reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Cześć, dziewczyny. Ja już po ostatniej kontroli stymulacji. Naprodukowałam 22 pęcherzyki💪W poniedziałek rano punkcja.
Lekarz od razu chciał przesunąć transfer na kolejny cykl, ale zrobiłam szklane oczy i ma podjąć decyzję, jak będą moje dzisiejsze wyniki estradiolu i progesteronu. Oczywiście, jak na złość wyników jeszcze nie ma. Ostatnio miałam zanim dojechałam do domu a dziś coś się ociągają😞 no i czekam jak na szpilkach
@Evela.6 możesz mnie wpisać w kalendarz na poniedziałek - jajcobranie🥚🥚🥚
@Kasia2247 a jak tam u Ciebie?

reklama
A taki miałam/mam ...ujowy czas... Jestem tu codzienni prawie ale ostatnio zabrakło mi pary do życia do wszystkiego...Zrobiliśmy wszystkie badania i 27 mam wizytę startową. Jestem w jednej z najgorszych form fizycznie i psychicznie, a powinno być odwrotnie. Przestałam się sportować, zaległam na kanapie i wpieprzałam, chyba stresowo bo nie mam innego usprawiedliwienia. To co osiągnęłam, pewnie zawaliłam tymi 2 tygodniami obżarstwa. Jeszcze usg piersi muszę zrobić ale czekam na okres, który spóźnia mi się już 4 dni. Nawet test zrobiłam przedwczoraj i dziś, bo a nóż jakims cudem, ale nie... nic jedna krecha. Pewnie mój organizm też świruje nie tylko głowa..😁
Wieczorkiem odpisze ;)

Nie wiem czy lepiej brzmi niż alkoholik 🤔😂😂😂 dobrze ze mały 😂😂😂😂😘😘😘
Jadę na zakupy, bo od dziś polnocy stan wyjątkowy i może już o tej godzinie papieru i maki nie kupię 😱😫😜😘
Stan wyjątkowy..??? Chyba nie... Ale 5 osób na kasę może dać powtórkę sprzed Wielkanocy... Masakra jakaś...

Ach... Zapomniałam, że ty nie w Polsce...

No bo nie moge z tych kopniakow [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji28][emoji28][emoji28][emoji28][emoji28][emoji28][emoji28][emoji28][emoji28][emoji28][emoji28][emoji28][emoji28][emoji28][emoji28][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] jak to przeczytalam to az parsknelam ;) Juz sobie wyobrazalam @Joko86 - nawet nie napisze co sobie wyobrazalam ;) A swoja droga czujesz co ona bedzie wyprawiac jak juz bedzie w takiej starszej ciazy? Ej dziewczyny na USG nie widzialam zeby dziecko mrugnelo okiem ;)
Osz Ty małpo paskudna [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] na usg to młody albo młoda od razu by mi [emoji867] pokazało [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

reklama
@Joko86 dobrze że nie patrzalas tam na dole czy już nóżka nie wystaje [emoji23].
Przesadziłam z żartem? Jak tak to sorki [emoji8]
Ja już główki wyglądam [emoji14][emoji14][emoji14][emoji14][emoji14] oby nie obrośniętej bo zgaga to masakra [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Do góry