reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Jestem po prenatalnych, myślałam, że zejdę ze stresu przed tym badaniem 😬 ale z Maluszkiem wszystko dobrze, jaki to był piękny widok, machał rączkami i nóżkami 🥰 🥰🥰 dopiero teraz powoli pozwalam sobie na myślenie, że to wszystko prawda i ta ciąża jest realna :) pozostaje jeszcze czekanie na wyniki pappa. Nic nie zapłaciłam, bo moja dr z kliniki wystawiła mi skierowanie na nfz, pierwszy raz coś za darmo ;) aaa i prawdopodobnie będzie dziewczynka 🥰🥰🥰 (a cały czas byłam jakoś przekonana, że chłopak 😊), wg usg termin na 10 kwietnia. Dziewczyny nie poddawajcie się, czytam Was cały czas i trzymam za Was kciuki, u nas zaskoczyło dopiero za 4 razem, po dwóch punkcjach 🌞

Takie wiadomości aż nastrajają mnie pozytywnie 😍 Który to tydzień? Też jestem po dwóch punkcjach i właśnie po czwartym transferze... Za tydzień wizyta z USG i wszystko się okaże, bo jak narazie ta rosnąca beta nie jest dla mnie żadną pewnością 🤔

reklama
Witam po cichutku podczytuję wątek bo i nam przyszło się zmierzyć z invitro. Mam pytanie czy któraś z Was miała problem z szyjką? Konkretnie chodzi o problem z transferem?

My mieliśmy imci, tez jestem ciekawa opini.
Lekarz powiedział, ze nie ma żadnych podstaw do obaw, no ale jak mi tak powiedział, to właśnie się zaczęłam obawiać dlaczego o tym powiedział 🤷🏻‍♀️.
Dla pocieszenia powiem Ci, ze widziałam niedawno temu bliźniaczki po metodzie icsi i są zdrowiutkie i śliczne ☺
Moje sa tez zdrowiutkie i sliczne i wlasnie siedza w szafie😅sa miliiony dzieci po icsi to to bzdura,ze ta metoda sie do tego przyczynia.Jesli sa wady genetyczne to wynikaja one z genow,badz tez tworza sie na etapie komorkowym jak ZD.
Znowu ktos wymyslil sensacje z doopy.🙈🙈🙈

Jeszcze godzina 😱😱😱😱😱

Załączniki

• IMG_20201007_134931.jpg
    IMG_20201007_134931.jpg
    1,1 MB · Wyświetleń: 89
A mogę zapytać jak lekarz sobie z tym poradził?
Przed drugim transferem miałam zabieg histeroskopi i podczas niego hegarami lekarz poszerzył ujście szyjki macicy z nadzieja ze pozostanie poszerzona do następnego transferu i rzeczywiście w kolejnym cyklu transfer był szybki prosty i przyjemny 😉 i jak narazie udany ❤️

Jestem po prenatalnych, myślałam, że zejdę ze stresu przed tym badaniem 😬 ale z Maluszkiem wszystko dobrze, jaki to był piękny widok, machał rączkami i nóżkami 🥰 🥰🥰 dopiero teraz powoli pozwalam sobie na myślenie, że to wszystko prawda i ta ciąża jest realna :) pozostaje jeszcze czekanie na wyniki pappa. Nic nie zapłaciłam, bo moja dr z kliniki wystawiła mi skierowanie na nfz, pierwszy raz coś za darmo ;) aaa i prawdopodobnie będzie dziewczynka 🥰🥰🥰 (a cały czas byłam jakoś przekonana, że chłopak 😊), wg usg termin na 10 kwietnia. Dziewczyny nie poddawajcie się, czytam Was cały czas i trzymam za Was kciuki, u nas zaskoczyło dopiero za 4 razem, po dwóch punkcjach 🌞
Super bardzo sie ciesze😁i bedzie dziewczynka , cudownie🥰🥰🥰

reklama
Do góry