reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Kurczę nie znam się na tych oznaczeniach, ja mam jednego mrozaczka z 3ej doby 7.2 i w Novum to oznacza, ze ma 7 komórek a stopień fragmentacji 2...tez nie najlepszy ale innego nie mam i go kocham ❤ Narazie jest na zimowisku bo muszę ogarnąć immunologie zanim pójdzie do mamusi ❤
No właśnie nie mogę tych oznaczeń skumać.. Bylabym spokojniejsza wiedząc dokładniej 😔 poczekam chyba do wizyty..

Dzis jade na skazanie... 😭😭😭 I miłego dnia życzę 😊
Żadne skazanie, a po dobre wieści!!! Trzymam mocno, najmocniej jak umiem Kciuki kochana 😘 😘 ✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊

Pamiętasz tę moją girkę co z nią byłam u chirurga? Usunął mi tego nagniotko- odciska i cały tydzień do pracy chodziłam w klapkach, bo nie mogłam nogi do buta wsadzić 🥴. W piątek po pracy ściągnęłam wszystkie opatrunki i biegałam po dworzu w klapkach bez skarpet, żeby to się zagoiło i wysuszyło. A w sobotę leżałam sobie w domu z gorączką 🤪. Obejrzałam kupę odcinków The 100, wciągnęło mnie to🙂W niedzielę już było lepiej to pojechaliśmy na podgrzybki, bo zaczęły u nas w końcu rosnąć ☺. No i chałupkę ogarnelismy do końca. Ale te moje skunksy nie chcą tam wchodzić 🤔. Wsadzalam na chama ale uciekały 🙄.
A ty co porabialas?
@Natsnats patrzałam na moje tulipany dość intensywnie... Jestem coraz bliżej do posadzenia ich😜. Jeszcze tak kilka dni na nie popatrzę i może zbiorę du.pę
Zobacz załącznik 1187132
Yyyy ten... Ten domek jest cudny, jeśli, najpiękniejszy!!! A to domek dla... kota? Moja by tam siedziala zanim bym go zdążyła zamontować 😂😂😂😂

Żadne skazanie, a po dobre wieści!!! Trzymam mocno, najmocniej jak umiem Kciuki kochana 😘 😘 ✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊

Yyyy ten... Ten domek jest cudny, jeśli, najpiękniejszy!!! A to domek dla... kota? Moja by tam siedziala zanim bym go zdążyła zamontować 😂😂😂😂
Dziękuję❤. Cieszę się, ze Ci sie podoba, bo to taka swojska robota😘. Mam 2 koty i dziś będę je przekupować żarciem, żeby tam właziły😜
A jak u Ciebie? Lepiej?

reklama
Do góry