reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny siedziałam cicho za krzaków bo w badaniach prenatalnych wyszło mi podejrzenie ZD w związku z niskim białkiem PAAPA a na Usg było idealnie, wiec zrobiłam test SANCO i wyszło ze będę miała zdrowa córeczkę !!!! Boże tyle stresu łez wylanych !!!!
Dobrze, że odetchnelas, współczuję stresu. W teraz. Możecie myśleć nad imieniem [emoji4]
Super data porodu - znam wyjątkowa, bardzo dobra osobę urodzoną tego dnia [emoji4] No i wiosna, ciepło [emoji178]

Dziewczyny siedziałam cicho za krzaków bo w badaniach prenatalnych wyszło mi podejrzenie ZD w związku z niskim białkiem PAAPA a na Usg było idealnie, wiec zrobiłam test SANCO i wyszło ze będę miała zdrowa córeczkę !!!! Boże tyle stresu łez wylanych !!!!

Ale miałaś stresu 😞 też się boję tego pappa, ale jeszcze trochę poczekam na wyniki. Dobrze, że wszystko ok, gratulacje 🥰

Ale miałaś stresu 😞 też się boję tego pappa, ale jeszcze trochę poczekam na wyniki. Dobrze, że wszystko ok, gratulacje 🥰
Straszny stres masakra ale powiem Ci ze niby to białko niskie wolna beta prawidłowa i przeciętność prawidłowa a ryzyko było 1 do 141 ZD. Wiec po wynikach od razu poleciałam na SANCO i wszystko ok!!! Miałam wynik mieć dopiero w poniedziałek - serio zwariowała bym do tego czasu - a tu sprawdzam maila i jest. Jak otwierałam to tętno ze 300 miałam!! Trzymam kciuki!!! A wyczytałam chyba wszystko odnośnie tego testu podwójnego!!!

reklama
Kurczę to powinnaś mieć 6 tydz 2 dzień. Wiesz może jak twój lekarz liczy te tygodnie ? Bo ja sobie obliczyłam ze powinnam mieć 6 tydz i 3 dzien w 26 dpt. A zarodek był mniejszy i ja już świruje a może źle policzyłam .
Dziewczyny podpowiedzcie jak liczyć tygodnie po in vitro ?
Ja się na tym nie znam seriooo. Ufam całym sercem mojemu lekarzowi ❤ale beta też tak pokazywała więc coś w tym jest. Po wielkości zarodka pokazuje ten tydzień ciąży a lekarz mówi że prawidlowy🤷‍♀️

Ostatnia edycja:
Do góry