reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
U mnie padaka z zarodkami 😢 zamrożone dwa w 3 dobie klasy 1.1 i 1.2. Nie wiem co to znaczy. Tak czy siak słabizna 😢
Jest tu ktoś komu sie udało z 3dniowego mrozaka? K*!%wa no 😔

Czy mogę spytać w jakiej klasie miałaś zarodek?
Kochana powiem Ci że jestem zielone w te sprawy ale chyba dobry po na drugi dzień po punkcji do mnie dzwonili że zapraszają w 3 dobie na podanie bo.maja faworyta z 5 zaplodnionych który od samego początku wystrzelił z dzieleniem się 🙂 A pozostałe 4 dzwonili w 5 dobie że są słabe morfologicznie i że takich nie zamrazaja i musiałam się z nimi pożegnać także mam tylko tą szansę boję się strasznie

U mnie padaka z zarodkami 😢 zamrożone dwa w 3 dobie klasy 1.1 i 1.2. Nie wiem co to znaczy. Tak czy siak słabizna 😢
Jest tu ktoś komu sie udało z 3dniowego mrozaka? K*!%wa no 😔
Kurczę nie znam się na tych oznaczeniach, ja mam jednego mrozaczka z 3ej doby 7.2 i w Novum to oznacza, ze ma 7 komórek a stopień fragmentacji 2...tez nie najlepszy ale innego nie mam i go kocham ❤️ Narazie jest na zimowisku bo muszę ogarnąć immunologie zanim pójdzie do mamusi ❤️

reklama
Kochana powiem Ci że jestem zielone w te sprawy ale chyba dobry po na drugi dzień po punkcji do mnie dzwonili że zapraszają w 3 dobie na podanie bo.maja faworyta z 5 zaplodnionych który od samego początku wystrzelił z dzieleniem się [emoji846] A pozostałe 4 dzwonili w 5 dobie że są słabe morfologicznie i że takich nie zamrazaja i musiałam się z nimi pożegnać także mam tylko tą szansę boję się strasznie
Nie bój się. U mnie była też taka sytuacja [emoji11][emoji11][emoji11][emoji11] dobrze bedzie [emoji11][emoji11][emoji11]

Do góry