reklama
Rano grzyby wczorajsze wyczyściłam, chałupę odszczurzyłam, u siostre odwiedziłam i teraz serial oglądam, jem paczka i piję kawkę .@fredka84 gdzie się podziewasz? Trawkę kosisz, czy kaca leczysz, a może na grzybach w lesie siedzisz?
I nie, nie piłam wczoraj ani przez ostatnie kilka weekendów
Agnieś191
Fanka BB :)
Słaby estradiol. Ktory to dzień stymulacji? Podkrecili Ci dawki lekow?Sytuacja u mnie taka: 16 pęcherzyków od 17 do 12 mm,estradiol 566... Coś ten estradiol słabiutki wydaje mi się [emoji51]
Czekam na telefon od lekarza. Dziś 8 ds. ZałamkaSłaby estradiol. Ktory to dzień stymulacji? Podkrecili Ci dawki lekow?
Kochana we wtorek który bedziesz miec dzien po transferze??Betę zrobiłam 3 raz... 3 raz w życiu nawet... Jestem już spokojniejsza.... Poczekam... To byłby tylko 1 dzien różnicy.... Bo wizytę mam we wtorek a jutro moja klinika nie pracuje... Dzis juz tez ja zaraz zamykają... Wierzę ze wszystko się ułoży i gdy tylko zobaczę pykajace serduszko to już będę spokojna
Gratulacje Kochana! Ale ekspresowo sobie poradziłaś, super brawo dla Ciebie i Hani, jest śliczniutka, jakie ma piękne włoski normalnie od urodzenia kucyki można wiązać cudownie, właśnie te zdjęcia, te nasze historie dają nadzieję wszystkim dziewczynom tutaj, że przyjdzie i dla nich ten wspaniały dzieńDziękuję,że pytasz. Nasza księżniczka przyszła wczoraj na świat jest cudowna, wazy 3400 i długa na 57 zwalniam brzuszek dziewczyny walczcie, bo naprawdę warto
Netiaskitchen
Bo i pecherzyki nierówne. Dorośnie i estradiol i dorosną pęcherzyki. Kiedy planowana jest punkcja?Sytuacja u mnie taka: 16 pęcherzyków od 17 do 12 mm,estradiol 566... Coś ten estradiol słabiutki wydaje mi się [emoji51]
Netiaskitchen
Nie załamuj się, moja ostatnia stymulacja trwała 18dni. Finalnie pęcherzyków pobranych 21,w tym 16 dojrzalych komórek. Estradiol 3tys.Czekam na telefon od lekarza. Dziś 8 ds. Załamka
Ja w 9dc przy 15 szt .mialam 3700 estradiol i wtedy mialam tez po 17mm i mniejsze. Po 2 dniach mialam juz podany lek na pęknięcie a wtedy estradiol byl 10700 ...Sytuacja u mnie taka: 16 pęcherzyków od 17 do 12 mm,estradiol 566... Coś ten estradiol słabiutki wydaje mi się [emoji51]
Trochę malutko masz...
reklama
Patrzyłam właśnie na stymulacje sprzed 3 lat i w 7 dniu stymulacji miałam estradiol 487 a na koniec wyszło 19 pobranych z czego 13 dojrzałych komórek. Dobra na razie nie schizuje, dr odpisała żeby zwiększyć dawkę puregonu do 125j. W poniedziałek jeszcze podgląd a punkcja pewnie w czwartek tak moja dr coś wstępnie mówiła. Dziś na podglądzie byłam u innej nie u swojej więc wszystko okaże się po weekendzie.Bo i pecherzyki nierówne. Dorośnie i estradiol i dorosną pęcherzyki. Kiedy planowana jest punkcja?
Podziel się: