Tak kochana, ja 8kg miałam na minusie do 5miesiaca ciąży, chodź jadłam na siłę co dwie godziny to i tak chudłam bo wymiotowałam cały czas musisz na siłę jeść i jak trochę się polepszy to zaczniesz przybierać na wadzeDziękuję kochana, trzymam kciuki za szczęśliwe rozwiązanie..
Ty też tak schudłas jak ja i ważyłaś 40kg?
reklama
JestemMama!
Fanka BB :)
24 chyba że źle liczę...Kochana we wtorek który bedziesz miec dzien po transferze??
Bo wiesz nie koniecznie serduszko juz bedzie i na to tez sie nastaw bo roznie bywa ,żebyś się nie denerwowała nie potrzebnie.Zapisz sobie pytania jakie masz do lejarza zebys sie popytala jeśli coś jest nie do końca jasne ,ja zawsze w domu sobie przypominalam i bilam się w glowe ze nie spytałam.24 chyba że źle liczę...
DziękujęI bardzo dobrze,jaram sie tymi twoimi twixami jakby to moje vyly.Bardzo emocjonalny dzien was czeka.cudnie❤❤❤
Ja jeszcze się nie jaram chyba jeszcze nie dociera to do mnie, że to już za dwa dni
annemarie
Fanka BB :)
Oj bedzie sie dzialoDziękuję ❤❤❤
Ja jeszcze się nie jaram chyba jeszcze nie dociera to do mnie, że to już za dwa dni
Imiona juz masz wybrane?
SpokoNo wlasnie apropos estradiolu... W poniedzialek mam punkcję, pecherzyków jest jakos 12 i dzisiaj estradiol 5100.. To jest spoko czy słabo?
Mireczko Kochana, mam nadzieje ze Ci to przejdzie w końcu
Dziękuję kochana
Tak, będzie Maja i LeoOj bedzie sie dzialo
Imiona juz masz wybrane?
Co na to Twój ginekolog? Jesteś w szpitalu? Jak Twoje wyniki?
Nie ma na to rady?
Ja w II trym złapałam pasożyta. Nie wymiotowałam - mialam biegunkę, średnio 15 razy dziennie. Cokolwiek zjadłam - przelatywało przeze mnie. Po 6tygodniach, kiedy będąc w 25tc mialam - 2kg w stosunku do wagi sprzed ciazy (a w sumie schudłam chyba 5kg), po pogorszających się wynikach morfologii, moja gin wzięła na siebie odpowiedzialność (gastrolog umył ręce) i wypisała receptę na antybiotyk. Po 10 dniach wróciłam do życia. Po kolejnym tygodniu zamkneli nas bez możliwości wyjścia z domu na półtora miesiąca. Więc też wspominam moja ciąze slabo. Ale wierz mi - warto.
Lekarze nic na to.... W szpitalu mnie trzymali po 2 dni i do domu
reklama
Tak kochana, ja 8kg miałam na minusie do 5miesiaca ciąży, chodź jadłam na siłę co dwie godziny to i tak chudłam bo wymiotowałam cały czas musisz na siłę jeść i jak trochę się polepszy to zaczniesz przybierać na wadze
Ok dziękuję kochana
Podziel się: