reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dziękuję kochana, trzymam kciuki za szczęśliwe rozwiązanie..
Ty też tak schudłas jak ja i ważyłaś 40kg? :(
Tak kochana, ja 8kg miałam na minusie do 5miesiaca ciąży, chodź jadłam na siłę co dwie godziny to i tak chudłam bo wymiotowałam cały czas 😔 musisz na siłę jeść i jak trochę się polepszy to zaczniesz przybierać na wadze 🥰

reklama
24 chyba że źle liczę...
Bo wiesz nie koniecznie serduszko juz bedzie i na to tez sie nastaw bo roznie bywa ,żebyś się nie denerwowała nie potrzebnie.Zapisz sobie pytania jakie masz do lejarza zebys sie popytala jeśli coś jest nie do końca jasne ,ja zawsze w domu sobie przypominalam i bilam się w glowe ze nie spytałam.

Co na to Twój ginekolog? Jesteś w szpitalu? Jak Twoje wyniki?
Nie ma na to rady?

Ja w II trym złapałam pasożyta. Nie wymiotowałam - mialam biegunkę, średnio 15 razy dziennie. Cokolwiek zjadłam - przelatywało przeze mnie. Po 6tygodniach, kiedy będąc w 25tc mialam - 2kg w stosunku do wagi sprzed ciazy (a w sumie schudłam chyba 5kg), po pogorszających się wynikach morfologii, moja gin wzięła na siebie odpowiedzialność (gastrolog umył ręce) i wypisała receptę na antybiotyk. Po 10 dniach wróciłam do życia. Po kolejnym tygodniu zamkneli nas bez możliwości wyjścia z domu na półtora miesiąca. Więc też wspominam moja ciąze slabo. Ale wierz mi - warto.

Lekarze nic na to.... W szpitalu mnie trzymali po 2 dni i do domu ☹️

reklama
Do góry