JestemMama!
Fanka BB :)
Wczoraj jej wyszło 1,13 a dzis lekarzowi 1,85 więc jest większyA zrobił zdjęcie maluszka ? Zarodek jest większy niż wczoraj ? No i jak serduszko? Jest już?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wczoraj jej wyszło 1,13 a dzis lekarzowi 1,85 więc jest większyA zrobił zdjęcie maluszka ? Zarodek jest większy niż wczoraj ? No i jak serduszko? Jest już?
O matko to jest dopiero stres, żadnej wizyty się nie boję, ale jak tylko pomyślę o tym to mam ochotę zapaść się pod ziemię.Dziewczyny siedziałam cicho za krzaków bo w badaniach prenatalnych wyszło mi podejrzenie ZD w związku z niskim białkiem PAAPA a na Usg było idealnie, wiec zrobiłam test SANCO i wyszło ze będę miała zdrowa córeczkę !!!! Boże tyle stresu łez wylanych !!!!
Wow super !! Na kiedy termin porodu?Dziewczyny siedziałam cicho za krzaków bo w badaniach prenatalnych wyszło mi podejrzenie ZD w związku z niskim białkiem PAAPA a na Usg było idealnie, wiec zrobiłam test SANCO i wyszło ze będę miała zdrowa córeczkę !!!! Boże tyle stresu łez wylanych !!!!
Ja już po wizycie, lekarz mnie uspokoił... Na ta chwile jest dla niego wszystko dobrze. Za tydzień powtórka bo za wcześnie przyszlam mialam dopiero za tydzień być na wizycie jestem szczęśliwa i spokojna. Teraz już musi być wszystko dobrze ❤
Dwie cudowne wiadomości, dwie prawidłowe ciąże i dwie szczęśliwe przyszłe mamy!!! Mówiłam że ten dzień musi być pięknyDziewczyny siedziałam cicho za krzaków bo w badaniach prenatalnych wyszło mi podejrzenie ZD w związku z niskim białkiem PAAPA a na Usg było idealnie, wiec zrobiłam test SANCO i wyszło ze będę miała zdrowa córeczkę !!!! Boże tyle stresu łez wylanych !!!!
Byłam pewna, że okaże się, że wszystko ok [emoji2956] teraz postaraj się uspokoić i daj tej maleńkiej istocie się rozwijać [emoji8][emoji3590]Ja już po wizycie, lekarz mnie uspokoił... Na ta chwile jest dla niego wszystko dobrze. Za tydzień powtórka bo za wcześnie przyszlam [emoji85] mialam dopiero za tydzień być na wizycie[emoji2356] jestem szczęśliwa i spokojna. Teraz już musi być wszystko dobrze [emoji3590]
Super..! Cieszę się, że jest dobrze na ten moment, ale obstawiam, że od jutra zaczniesz znowu smęcić...Termin porodu według usg to 5.06.2021❤ czyli jak by 3 dni różnicy według miesiączki.... Ale jestem szczęśliwa ❤ Uwielbiam was, dziękuję za wsparcie ❤ obiecuje ze do następnego tygodnia będę spokojna i cieszyła się ciaza, bo przecież w niej jesyem ❤❤❤ aaaa i pytałam lekarza czy jest szansa aby on mi ciąże prowadził, powiedział że jak najbardziej... Nie będę t
A który u ciebie dzień po transferze ?Serduszka nie ma bo wiek ciąży 5tygodni 4 dni tak o wychodzi według usg i tak on też obliczył że taki powinien być wiek ciąży w przyszłym tygodniu mam nadzieję juz będzie
[emoji3590][emoji3590][emoji3590] Wyobrażam sobie te nerwy... Ale najważniejsze, że jesteście zdrowe [emoji3059] rośnijcie! [emoji3589]Dziewczyny siedziałam cicho za krzaków bo w badaniach prenatalnych wyszło mi podejrzenie ZD w związku z niskim białkiem PAAPA a na Usg było idealnie, wiec zrobiłam test SANCO i wyszło ze będę miała zdrowa córeczkę !!!! Boże tyle stresu łez wylanych !!!!
Termin mam na 9.04.2021 rWow super !! Na kiedy termin porodu?