reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

Ja wiem, ale wierzę ze sie uspokoję jak zobaczę że wszystko jest ok.. Wiem że jeszcze wiele przed nami jeszcze nie raz będę spanikowana, ale po prostu muszę być pewna... Jak jechałam do kliniki przed transferem dzień wcześniej łał deszcz w dniu tym dniu nie padał. Przed transferem było tak samo. Przed pierwszym testem i dziś przed wizytą jest tak samo. Wczoraj padało wręcz lało a dzis piękne słoneczko. Wierzę ze to znak ❤ tam z góry żebym się już uspokoiła.
Zastanawia mnie jedno czemu musimy tyle przechodzić... Nie rozumiem kobiet które dowiadują się że są w ciąży(test pokaże 2 kreski) , ogłaszają ta nowinę całemu światu i wszystko jest dobrze. A my ciągle w strachu i niepewności 😔😔😔
Taaakk, cyk myk dwie kreski, ciąża poród i szcześliwe mamy... A my? Ciagle na cos czekamy, ja obecnie coraz bardziej boję się piątku... bo co jak będzie beta 0? nie mam więcej szans...

reklama
Uuuuuuu, @Camilleka nadciaga 😜😘😘 Jak tam Ci idzie cierpliwe czekanie?
Dzięki 😘Coś mi kiepsko idzie to czekanie, moj dobry humor jakoś się kończy i zaczyna stres...
nie wiem czy jutro nie zrobić bety, to będzie tylko dzień wcześniej niż mi kazali- czyli 8dpt zamiast 9dpt? 🤔
Tylko ze się boje po prostu, ale w końcu będę się musiała z tym zmierzyć 🤷🏻‍♀️.
W dodatku czuje się jakby mnie przeziębienie brało 😕, wiec jakoś tak sobie u mnie, ale widze ze dobry humor na forum, to nie będę psuć 😂😂😂😜😜😜

Dzięki [emoji8]Coś mi kiepsko idzie to czekanie, moj dobry humor jakoś się kończy i zaczyna stres...
nie wiem czy jutro nie zrobić bety, to będzie tylko dzień wcześniej niż mi kazali- czyli 8dpt zamiast 9dpt? [emoji848]
Tylko ze się boje po prostu, ale w końcu będę się musiała z tym zmierzyć [emoji2370].
W dodatku czuje się jakby mnie przeziębienie brało [emoji53], wiec jakoś tak sobie u mnie, ale widze ze dobry humor na forum, to nie będę psuć [emoji23][emoji23][emoji23][emoji12][emoji12][emoji12]
Jasne, że to dobry pomysł - rób jutro, bo w pt powtórzysz :)

Dzięki 😘Coś mi kiepsko idzie to czekanie, moj dobry humor jakoś się kończy i zaczyna stres...
nie wiem czy jutro nie zrobić bety, to będzie tylko dzień wcześniej niż mi kazali- czyli 8dpt zamiast 9dpt? 🤔
Tylko ze się boje po prostu, ale w końcu będę się musiała z tym zmierzyć 🤷🏻‍♀️.
W dodatku czuje się jakby mnie przeziębienie brało 😕, wiec jakoś tak sobie u mnie, ale widze ze dobry humor na forum, to nie będę psuć 😂😂😂😜😜😜
Nie przejmuj się, zawsze im bliżej do terminu sprawdzenia tym trudniej wytrzymać i czekać. I tym większy stres się pojawia i lęk... Miałaś 5-dniową blastkę, więc spokojnie możesz zrobić jutro betę... Nawet dzisiaj mogłaś... Lepiej ją zrób, niż masz się kolejny dzień stresować.

reklama
Do góry