No i pięknie. Ja poluję na małą ilość komórek a dokładniej na 6 pieknych dorodnych [emoji16]Nie załamuj się, moja ostatnia stymulacja trwała 18dni. Finalnie pęcherzyków pobranych 21,w tym 16 dojrzalych komórek. Estradiol 3tys.
reklama
Dobijaj mnie jeszcze bardziej [emoji14][emoji14][emoji14] u mnie też będzie pięknie na koniec [emoji16][emoji16][emoji16][emoji16][emoji16]Ja w 9dc przy 15 szt .mialam 3700 estradiol i wtedy mialam tez po 17mm i mniejsze. Po 2 dniach mialam juz podany lek na pęknięcie a wtedy estradiol byl 10700 ...
Trochę malutko masz...
Trzymam kciuki za kolejne usgPatrzyłam właśnie na stymulacje sprzed 3 lat i w 7 dniu stymulacji miałam estradiol 487 a na koniec wyszło 19 pobranych z czego 13 dojrzałych komórek. Dobra na razie nie schizuje, dr odpisała żeby zwiększyć dawkę puregonu do 125j. W poniedziałek jeszcze podgląd a punkcja pewnie w czwartek tak moja dr coś wstępnie mówiła. Dziś na podglądzie byłam u innej nie u swojej więc wszystko okaże się po weekendzie.
Nie dziękuję ale ciśnij te kciukasy mocno[emoji16][emoji16][emoji16][emoji16][emoji2960][emoji2960][emoji2960]Trzymam kciuki za kolejne usg[emoji110]
Moja historia jest bez happy end-u , co z tego ze bylo duzo i estradiol wielki jak przeciez nic z tego.Dobijaj mnie jeszcze bardziej [emoji14][emoji14][emoji14] u mnie też będzie pięknie na koniec [emoji16][emoji16][emoji16][emoji16][emoji16]
ZA CIEBIE TRZYMAM KCIUKI
Jak z tej procedury u mnie nic nie wyjdzie to w styczniu bede chciala leki na minimum aby wlansie bylo z 5 a dobrych.jesli wtedy nic nie wyjdzie to zostajemy z 1 dzieciemNo i pięknie. Ja poluję na małą ilość komórek a dokładniej na 6 pieknych dorodnych [emoji16]
Jak bez happy endu?!? Z happy end'em tylko odwleczonym w czasie [emoji16][emoji16][emoji16][emoji16][emoji16]Moja historia jest bez happy end-u , co z tego ze bylo duzo i estradiol wielki jak przeciez nic z tego.
ZA CIEBIE TRZYMAM KCIUKI
Mi jak z tej procedury nic nie wyjdzie to nie startuje więcej. Brak kasy na kolejną niestety więc trzymajcie kciuki[emoji11][emoji11][emoji11][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]Jak z tej procedury u mnie nic nie wyjdzie to w styczniu bede chciala leki na minimum aby wlansie bylo z 5 a dobrych.jesli wtedy nic nie wyjdzie to zostajemy z 1 dzieciem[emoji6]
reklama
A ja se spie do 5 hue hue dobra....nie chwale sie bo ...ej ja do synka wstaje czasmi a mala spiU mnie dziś pobudki co 45min-1h.
Łączę się w bólu.
Skubana odsypia teraz, a ja kurna nie mogę. [emoji2358]
Podziel się: