reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Fajnie że jesteś wredna, takie lubię najbardziej 😉.
No właśnie ja mam ogromny problem z samodyscyplina. Byłam taka dumna z siebie, że w końcu się przełamałam... Boję się że znowu utknę przed komputerem (już mam znowu 100%prace zdalną)
wysyilek fizyczny jest najlepszy na wszystko, na urode, na rozterki - nie rezygnuj z tego i rob cos dla siebie ;) A krzywa zrobils?

reklama
No nie tak sobie zycie wyobrazalam, a z drugiej strony gdzies tam gleboko wiedzialam, ze tak moze byc. No nic, zobaczymy. Plan na dzis to nie zasnac ma stojaco [emoji12] I kupic telefon, bo wczoraj mi zaj*bali [emoji58]
Dzis nie mam glowy do ratowania zwiazku.
A Ty juz za chwileczke, juz za momencik ruszasz [emoji8][emoji8] Jest stresik?
W wielu związkach nie jest różowo niestety i niekiedy te wszystkie pozory to tylko pozory. Dla mnie jestes mega silna kobieta ❤️

A ja sie tak przechwalalam swoim mezem ;) pewnie dlatego tak draznilam co nie ktore osoby - ale nie bede przepraszac za to ze on taki jest [emoji173][emoji173][emoji173] My sie bardzo dobrze poprotu dobralismy i bardzo kochamy -jak tylko cos u nas jest nie tak to ja sie wtedy rozpaczliwie czuje samotna. @nieagatka twarda sztuka i nigdy tu nie dala znac ze cos moze byc u niej nie tak. Ale pamietajcie kto ma szczescie w miloscie ten cos tam ;) Jestem za to mega czula na takie problemy i bardzo bardzo bardzo wspolczuje wszystkim kobietom, ktorym sie nie uklada w malzenstwie. A co do dzieci to glupio sie przyznac ale chyba tez bym wybrala samotne macierzynstwo - to straszne ale poporstu taka mam wielka potrzebe bycia MATKA !!!
Bo nieagatka nie ma potrzeby uzewnetrzniania sie na publicznym forum.

No i coz, dlugi staz, emigracja, kilka lat staran o dziecko, no i macierzynstwo to jednak jakistam plecak.

Co to za podśmiechujki, co😂
No bo nie moge z tych kopniakow 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 jak to przeczytalam to az parsknelam ;) Juz sobie wyobrazalam @Joko86 - nawet nie napisze co sobie wyobrazalam ;) A swoja droga czujesz co ona bedzie wyprawiac jak juz bedzie w takiej starszej ciazy? Ej dziewczyny na USG nie widzialam zeby dziecko mrugnelo okiem ;)

reklama
Do góry