reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
@Gonia0605 ale humor ci chyba troche dzisiaj poporawilysmy co ;) Bedzie dobrze 😍😍😍 ide do szefa ;)
Niesamowicie... Wyciągnęłyście mnie dzisiaj z takiego kanału, że nawet nie da się opisać...
Dziekuję każdej z Was za poważne słowa wsparcia i za wariactwa, dzięki którym ten dzień naprawdę zmienił się o 180 stopni... 😍😍😍😍😍😍😍

@dori78 kochana a ty na jakim jestes etapie? Dlaczego tak rzadko sie tu udzielasz ;) ?
A taki miałam/mam ...ujowy czas... Jestem tu codzienni prawie ale ostatnio zabrakło mi pary do życia do wszystkiego...Zrobiliśmy wszystkie badania i 27 mam wizytę startową. Jestem w jednej z najgorszych form fizycznie i psychicznie, a powinno być odwrotnie. Przestałam się sportować, zaległam na kanapie i wpieprzałam, chyba stresowo bo nie mam innego usprawiedliwienia. To co osiągnęłam, pewnie zawaliłam tymi 2 tygodniami obżarstwa. Jeszcze usg piersi muszę zrobić ale czekam na okres, który spóźnia mi się już 4 dni. Nawet test zrobiłam przedwczoraj i dziś, bo a nóż jakims cudem, ale nie... nic jedna krecha. Pewnie mój organizm też świruje nie tylko głowa..😁

reklama
Do góry