bazylia128
Fanka BB :)
@Camilleka swojego czasu byla naszym alkoholikiem forumowymPamiętam Ciebie z kieliszkiem ❤. @bazylia128 się śmiała że specjalnie takiej szukałas z alkoholem
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
@Camilleka swojego czasu byla naszym alkoholikiem forumowymPamiętam Ciebie z kieliszkiem ❤. @bazylia128 się śmiała że specjalnie takiej szukałas z alkoholem
Fajnie było . I Twoje psy na krzesełkachty caly album z wakacji a ja nawet genitalia mojego psa Ej dziewczyny a pmaietacie, jak wszystkie jednego dnia postanowilysmy ubrac choinke i wrzucilysmy chyba ze 100 zdjec naszych chójenek no pamietacie? Ale bylo fajnie No moze nie ze 100 ale duzo
A Necia kapitan koks@Camilleka swojego czasu byla naszym alkoholikiem forumowym
I tak mi pokazeObnazona dostaniesz na priv i nie waz się pokazywać innym
I twoja zylasta dłon wypracowana od robot recznychFajnie było ❤❤❤. I Twoje psy na krzesełkach ❤❤❤❤
normalnie same wredoty na tym forum Mysle ze my bysmy sie dogadalyPodobno też jestem wredna jako przełożona... A może robilas u mnie, hahaha
A jjaaaakkkkkk dwa berety i gumkaŻe zazdroooo skomentujemy
Ta ty lezaca na podlodze i gapiace sie w sufit a no i oddawalas sie za 5 dychA Necia kapitan koks ❤❤
No już starczy starczy, za dużo tajemnic o mnie wyciągaszTa ty lezaca na podlodze i gapiace sie w sufit a no i oddawalas sie za 5 dych
Chyba niestety to wiem... Nawet się zastanawiałam czy nie wysłać do Was obu @fredka84 @bazylia128 , ale już sama naskrobała do mnie priv i ciebie nie dodała...I tak mi pokaze