reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Ja Cię rozumiem @Joko86 . Zawsze czułam, kiedy się nie udało... Oczywiście tłumaczyłam sobie, że jeszcze za wcześnie, że nic nie wiadomo... A potem wiedziałam, że trzeba słuchać swojego organizmu... Ale komuś łatwiej zachować optymizm, więc my będziemy trzymać kciuki i wierzyć za Ciebie [emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110], a ty tylko postaraj się za bardzo nie martwić (przynajmniej nie na zapas). I tak nie masz już wpływu na to czy się udało czy nie...
Wiem że nie mam wpływu... Trochę mi się przysnęło więc może nie boli tym razem tylko od razu z nóg zwala [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

reklama
Ja tam i tak bede @Joko86 bronic bo jesli chodzi o ciążę to mi za kazdym razem a zwlaszcza w tej ciazy wyłączał sie tryb logicznego myślenia. Ty wiesz ze ja do tej pory jak szlam na USG to na chwile przed wizyta zastanawialam sie czy ta ciąża wogole jest tzn czy ja napewno jestem w ciąży ;) no masakra jak ciezko uwierzyc po takich przejsciach ze kiedys moze sie udac.
Weeeeez będzie ciąża to będzie nie to nie zabić się nie zabije (jestem za piękna i za młoda[emoji23][emoji23][emoji23]) chociaż wolałabym żeby się udało [emoji16][emoji16][emoji16][emoji16][emoji16][emoji16][emoji16][emoji16][emoji16]

Ja też trzymam za nią kciuki z całych sił i chciałabym żeby się udało... Niestety nie wiem jak się czuje, kiedy się udaje... Może tak samo jak w przypadku porażki... Chciałam tylko i wyłącznie powiedzieć, że rozumiem jej obawy i odczucia...
Dobrze bedzie kochana [emoji11] do następnego czwartku jestem w ciąży a później dopiero się będę martwić jak nie będę [emoji2960][emoji2960][emoji2960][emoji2960]

Beta super... Przyrost modelowy... A objawy..? No cóż... I tak są tylko od hormonów, które nierzesz na razie, więc mogą się wyciszać chwilowo... W poniedziałek będzie dobrze.. :)

Dziewczyny a ja wczoraj jeszcze robiłam betę 580, w poniedziałek mam pierwsza wizytę ale gdzieś przestał mi dokuczać brzuch nie wiem czy to dobrze czy źle ale oprócz bolących piersi nic mi nie jest 🤔🤔
We wtorek miałam bete powyżej 18 tys i poza piersiami też nic aż do dzisiaj Hahaha każda podróż autem powyżej 15 min kończy się Mdłościami wiec cierpliwości Hahaha 😉

reklama
Do góry