reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

Fajnie że jesteś wredna, takie lubię najbardziej 😉.
No właśnie ja mam ogromny problem z samodyscyplina. Byłam taka dumna z siebie, że w końcu się przełamałam... Boję się że znowu utknę przed komputerem (już mam znowu 100%prace zdalną)
wysyilek fizyczny jest najlepszy na wszystko, na urode, na rozterki - nie rezygnuj z tego i rob cos dla siebie ;) A krzywa zrobils?

reklama
No nie tak sobie zycie wyobrazalam, a z drugiej strony gdzies tam gleboko wiedzialam, ze tak moze byc. No nic, zobaczymy. Plan na dzis to nie zasnac ma stojaco [emoji12] I kupic telefon, bo wczoraj mi zaj*bali [emoji58]
Dzis nie mam glowy do ratowania zwiazku.
A Ty juz za chwileczke, juz za momencik ruszasz [emoji8][emoji8] Jest stresik?
W wielu związkach nie jest różowo niestety i niekiedy te wszystkie pozory to tylko pozory. Dla mnie jestes mega silna kobieta ❤️

A ja sie tak przechwalalam swoim mezem ;) pewnie dlatego tak draznilam co nie ktore osoby - ale nie bede przepraszac za to ze on taki jest [emoji173][emoji173][emoji173] My sie bardzo dobrze poprotu dobralismy i bardzo kochamy -jak tylko cos u nas jest nie tak to ja sie wtedy rozpaczliwie czuje samotna. @nieagatka twarda sztuka i nigdy tu nie dala znac ze cos moze byc u niej nie tak. Ale pamietajcie kto ma szczescie w miloscie ten cos tam ;) Jestem za to mega czula na takie problemy i bardzo bardzo bardzo wspolczuje wszystkim kobietom, ktorym sie nie uklada w malzenstwie. A co do dzieci to glupio sie przyznac ale chyba tez bym wybrala samotne macierzynstwo - to straszne ale poporstu taka mam wielka potrzebe bycia MATKA !!!
Bo nieagatka nie ma potrzeby uzewnetrzniania sie na publicznym forum.

No i coz, dlugi staz, emigracja, kilka lat staran o dziecko, no i macierzynstwo to jednak jakistam plecak.

Co to za podśmiechujki, co😂
No bo nie moge z tych kopniakow 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 jak to przeczytalam to az parsknelam ;) Juz sobie wyobrazalam @Joko86 - nawet nie napisze co sobie wyobrazalam ;) A swoja droga czujesz co ona bedzie wyprawiac jak juz bedzie w takiej starszej ciazy? Ej dziewczyny na USG nie widzialam zeby dziecko mrugnelo okiem ;)

reklama
Do góry