reklama
Trzymamy kciuki [emoji110][emoji110][emoji110]Jeszcze godzina [emoji33][emoji33][emoji33][emoji33][emoji33]
JestemMama!
Fanka BB :)
Ja już po wizycie, lekarz mnie uspokoił... Na ta chwile jest dla niego wszystko dobrze. Za tydzień powtórka bo za wcześnie przyszlam mialam dopiero za tydzień być na wizycie jestem szczęśliwa i spokojna. Teraz już musi być wszystko dobrze
KarolinaJ79
Dziewczyny siedziałam cicho za krzaków bo w badaniach prenatalnych wyszło mi podejrzenie ZD w związku z niskim białkiem PAAPA a na Usg było idealnie, wiec zrobiłam test SANCO i wyszło ze będę miała zdrowa córeczkę !!!! Boże tyle stresu łez wylanych !!!!
I widzisz widzisz panikaro Ty [emoji16][emoji16][emoji16] wiedziałam, że wszystko musi być dobrze [emoji11][emoji11][emoji11][emoji11] to teraz ciesz się kropkiem w brzuszku i trzymaj kciuki za nas [emoji11]Ja już po wizycie, lekarz mnie uspokoił... Na ta chwile jest dla niego wszystko dobrze. Za tydzień powtórka bo za wcześnie przyszlam [emoji85] mialam dopiero za tydzień być na wizycie[emoji2356] jestem szczęśliwa i spokojna. Teraz już musi być wszystko dobrze [emoji3590]
Pola87
Może coś w tym jest w sumie wydaje mi się że ogólnie do in vitro pary przystępujące są w okolicach 30. ICSI stosowane jest przy dawcy lub niepłodności męskiej.Odnośnie wad...
Mi sie wydaje ze in vitro czy icsi robia ludzie ktorzy sa najczesciej po 30 ,40 i to stad wynika ten 1% czesciej wystepujacych wad niz samej procedury.
Pięknie kochana [emoji11][emoji11][emoji11][emoji11] CUDOWNIE [emoji8][emoji8][emoji8][emoji8]to teraz już można na spokojnie cieszyć się ciążą i korzystać z ostatnich chwil wolności [emoji11][emoji11][emoji11][emoji11]Dziewczyny siedziałam cicho za krzaków bo w badaniach prenatalnych wyszło mi podejrzenie ZD w związku z niskim białkiem PAAPA a na Usg było idealnie, wiec zrobiłam test SANCO i wyszło ze będę miała zdrowa córeczkę !!!! Boże tyle stresu łez wylanych !!!!
Pola87
Trzymam Cię za słowo hihi że już będziesz spokojnaJa już po wizycie, lekarz mnie uspokoił... Na ta chwile jest dla niego wszystko dobrze. Za tydzień powtórka bo za wcześnie przyszlam mialam dopiero za tydzień być na wizycie jestem szczęśliwa i spokojna. Teraz już musi być wszystko dobrze
Ananasowa93
A zrobił zdjęcie maluszka ? Zarodek jest większy niż wczoraj ? No i jak serduszko? Jest już?Ja już po wizycie, lekarz mnie uspokoił... Na ta chwile jest dla niego wszystko dobrze. Za tydzień powtórka bo za wcześnie przyszlam mialam dopiero za tydzień być na wizycie jestem szczęśliwa i spokojna. Teraz już musi być wszystko dobrze
reklama
JestemMama!
Serduszka nie ma bo wiek ciąży 5tygodni 4 dni tak o wychodzi według usg i tak on też obliczył że taki powinien być wiek ciąży w przyszłym tygodniu mam nadzieję juz będzieA zrobił zdjęcie maluszka ? Zarodek jest większy niż wczoraj ? No i jak serduszko? Jest już?
Podziel się: