reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Na razie nie jest to tak jak przy okresie, bardziej plamienie... Dzwoniłam do lekarza i że środy przełożył mi wizytę na poniedziałek na rano 😭😭😭 właśnie mąż robi mi melisę... Ale nie mam już złudzeń 😭😭😭😭😭😭
Napisałaś ze krwawisz. To jest zasadnicza roznica krwawienie a plamienie. Plamić można ze 100 powodów i nie oznacza to poronienia. Jak masz czerwona żywa krew to może być krwiak np

reklama
Na razie nie jest to tak jak przy okresie, bardziej plamienie... Dzwoniłam do lekarza i że środy przełożył mi wizytę na poniedziałek na rano [emoji24][emoji24][emoji24] właśnie mąż robi mi melisę... Ale nie mam już złudzeń [emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24]
Kochana też plamiłam wręcz krwawiłam.

Napisałaś ze krwawisz. To jest zasadnicza roznica krwawienie a plamienie. Plamić można ze 100 powodów i nie oznacza to poronienia. Jak masz czerwona żywa krew to może być krwiak np
Dokładnie krwiaczki często się zdarzają po procedurze. Ja miałam co i rusz coś. Od początku więc się przygotuj że ciągle coś się może dziać to jeszcze nie oznacza nic złego. Spokojnie czekaj albo leć na IP to się uspokoisz. Z jakiego miasta jesteś?

Na razie nie jest to tak jak przy okresie, bardziej plamienie... Dzwoniłam do lekarza i że środy przełożył mi wizytę na poniedziałek na rano 😭😭😭 właśnie mąż robi mi melisę... Ale nie mam już złudzeń 😭😭😭😭😭😭
Nikt tu decyzji za was nie podejmie, ale ja po konsultacji z lekarzem wzięłam więcej leków i nospe i pojechałam na IP ginekologii. Jeżeli masz daleko czekaj do wizyty bo też nie ma co się forsować, ale musisz wiedzieć, że jeżeli będzie krwawienie lub gorączka, bóle to tak czy inaczej powinnaś jechać na IP dla własnego dobra. Dodam tylko, że u mnie też to był jakoś 6tydzień, zbadali powiedzieli, że z ciążą ok, 4dni później było już serce zarodka, dr powiedziała, że mogło się tworzyć. Więc nie myśl, że już po ptakach, jeżeli zarodek był dobrze umiejscowiony i bez krwiaka to może tylko fałszywy alarm.

Do tego wszystkiego zaczol boleć mnie brzuch 😭😭😭😭😭 bozi jak wiedziałam że to jest nie możliwe abym była szczęśliwa... Aby to maleństwo rosło we mnie i abym w końcu mogą zostać mama. Dziś jak bylam na zakupach chciałam kupić body,,,, pierwsze body dla maleństwa ... Zrezygnowałam, gdyż pomyślałam że za wszesnie i jeszcze nie daj Boże coś się stanie... I co wróciłam z zakupów i to 😭😭😭😭😭 nie wytrzymam tego psychicznie 😭😭😭😭😭

Załączniki

• IMG_20201009_154759.jpg
    IMG_20201009_154759.jpg
    1,6 MB · Wyświetleń: 79
reklama
Do tego wszystkiego zaczol boleć mnie brzuch 😭😭😭😭😭 bozi jak wiedziałam że to jest nie możliwe abym była szczęśliwa... Aby to maleństwo rosło we mnie i abym w końcu mogą zostać mama. Dziś jak bylam na zakupach chciałam kupić body,,,, pierwsze body dla maleństwa ... Zrezygnowałam, gdyż pomyślałam że za wszesnie i jeszcze nie daj Boże coś się stanie... I co wróciłam z zakupów i to 😭😭😭😭😭 nie wytrzymam tego psychicznie 😭😭😭😭😭
Ja uwazam ze za duzo sobie stresow fundujesz, na ciuszki tez przyjdzie czas ja mam dziecko w domu ale zakupy to bym robiła tak jak teraz wiekszosc kobiet robi w 4-5mc ciazy dopiero.
Nie gniewaj sie kochana ale 2 dni temu też rozpaczalas ze zarodek za maly a jednak okazalo sie teraz ze za duzy. wez sie po prostu w garsc, piszesz krwawienie za chwile plemienie , laski pisza ze tak moze byc a Ty dalej swoje.
Sytuacja jest powazna , ale do obserwacji , cokolwiek sie nie wydarzy tylko spokoj moze pomoc.Tylko To

Do góry