Ja czekam dziś na telefon jak na zbawienie. Niby miałam nie dzwonić ale nie wytrzymałamSama dzwoniłam. Tak w poniedziałek.
reklama
No właśnie nie mogę tych oznaczeń skumać.. Bylabym spokojniejsza wiedząc dokładniej poczekam chyba do wizyty..Kurczę nie znam się na tych oznaczeniach, ja mam jednego mrozaczka z 3ej doby 7.2 i w Novum to oznacza, ze ma 7 komórek a stopień fragmentacji 2...tez nie najlepszy ale innego nie mam i go kocham ❤ Narazie jest na zimowisku bo muszę ogarnąć immunologie zanim pójdzie do mamusi ❤
No to dawaj znać. Mam nadzieję że pójdzie Ci lepiej niż miJa czekam dziś na telefon jak na zbawienie. Niby miałam nie dzwonić ale nie wytrzymałam
tez chceChmmmm, ktoś tu bierze dobre dragi . Daj trochę
pauli890
Fanka BB :)
Żadne skazanie, a po dobre wieści!!! Trzymam mocno, najmocniej jak umiem Kciuki kochanaDzis jade na skazanie... I miłego dnia życzę
Yyyy ten... Ten domek jest cudny, jeśli, najpiękniejszy!!! A to domek dla... kota? Moja by tam siedziala zanim bym go zdążyła zamontowaćPamiętasz tę moją girkę co z nią byłam u chirurga? Usunął mi tego nagniotko- odciska i cały tydzień do pracy chodziłam w klapkach, bo nie mogłam nogi do buta wsadzić . W piątek po pracy ściągnęłam wszystkie opatrunki i biegałam po dworzu w klapkach bez skarpet, żeby to się zagoiło i wysuszyło. A w sobotę leżałam sobie w domu z gorączką . Obejrzałam kupę odcinków The 100, wciągnęło mnie toW niedzielę już było lepiej to pojechaliśmy na podgrzybki, bo zaczęły u nas w końcu rosnąć ☺. No i chałupkę ogarnelismy do końca. Ale te moje skunksy nie chcą tam wchodzić . Wsadzalam na chama ale uciekały .
A ty co porabialas?
@Natsnats patrzałam na moje tulipany dość intensywnie... Jestem coraz bliżej do posadzenia ich. Jeszcze tak kilka dni na nie popatrzę i może zbiorę du.pę
Zobacz załącznik 1187132
A nie możesz z embriologiem o tym pogadać? Ja do moich dzwoniłamNo właśnie nie mogę tych oznaczeń skumać.. Bylabym spokojniejsza wiedząc dokładniej poczekam chyba do wizyty..
W Invimedzie we Wrocławiu nie rozmawia się z embriologami. Wszystkie informacje przekazuje lekarz prowadzący..A nie możesz z embriologiem o tym pogadać? Ja do moich dzwoniłam
To dzwoń do prowadzącego. Niech Ci wytłumaczy co to znaczy [emoji16][emoji16][emoji16][emoji16]W Invimedzie we Wrocławiu nie rozmawia się z embriologami. Wszystkie informacje przekazuje lekarz prowadzący..
Dziękuję❤. Cieszę się, ze Ci sie podoba, bo to taka swojska robota. Mam 2 koty i dziś będę je przekupować żarciem, żeby tam właziłyŻadne skazanie, a po dobre wieści!!! Trzymam mocno, najmocniej jak umiem Kciuki kochana
Yyyy ten... Ten domek jest cudny, jeśli, najpiękniejszy!!! A to domek dla... kota? Moja by tam siedziala zanim bym go zdążyła zamontować
A jak u Ciebie? Lepiej?
reklama
Znaczy tyle że ładne i tyle wiem i tyle mi lekarz mówiTo dzwoń do prowadzącego. Niech Ci wytłumaczy co to znaczy [emoji16][emoji16][emoji16][emoji16]
Podziel się: