Haha dokładnie@Camilleka coś dla Ciebie
reklama
Gonia0605
Fanka BB :)
Super, że masz plan. Nie znikaj, zostań z nami...Naprawdę extra to wygląda Oby się spodobało kociakom hehe potem zrobię fotkę i Ci pokaże co moja ruda zołza wyczynia gwarantuje, że moja by tam wlazla od razu hahahaha
Ja się pozbierałam psychicznie, choć żal mi dupsko bardzo mocno ściska... Postanowilam, że zrobię immunologię, uzbieram kasę w za rok znów spróbujemy. Póki co muszę dalej żyć i patrzeć na rosnący brzuszek mojej przyjaciółki, która liczyła, że razem będziemy chodziły z wózeczkami....
klaudiaanita
Ananasowa93
Dzień dobry dziewczynki Za wszystkie oczekujące na wynik bety, zapłodnienia, stymulacji i jakikolwiek wyniki mocne kciuki ja dzisiaj byłam na badaniach krwi zleconych w klinice jeszcze i mnie babka wypompowala 6 probówek pobrała aż mi się słabo zrobiło bo nie dość ze na czczo to jeszcze w tej maseczce stałam godzinę w kolejce
W środę mam wizytę w klinice (jeśli wszystko będzie dobrze) to mam nadzieje ze ostatnia.
I tak ciagle się martwie i mysle czy wszystko będzie Ok. Zaczęły się bóle głowy, nudności, bóle brzucha, zaparcia i wszystko naraz wiec to mnie trochę pociesza i daje nadzieje ze fasolka się rozwija.
Mam pytanie do dziewczyn które miały zalecony encorton. Kiedy zchodzilyscie z dawki? W którym tygodniu?
W środę mam wizytę w klinice (jeśli wszystko będzie dobrze) to mam nadzieje ze ostatnia.
I tak ciagle się martwie i mysle czy wszystko będzie Ok. Zaczęły się bóle głowy, nudności, bóle brzucha, zaparcia i wszystko naraz wiec to mnie trochę pociesza i daje nadzieje ze fasolka się rozwija.
Mam pytanie do dziewczyn które miały zalecony encorton. Kiedy zchodzilyscie z dawki? W którym tygodniu?
pauli890
Trzymam kciuki, ale jestem przekonana że wszystko będzie dobrze kochanaHej dziewczyny, właśnie miałam wizytę u położnej i słyszałam jak pięknie bije serduszko mojego Malenstwa... Aż się popłakałam... Ostatnio nie udało się w szpitalu zrobić badan prenatalnych bo dzidzia się nie chciała obrócić więc dzisiaj mi zrobiła test z krwi... Okropnie się boję wyniku i Błagam Boga żeby wszystko było dobrze.. Proszę trzymajcie kciuki ❤
Zostaję, tu mi z Wami dobrzeSuper, że masz plan. Nie znikaj, zostań z nami...
Wzięłam się za sprzątanie domu bo jak jutro będzie transfer to nie będę przecież nic robić [emoji2960] mały mi pomaga tzn. Ja sprzątam a on rozwala zabawki [emoji2960][emoji2960][emoji2960] a z kliniki w ch..ja walą normalnie, nie dzwonią a Pani na recepcji powiedziała, że przekaże embriologom żeby ktoś się że mną skontaktował. Czy oni nie wiedzą, że spokój kuźwa w naszym przypadku to połowa sukcesu... I teraz pytanie to dobrze ze nie dzwonią czy źle [emoji848][emoji848][emoji848][emoji848] chyba zaczynam schizowac, może idę zaparzę meliski z całej garści liści [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]Powiedziała mądralińska co sama ledwo trzyma zwieracze z nerwów [emoji23]
No to pisz koniecznie jak sie dowiesz co z Twoimi [emoji173]
Myślę że jakby było ch*%&wo to już byś wiedziała ze jutro nie musisz przyjeżdzać także ja Ci wróżę że będzie spokoWzięłam się za sprzątanie domu bo jak jutro będzie transfer to nie będę przecież nic robić [emoji2960] mały mi pomaga tzn. Ja sprzątam a on rozwala zabawki [emoji2960][emoji2960][emoji2960] a z kliniki w ch..ja walą normalnie, nie dzwonią a Pani na recepcji powiedziała, że przekaże embriologom żeby ktoś się że mną skontaktował. Czy oni nie wiedzą, że spokój kuźwa w naszym przypadku to połowa sukcesu... I teraz pytanie to dobrze ze nie dzwonią czy źle [emoji848][emoji848][emoji848][emoji848] chyba zaczynam schizowac, może idę zaparzę meliski z całej garści liści [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
JestemMama!
Ja tu tylko na chwilę, chciałam powiedzieć że jestem po wizycie u lekarza. Krwawienie ustało jest wszystko dobrze, za tydzień wizyta serduszkowa mam nadzieję że będzie wszystko dobrze i serduszko będzie pięknie biło cały czas się o to modlę i mam nadzieję ze moje prośby zostaną wysłuchane a co do krwawień to lekarz powiedział że musiało jakieś naczynko pęknąć trzymam kciuki za was wszystkie Pamiętacie ze marzenia się spełniają, gdy bardzo tego chcesz dostajemy od życia tyle ile jesteśmy wstanie udźwignąć, i pozytywne myślenie to naprawdę połowa sukcesu ja wiem ze łatwo jest mówić bo sama wiem po sobie jak to wszystko przeżywam ale najlepiej jest słuchać głosu swego serca moje mi podpowiada że będzie dobrze.... Muszę zacząć wierzyć w moja intuicję, zamknac przeszłość i zacząć budować przyszłość bo na pewno będzie piękna
reklama
Taaaaa w piątek jak dzwonili to powiedzieli mi, że jak nie będzie transferu bo nic nie wytrzyma to będą dzwonić we wtorek między 8 a 9 [emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24]Myślę że jakby było ch*%&wo to już byś wiedziała ze jutro nie musisz przyjeżdzać [emoji8] także ja Ci wróżę że będzie spoko [emoji106]
Podziel się: