reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

I doczekałam się wreszcie na te wyniki😊
Estradiol 2476, progesteron 0,42.
Podsumowując: dziś ostatni dzień stymulacji, ogółem 22 pęcherzyki (14 z lewej, 8 z prawej) Jutro wieczorem gonapeptyl i ovitrelle. W poniedziałek punkcja i jeśli komórki się zapłodnią to doktor zgodził się na transfer😁
Oby nic się teraz nie zesra.ło.
Powiem Wam kurde, że to rzeczywiście wieczny stres. Przed stymulacja, podczas stymulacji, przed punkcja, ile będzie dojrzałych jajec, czy się zaplodnią, czy się rozwiną, czy będzie transfer, że o wyniku nie wspomnę. Ja prdl, no! Masakra🤦‍♀️

reklama
I doczekałam się wreszcie na te wyniki😊
Estradiol 2476, progesteron 0,42.
Podsumowując: dziś ostatni dzień stymulacji, ogółem 22 pęcherzyki (14 z lewej, 8 z prawej) Jutro wieczorem gonapeptyl i ovitrelle. W poniedziałek punkcja i jeśli komórki się zapłodnią to doktor zgodził się na transfer😁
Oby nic się teraz nie zesra.ło.
Powiem Wam kurde, że to rzeczywiście wieczny stres. Przed stymulacja, podczas stymulacji, przed punkcja, ile będzie dojrzałych jajec, czy się zaplodnią, czy się rozwiną, czy będzie transfer, że o wyniku nie wspomnę. Ja prdl, no! Masakra🤦‍♀️
Nie pocieszę cie bo nawet po pozytywnej becie ten stres nie odpuszcza ...😉

PYTANIE do dziewczyn z invicty. Czy możecie się zalogować ma medipoint?? Bo ja już chyba od 2-3 tygodni nie mam dostepu. Myślałam ze jakiś błąd albo chwilowa awaria ale dalej nic się nie zmienia. Nie mogę się zalogować ani na swoje konto ani na męża. Na maile nie odpisują ..

@Pola87 ja nie mam po ciazach zozstepow a w 1 stosowałam mustella dlugo a w drugiej tylko oliwkę i balsamy jakies nie specjalne .Moim zdaniem nawilżanie czym kolwiek co oczywiście wskazane w ciazy.Polecsm oliwkenz ziaja uwielniam ja

Cześć, dziewczyny. Ja już po ostatniej kontroli stymulacji. Naprodukowałam 22 pęcherzyki💪W poniedziałek rano punkcja.
Lekarz od razu chciał przesunąć transfer na kolejny cykl, ale zrobiłam szklane oczy i ma podjąć decyzję, jak będą moje dzisiejsze wyniki estradiolu i progesteronu. Oczywiście, jak na złość wyników jeszcze nie ma. Ostatnio miałam zanim dojechałam do domu a dziś coś się ociągają😞 no i czekam jak na szpilkach
@Evela.6 możesz mnie wpisać w kalendarz na poniedziałek - jajcobranie🥚🥚🥚
@Kasia2247 a jak tam u Ciebie?
Hejka ja juz tez po wizycie. Jajeczek 12sztuk i idziemy leb w leb bo rowniez w poniedziałek punkcja :) @Evela.6 rowniez proszę o zapisanie :) nas to w pakiecie zapisuj haha Mi nic nie mówili o przesunięciu transferu wiec raczej w tym cyklu wszystko się odbędzie 😍😍😍 Juz nie mogę się doczekać tego momentu :) Kochana trzymam kciuki teraz za piękne zarodki bo jajec to juz naprodukowalysmy jak kury 😂😂😂

Hejka ja juz tez po wizycie. Jajeczek 12sztuk i idziemy leb w leb bo rowniez w poniedziałek punkcja :) @Evela.6 rowniez proszę o zapisanie :) nas to w pakiecie zapisuj haha Mi nic nie mówili o przesunięciu transferu wiec raczej w tym cyklu wszystko się odbędzie 😍😍😍 Juz nie mogę się doczekać tego momentu :) Kochana trzymam kciuki teraz za piękne zarodki bo jajec to juz naprodukowalysmy jak kury 😂😂😂

Super, super! Ale żeśmy się zsynchronizowały😁
12 jajec - świetny wynik! W poniedziałek będzie jajcobranie, że ho ho🥚🥚🥚
Ty trzymaj kciuki za mnie, ja będę trzymała za Ciebie😚
U mnie właśnie przez to, że tyle pęcherzyków lekarz obawiał się hiperki i dlatego wahał się z transferem, słusznie z resztą.
Dobrze, że u Ciebie wszystko w normie. Jeszcze będzie tak, że testować będziemy w jednym czasie😉

reklama
Do góry