reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Załączniki

• F4490EE6-9BCF-4B5A-849C-33FCB17A6C02.png
    F4490EE6-9BCF-4B5A-849C-33FCB17A6C02.png
    244,4 KB · Wyświetleń: 71
reklama
Naprawdę extra to wygląda 🥰 🥰 Oby się spodobało kociakom hehe potem zrobię fotkę i Ci pokaże co moja ruda zołza wyczynia😂😂 gwarantuje, że moja by tam wlazla od razu hahahaha

Ja się pozbierałam psychicznie, choć żal mi dupsko bardzo mocno ściska... Postanowilam, że zrobię immunologię, uzbieram kasę w za rok znów spróbujemy. Póki co muszę dalej żyć i patrzeć na rosnący brzuszek mojej przyjaciółki, która liczyła, że razem będziemy chodziły z wózeczkami....
Super, że masz plan. Nie znikaj, zostań z nami...

Dzień dobry dziewczynki❤️ Za wszystkie oczekujące na wynik bety, zapłodnienia, stymulacji i jakikolwiek wyniki mocne kciuki ✊✊✊ ja dzisiaj byłam na badaniach krwi zleconych w klinice jeszcze i mnie babka wypompowala 😂😂 6 probówek pobrała aż mi się słabo zrobiło bo nie dość ze na czczo to jeszcze w tej maseczce stałam godzinę w kolejce 🥺
W środę mam wizytę w klinice (jeśli wszystko będzie dobrze) to mam nadzieje ze ostatnia.
I tak ciagle się martwie i mysle czy wszystko będzie Ok. Zaczęły się bóle głowy, nudności, bóle brzucha, zaparcia i wszystko naraz wiec to mnie trochę pociesza i daje nadzieje ze fasolka się rozwija.
Mam pytanie do dziewczyn które miały zalecony encorton. Kiedy zchodzilyscie z dawki? W którym tygodniu?

Hej dziewczyny, właśnie miałam wizytę u położnej i słyszałam jak pięknie bije serduszko mojego Malenstwa... Aż się popłakałam... Ostatnio nie udało się w szpitalu zrobić badan prenatalnych bo dzidzia się nie chciała obrócić więc dzisiaj mi zrobiła test z krwi... Okropnie się boję wyniku i Błagam Boga żeby wszystko było dobrze.. Proszę trzymajcie kciuki ✊
Trzymam kciuki, ale jestem przekonana że wszystko będzie dobrze kochana 😘 😘

Super, że masz plan. Nie znikaj, zostań z nami...
Zostaję, tu mi z Wami dobrze 🥰🥰🥰

Powiedziała mądralińska co sama ledwo trzyma zwieracze z nerwów [emoji23]
No to pisz koniecznie jak sie dowiesz co z Twoimi [emoji173]
Wzięłam się za sprzątanie domu bo jak jutro będzie transfer to nie będę przecież nic robić [emoji2960] mały mi pomaga tzn. Ja sprzątam a on rozwala zabawki [emoji2960][emoji2960][emoji2960] a z kliniki w ch..ja walą normalnie, nie dzwonią a Pani na recepcji powiedziała, że przekaże embriologom żeby ktoś się że mną skontaktował. Czy oni nie wiedzą, że spokój kuźwa w naszym przypadku to połowa sukcesu... I teraz pytanie to dobrze ze nie dzwonią czy źle [emoji848][emoji848][emoji848][emoji848] chyba zaczynam schizowac, może idę zaparzę meliski z całej garści liści [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Wzięłam się za sprzątanie domu bo jak jutro będzie transfer to nie będę przecież nic robić [emoji2960] mały mi pomaga tzn. Ja sprzątam a on rozwala zabawki [emoji2960][emoji2960][emoji2960] a z kliniki w ch..ja walą normalnie, nie dzwonią a Pani na recepcji powiedziała, że przekaże embriologom żeby ktoś się że mną skontaktował. Czy oni nie wiedzą, że spokój kuźwa w naszym przypadku to połowa sukcesu... I teraz pytanie to dobrze ze nie dzwonią czy źle [emoji848][emoji848][emoji848][emoji848] chyba zaczynam schizowac, może idę zaparzę meliski z całej garści liści [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Myślę że jakby było ch*%&wo to już byś wiedziała ze jutro nie musisz przyjeżdzać 😘 także ja Ci wróżę że będzie spoko 👍

Ja tu tylko na chwilę, chciałam powiedzieć że jestem po wizycie u lekarza. Krwawienie ustało jest wszystko dobrze, za tydzień wizyta serduszkowa ❤️ mam nadzieję że będzie wszystko dobrze i serduszko będzie pięknie biło ❤️ cały czas się o to modlę i mam nadzieję ze moje prośby zostaną wysłuchane ❤️❤️ a co do krwawień to lekarz powiedział że musiało jakieś naczynko pęknąć ❤️ trzymam kciuki za was wszystkie ✊✊✊ Pamiętacie ze marzenia się spełniają, gdy bardzo tego chcesz ✊ dostajemy od życia tyle ile jesteśmy wstanie udźwignąć, i pozytywne myślenie to naprawdę połowa sukcesu ❤️ ja wiem ze łatwo jest mówić bo sama wiem po sobie jak to wszystko przeżywam ale najlepiej jest słuchać głosu swego serca ❤️ moje mi podpowiada że będzie dobrze.... Muszę zacząć wierzyć w moja intuicję, zamknac przeszłość i zacząć budować przyszłość bo na pewno będzie piękna ❤️❤️❤️

reklama
Myślę że jakby było ch*%&wo to już byś wiedziała ze jutro nie musisz przyjeżdzać [emoji8] także ja Ci wróżę że będzie spoko [emoji106]
Taaaaa w piątek jak dzwonili to powiedzieli mi, że jak nie będzie transferu bo nic nie wytrzyma to będą dzwonić we wtorek między 8 a 9 [emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24]

Do góry