reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Cześć, dziewczyny. Ja już po ostatniej kontroli stymulacji. Naprodukowałam 22 pęcherzyki💪W poniedziałek rano punkcja.
Lekarz od razu chciał przesunąć transfer na kolejny cykl, ale zrobiłam szklane oczy i ma podjąć decyzję, jak będą moje dzisiejsze wyniki estradiolu i progesteronu. Oczywiście, jak na złość wyników jeszcze nie ma. Ostatnio miałam zanim dojechałam do domu a dziś coś się ociągają😞 no i czekam jak na szpilkach
@Evela.6 możesz mnie wpisać w kalendarz na poniedziałek - jajcobranie🥚🥚🥚
@Kasia2247 a jak tam u Ciebie?

reklama
A taki miałam/mam ...ujowy czas... Jestem tu codzienni prawie ale ostatnio zabrakło mi pary do życia do wszystkiego...Zrobiliśmy wszystkie badania i 27 mam wizytę startową. Jestem w jednej z najgorszych form fizycznie i psychicznie, a powinno być odwrotnie. Przestałam się sportować, zaległam na kanapie i wpieprzałam, chyba stresowo bo nie mam innego usprawiedliwienia. To co osiągnęłam, pewnie zawaliłam tymi 2 tygodniami obżarstwa. Jeszcze usg piersi muszę zrobić ale czekam na okres, który spóźnia mi się już 4 dni. Nawet test zrobiłam przedwczoraj i dziś, bo a nóż jakims cudem, ale nie... nic jedna krecha. Pewnie mój organizm też świruje nie tylko głowa..😁
Wieczorkiem odpisze ;)

Nie wiem czy lepiej brzmi niż alkoholik 🤔😂😂😂 dobrze ze mały 😂😂😂😂😘😘😘
Jadę na zakupy, bo od dziś polnocy stan wyjątkowy i może już o tej godzinie papieru i maki nie kupię 😱😫😜😘
Stan wyjątkowy..??? Chyba nie... Ale 5 osób na kasę może dać powtórkę sprzed Wielkanocy... Masakra jakaś...

Ach... Zapomniałam, że ty nie w Polsce...

No bo nie moge z tych kopniakow [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji28][emoji28][emoji28][emoji28][emoji28][emoji28][emoji28][emoji28][emoji28][emoji28][emoji28][emoji28][emoji28][emoji28][emoji28][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] jak to przeczytalam to az parsknelam ;) Juz sobie wyobrazalam @Joko86 - nawet nie napisze co sobie wyobrazalam ;) A swoja droga czujesz co ona bedzie wyprawiac jak juz bedzie w takiej starszej ciazy? Ej dziewczyny na USG nie widzialam zeby dziecko mrugnelo okiem ;)
Osz Ty małpo paskudna [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] na usg to młody albo młoda od razu by mi [emoji867] pokazało [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

reklama
@Joko86 dobrze że nie patrzalas tam na dole czy już nóżka nie wystaje [emoji23].
Przesadziłam z żartem? Jak tak to sorki [emoji8]
Ja już główki wyglądam [emoji14][emoji14][emoji14][emoji14][emoji14] oby nie obrośniętej bo zgaga to masakra [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Do góry