reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
@Gonia0605 ale humor ci chyba troche dzisiaj poporawilysmy co ;) Bedzie dobrze 😍😍😍 ide do szefa ;)
Niesamowicie... Wyciągnęłyście mnie dzisiaj z takiego kanału, że nawet nie da się opisać...
Dziekuję każdej z Was za poważne słowa wsparcia i za wariactwa, dzięki którym ten dzień naprawdę zmienił się o 180 stopni... 😍😍😍😍😍😍😍

@dori78 kochana a ty na jakim jestes etapie? Dlaczego tak rzadko sie tu udzielasz ;) ?
A taki miałam/mam ...ujowy czas... Jestem tu codzienni prawie ale ostatnio zabrakło mi pary do życia do wszystkiego...Zrobiliśmy wszystkie badania i 27 mam wizytę startową. Jestem w jednej z najgorszych form fizycznie i psychicznie, a powinno być odwrotnie. Przestałam się sportować, zaległam na kanapie i wpieprzałam, chyba stresowo bo nie mam innego usprawiedliwienia. To co osiągnęłam, pewnie zawaliłam tymi 2 tygodniami obżarstwa. Jeszcze usg piersi muszę zrobić ale czekam na okres, który spóźnia mi się już 4 dni. Nawet test zrobiłam przedwczoraj i dziś, bo a nóż jakims cudem, ale nie... nic jedna krecha. Pewnie mój organizm też świruje nie tylko głowa..😁

reklama
Do góry