My byliśmy na grzybach w zeszły weekend- znaleźliśmy 1 kozaczka i 5 szatanów- to się nazywa szczęście grzybiarzaJa w weekend znowu rydze robiłam do słoików - możemy wymiankę strzelić jak otworzymy ten Twój magiczny barek
reklama
Dzis jade na skazanie... I miłego dnia życzę
Trzymam mocno kciuki
@Kasia2247 powodzenia
TrzymamDzis jade na skazanie... I miłego dnia życzę
Dzwonili? Czy sama się dowiadywałaś? Tydzień temu miałaś punkcję prawda?U mnie padaka z zarodkami [emoji22] zamrożone dwa w 3 dobie klasy 1.1 i 1.2. Nie wiem co to znaczy. Tak czy siak słabizna [emoji22]
Jest tu ktoś komu sie udało z 3dniowego mrozaka? K*!%wa no [emoji17]
Kochana powiem Ci że jestem zielone w te sprawy ale chyba dobry po na drugi dzień po punkcji do mnie dzwonili że zapraszają w 3 dobie na podanie bo.maja faworyta z 5 zaplodnionych który od samego początku wystrzelił z dzieleniem się A pozostałe 4 dzwonili w 5 dobie że są słabe morfologicznie i że takich nie zamrazaja i musiałam się z nimi pożegnać także mam tylko tą szansę boję się strasznieCzy mogę spytać w jakiej klasie miałaś zarodek?
Sama dzwoniłam. Tak w poniedziałek.Dzwonili? Czy sama się dowiadywałaś? Tydzień temu miałaś punkcję prawda?
Kurczę nie znam się na tych oznaczeniach, ja mam jednego mrozaczka z 3ej doby 7.2 i w Novum to oznacza, ze ma 7 komórek a stopień fragmentacji 2...tez nie najlepszy ale innego nie mam i go kocham Narazie jest na zimowisku bo muszę ogarnąć immunologie zanim pójdzie do mamusiU mnie padaka z zarodkami zamrożone dwa w 3 dobie klasy 1.1 i 1.2. Nie wiem co to znaczy. Tak czy siak słabizna
Jest tu ktoś komu sie udało z 3dniowego mrozaka? K*!%wa no
reklama
Nie bój się. U mnie była też taka sytuacja [emoji11][emoji11][emoji11][emoji11] dobrze bedzie [emoji11][emoji11][emoji11]Kochana powiem Ci że jestem zielone w te sprawy ale chyba dobry po na drugi dzień po punkcji do mnie dzwonili że zapraszają w 3 dobie na podanie bo.maja faworyta z 5 zaplodnionych który od samego początku wystrzelił z dzieleniem się [emoji846] A pozostałe 4 dzwonili w 5 dobie że są słabe morfologicznie i że takich nie zamrazaja i musiałam się z nimi pożegnać także mam tylko tą szansę boję się strasznie
Podziel się: