klaudiaanita
Fanka BB :)
Noi pięknie ❤ Cieszę sięHej słońce oczywiście, maluch zdrowy, rośnie na wyniki z krwi czekam ok tyg i do swojego lekarza na omówienie wyników ❤
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Noi pięknie ❤ Cieszę sięHej słońce oczywiście, maluch zdrowy, rośnie na wyniki z krwi czekam ok tyg i do swojego lekarza na omówienie wyników ❤
Piękny widoczek.❤Hej słońce oczywiście, maluch zdrowy, rośnie na wyniki z krwi czekam ok tyg i do swojego lekarza na omówienie wyników
Sorry, ale ode mnie to samo @Brakujemiwiary . Obstawiałam, że następnego dnia będzie kolejny powód do rozpaczy i jest. Nie chcę bagatelizować tego, że coś się dzieje, ale ile sama sobie fundujesz? Każda z nas wie jakie to trudne, ale jeśli nie wrzucisz trochę na luz, to wykończysz siebie i ludzi wokół też...Ja uwazam ze za duzo sobie stresow fundujesz, na ciuszki tez przyjdzie czas ja mam dziecko w domu ale zakupy to bym robiła tak jak teraz wiekszosc kobiet robi w 4-5mc ciazy dopiero.
Nie gniewaj sie kochana ale 2 dni temu też rozpaczalas ze zarodek za maly a jednak okazalo sie teraz ze za duzy. wez sie po prostu w garsc, piszesz krwawienie za chwile plemienie , laski pisza ze tak moze byc a Ty dalej swoje.
Sytuacja jest powazna , ale do obserwacji , cokolwiek sie nie wydarzy tylko spokoj moze pomoc.Tylko To
W mojej klinice heparyne dają wszystkim. Znajomej przy endometriozie dodatkowo steryd. Wszystko to już przy pierwszych transferach. Nie wiem jak to przekłada się na skuteczność, ja nie miałam żadnych badań a heparynę brałam całą ciążę. Moja ginekolog twierdziła, że to że względu na przepływy , a potem w szpitalu na patologi ciąży też nikt mi jej nie odstawił. Jak widać zdania na temat heparyny są podzielone.A to jednak nie tylko moja doktor nie daje heparyny wtedy ! tez kazala mi robic wszytskie badania na krzepliwosc i wyszly ok wiec do czasu az zrobilam ten haplotyp M2 w genie ANXA5 i wyszedl pozytyw nie wspominala wczesniej o heparynie .
Spokojnie jedź na IP albo czekaj na poniedziałek rozpacz nic nie pomoże. Połóż się na kanapie odpal netflixa jeśli nie chcesz jechać do szpitala i czekaj lepszych rad nie dostaniesz. Ja to przeżyłam ale pojechałam na IP sprawdziłam że jest ok i wróciłam do domu... Tak też Tobie radzęDo tego wszystkiego zaczol boleć mnie brzuch [emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24] bozi jak wiedziałam że to jest nie możliwe abym była szczęśliwa... Aby to maleństwo rosło we mnie i abym w końcu mogą zostać mama. Dziś jak bylam na zakupach chciałam kupić body,,,, pierwsze body dla maleństwa ... Zrezygnowałam, gdyż pomyślałam że za wszesnie i jeszcze nie daj Boże coś się stanie... I co wróciłam z zakupów i to [emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24] nie wytrzymam tego psychicznie [emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24]
Dziewczyny, tak sobie myślę... Zanim zbiorę kasę na kolejną procedura z KD może powinnam zagłębić się też w immunologię? Bo chyba jakiś powód że w ogóle nie dochodzi do implantacji musi być? Nie chcę marnować kolejnych zarodków (jak już oczywiście będą)... Wiele tu pisałyście o Paśniku i róznych badaniach pod tym kątem.. Jak myślicie..? Muszę opraować jakiś plan co dalej, jak się pozbieram...
Hej słońce oczywiście, maluch zdrowy, rośnie na wyniki z krwi czekam ok tyg i do swojego lekarza na omówienie wyników ❤
[emoji3590] Nareszcie jakieś dobre wieści [emoji3059] rośnijcie zdrowo [emoji8]Hej słońce [emoji846] oczywiście, maluch zdrowy, rośnie na wyniki z krwi czekam ok tyg i do swojego lekarza na omówienie wyników [emoji846][emoji3590][emoji3059]
Leż, żadnego szpitala nie szukaj. Bez sensu jechać na IP, nic więcej nie można zrobić. Może wszystko się unormuje. Spokojnie zaczekaj do wizyty, chyba że pojawiają się silne dolegliwości bólowe czy też obfite krwawienie.Kolor jak miesiączka... Co do tego już teraz plamie... Nie wiem... Leżę i się nie ruszam