Netiaskitchen
Fanka BB :)
To spokojnie z tego ma duże szanse byćNo i pięknie. Ja poluję na małą ilość komórek a dokładniej na 6 pieknych dorodnych [emoji16]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To spokojnie z tego ma duże szanse byćNo i pięknie. Ja poluję na małą ilość komórek a dokładniej na 6 pieknych dorodnych [emoji16]
ja sama sobie nie ufam w tej kwestiiPatrzcie jaka twarda ale testy już znalazła oczywiście nie gniewaj się ale stawiam że jednak nie wytrzymasz. Trzymam kciuki.
Tak sądzisz? Obstawiamy?!? Ja obstawiam, że finalnie będzie 8 komórek [emoji2960]To spokojnie z tego ma duże szanse być [emoji110][emoji110][emoji110][emoji8]
Stawiam na 10Tak sądzisz? Obstawiamy?!? Ja obstawiam, że finalnie będzie 8 komórek [emoji2960]
Super,z takimi imionami to beda dawac do wiwatuTak, będzie Maja i Leo
Czekolada z orzechami dla tej co będzie bliżej wyniku [emoji2960][emoji2960][emoji2960]Stawiam na 10[emoji8]
Hej odpisałam Kochana na priv od razu jak pisałaś, nie dostałaś mojej wiadomości? Ja tak w sumie się zastanawiałam czemu do mnie nie odpisujesz, ale myślałam że może jesteś zajęta w weekend u mnie wszystko dobrze, czuję się świetnie tylko zaczynam świrować przed usg, bo już tak długo nie widziałam mojego Maleństwa i oczywiście tysiąc myśli czy aby na pewno wszystko jest ok?Hej dziewczyny, ja z takim pytankiem czy ktoś wie co się dzieje z Karo20? Troszkę się martwię bo na forum jej nie słychać nie widać a na priv też nie odpisuje od kilku dni
Dajcie znać proszę jak coś wiecie