Byłas napewnoNo były tu foty których nie wymiarze już z pamięci , ale choinek to nie pamietam? może jeszcze mnie tu nie było
Co do albumu z wakacji, to wiesz ile postów musiałam edytować
reklama
Haha a tyle wysiłku wlozylam żeby wyjść z nałogu i co, nic tylko pic mi teraz zostaje@Camilleka swojego czasu byla naszym alkoholikiem forumowym
bazylia128
Fanka BB :)
@Gonia0605 ale humor ci chyba troche dzisiaj poporawilysmy co Bedzie dobrze ide do szefa
bazylia128
Alkohol jest fajnyHaha a tyle wysiłku wlozylam żeby wyjść z nałogu i co, nic tylko pic mi teraz zostaje
Przed wanna zapomniałaś dodaćFajnie było ❤❤❤. I Twoje psy na krzesełkach ❤❤❤❤
Gonia0605
Niesamowicie... Wyciągnęłyście mnie dzisiaj z takiego kanału, że nawet nie da się opisać...@Gonia0605 ale humor ci chyba troche dzisiaj poporawilysmy co Bedzie dobrze ide do szefa
Dziekuję każdej z Was za poważne słowa wsparcia i za wariactwa, dzięki którym ten dzień naprawdę zmienił się o 180 stopni...
A taki miałam/mam ...ujowy czas... Jestem tu codzienni prawie ale ostatnio zabrakło mi pary do życia do wszystkiego...Zrobiliśmy wszystkie badania i 27 mam wizytę startową. Jestem w jednej z najgorszych form fizycznie i psychicznie, a powinno być odwrotnie. Przestałam się sportować, zaległam na kanapie i wpieprzałam, chyba stresowo bo nie mam innego usprawiedliwienia. To co osiągnęłam, pewnie zawaliłam tymi 2 tygodniami obżarstwa. Jeszcze usg piersi muszę zrobić ale czekam na okres, który spóźnia mi się już 4 dni. Nawet test zrobiłam przedwczoraj i dziś, bo a nóż jakims cudem, ale nie... nic jedna krecha. Pewnie mój organizm też świruje nie tylko głowa..@dori78 kochana a ty na jakim jestes etapie? Dlaczego tak rzadko sie tu udzielasz ?
Cieszę sięNiesamowicie... Wyciągnęłyście mnie dzisiaj z takiego kanału, że nawet nie da się opisać...
Dziekuję każdej z Was za poważne słowa wsparcia i za wariactwa, dzięki którym ten dzień naprawdę zmienił się o 180 stopni...
To chyba przepilam ten momentByłas napewno
reklama
Wiesz, jakie to jest piękne, że masz do siebie taki dystans . Wiele osób nie potrafi się z siebie śmiać . Mój ty mały alkoholikuTo chyba przepilam ten moment
Podziel się: