Tutaj niestety przetrwanie to kombinacja siły zarodka i siły laboratorium. A możesz powiedzieć skąd dokad się przeniosłaś?

Do góry