reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Hej dziewczyny, ja z takim pytankiem czy ktoś wie co się dzieje z Karo20? Troszkę się martwię bo na forum jej nie słychać nie widać a na priv też nie odpisuje od kilku dni 🤔
Dajcie znać proszę jak coś wiecie

Jestem tak zrezygnowana ze od wczoraj popołudnia boli mnie caky czas głowa a na dodatek sie odezwały chyba moje kamyszki bo mnie tak męczą.. Nie pamiętam kiedy mnie ostatnio bolaly... Jakas panika mam ochote na cos ale sama nie wiem na co i dzis cały dzień podjadam i dalej nie zaspokoiłam tego głodu.... 🤣🤣🤣🤣 Dzień pierwszy za mna jeszcze cale 9 do testu 🤣🤣🤨🤣

reklama
Hej dziewczyny, ja z takim pytankiem czy ktoś wie co się dzieje z Karo20? Troszkę się martwię bo na forum jej nie słychać nie widać a na priv też nie odpisuje od kilku dni 🤔
Dajcie znać proszę jak coś wiecie
Hej odpisałam Kochana na priv od razu jak pisałaś, nie dostałaś mojej wiadomości? Ja tak w sumie się zastanawiałam czemu do mnie nie odpisujesz, ale myślałam że może jesteś zajęta w weekend ;) u mnie wszystko dobrze, czuję się świetnie tylko zaczynam świrować przed usg, bo już tak długo nie widziałam mojego Maleństwa i oczywiście tysiąc myśli czy aby na pewno wszystko jest ok?

Do góry