Odebrałam wynik progesteronu 27.5... Nie wiem czy dobrze czy źle ale powiem Wam że się nie udało [emoji22] serio już tu mi taka jedna "wiśnia" napisała że moje drugie imię to czarnowidztwo ale serio wiem że się nie udało [emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24] nie czułam zagnieżdżenia i ogólnie czuję się jakby nic się nie działo a poprzednio od razu wiedziałam że jestem w ciąży [emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24]
reklama
Gonia0605
Fanka BB :)
W sumie jedno i drugie... Ale jeśli mialoby się udać, to chyba powinnam się wyprowadzić z domu na pierwszy okres.. Z mojego domu...Utopia, bo nie wierzysz, ze moze sie udac czy moze byc problem z transferem?
Gonia0605
Progesteron masz dobry... Blaske miałaś? Wiesz ze nie musisz nic czuć? Każda ciąża jest inna...Odebrałam wynik progesteronu 27.5... Nie wiem czy dobrze czy źle ale powiem Wam że się nie udało [emoji22] serio już tu mi taka jedna "wiśnia" napisała że moje drugie imię to czarnowidztwo ale serio wiem że się nie udało [emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24] nie czułam zagnieżdżenia i ogólnie czuję się jakby nic się nie działo a poprzednio od razu wiedziałam że jestem w ciąży [emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24]
No nic tylko sieknąć w łeb . Ja ostatnio miałam mniejszy progesteron ( w sumie to pierwszy raz w życiu go badałam po transferze) i była implantacja. Głowa do góryOdebrałam wynik progesteronu 27.5... Nie wiem czy dobrze czy źle ale powiem Wam że się nie udało [emoji22] serio już tu mi taka jedna "wiśnia" napisała że moje drugie imię to czarnowidztwo ale serio wiem że się nie udało [emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24] nie czułam zagnieżdżenia i ogólnie czuję się jakby nic się nie działo a poprzednio od razu wiedziałam że jestem w ciąży [emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24]
nieagatka
Bylam na zakupach, bo dzieci w listopadzie w krotkim rekawie chodzic nie moga. Bylam z Inka, telefon genialnie wlozylam do torby do wozka, ale na widoku (!) no i pewnie jak sie odwrocilam i lookalam na leginsy czy inne body to ktos se kuwa wzial. Nowy, rozowy p30 pro [emoji24][emoji24]Jeszcze nie taki momencik [emoji8]. Na razie to tylko wizyta, ale mam nadzieję, że moja kochana pani doktor pozwoli ruszyć ze stymulacją za 3 tygodnie i że nic nie stanie na przeszkodzie[emoji110][emoji110][emoji110].
Jak to Ci ukradli telefon [emoji33]
Jak to tu mowia - oby go zerznela ryba pila [emoji38] [emoji58]
Ostatnia edycja:
Evela.6
Progesteron masz ładny a po co te negatywne myśli z rana?! Nic nie musisz czuć a może być pięknie! Spokojnie [emoji8]Odebrałam wynik progesteronu 27.5... Nie wiem czy dobrze czy źle ale powiem Wam że się nie udało [emoji22] serio już tu mi taka jedna "wiśnia" napisała że moje drugie imię to czarnowidztwo ale serio wiem że się nie udało [emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24] nie czułam zagnieżdżenia i ogólnie czuję się jakby nic się nie działo a poprzednio od razu wiedziałam że jestem w ciąży [emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24]
No następna [emoji14][emoji14][emoji14] nie tym progesteronem się martwię tylko kuźwa tym że nic nie czuję czyli jest lipa[emoji14][emoji14][emoji14][emoji14]No nic tylko sieknąć w łeb [emoji12]. Ja ostatnio miałam mniejszy progesteron ( w sumie to pierwszy raz w życiu go badałam po transferze) i była implantacja. Głowa do góry [emoji8]
A co chcesz czuć? Kopnięcia dziecka czy co. Dla mnie te wczesne pseudoobjawy to tak jak wróżenie z fusów . Kiedy robisz betę?No następna [emoji14][emoji14][emoji14] nie tym progesteronem się martwię tylko kuźwa tym że nic nie czuję czyli jest lipa[emoji14][emoji14][emoji14][emoji14]
Edit już sprawdziłam w kalendarzu
Nooo kopniaki i ruchy [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]A co chcesz czuć? Kopnięcia dziecka czy co[emoji12]. Dla mnie te wczesne pseudoobjawy to tak jak wróżenie z fusów [emoji12]. Kiedy robisz betę?
Edit już sprawdziłam w kalendarzu [emoji8]
reklama
motylek24
Bardzo dużo par rozstaje się po narodzinach dzieci. Trudno przewidzieć jakie będą relacje dziecka z ojcem? Jeśli ojciec jest normalny to będzie kochał swoje dziecko, niezależnie od waszych relacji. Wiadomo są różne przypadki. Znam wspaniałych ojców z naprawdę cudownymi relacjami z dziećmi a z matką nie odzywają się do siebie słowem. Może to na pierwszy rzut wygląda niedorzecznie ale super działa. Znam też niedzielnych tatusiów, również w związkach. Mam koleżankę z którą nie mogę spotkać się na kawę bo mąż sam nie zostanie z dziećmi.Nie boję się być samotną matką. Ale dziecko też wiąże na całe życie, a ja chcę tylko uciec i zapomnieć. Czuję się, jakby przede mną stal Mount Everest
Podziel się: