JestemMama!
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To oby tym razem było inaczej i wszystko ładnie rosłoNa bete pójdę jutro bo bardziej racjonalnie aby sprawdzić przyrost po 48h. W poprzednich transferach w okolicy 5tygodnia przyrost bety mi zwalniał i zarodek przestawał się rozwijać. Dlatego chociaż nie mam na to wpływu to wole sprawdzać dla samej siebie te przyrosty aby w razie co jak zmienię lekarza dokładnie opisać na jakim etapie co się dzieje
Na bete pójdę jutro bo bardziej racjonalnie aby sprawdzić przyrost po 48h. W poprzednich transferach w okolicy 5tygodnia przyrost bety mi zwalniał i zarodek przestawał się rozwijać. Dlatego chociaż nie mam na to wpływu to wole sprawdzać dla samej siebie te przyrosty aby w razie co jak zmienię lekarza dokładnie opisać na jakim etapie co się dzieje
No piękna beta[emoji16][emoji16][emoji16] tylko teraz się cieszyć [emoji16]I jak??
I jak??
Boże siedzę i ryczę, tak bardzo się boję naprawdę wygląda to dobrze?? " a progesteron?? Nie dokładać... Dodam że przed badaniem wzięłam 2 tabletki luteiny... Balam sięNo piękna beta[emoji16][emoji16][emoji16] tylko teraz się cieszyć [emoji16]
Tak później prześle ale wynikow bety nie powinno się porównywać nawet przy dwóch ciążach tej samej kobiety a co dopiero różnych, nie jest to żadnym wyznacznikiem ani miarodajne. A wpisują zawsze wizytę ciążowa co na początku dla mojej psychiki nie było miłe bo wiadomo jak się kończyłoA możesz podać jaki wynik jest w którym dniu? Tak tylko dla porównania. Bo pamiętasz ja miałam w 8dpt 44, a 10dpt 65 A tą betę 10 dnia zrobiłam sobie sama, bo kazali za tydzień i 15dc było 501. Nie jestem jeszcze cała w skowronkach i nie skacze ze szczęścia, bo w mojej jedynej ciąży - naturalnej wtedy 8 lat temu poroniłam 8-9 tyg, a beta była kilka tysięcy Dlatego ja tak sceptycznie jestem nastawiona i ostrożnie. A jak dzwoniłam się umowić na USG, i tak dopytywała jaka wizyta, to mówię, że po transferze i pyta jaka była ostatnio beta, jak usłyszała, że 501, to ona :"Czyli wizyta ciążowa" - ale to było dziwne dla mnie, ja i wizyta ciążowa jak to w ogóle brzmi - niewiarygodnie!
Pięknie! [emoji3590]To daj teraz tej rozwijającej się w Tobie kruszynce trochę spokoju [emoji8]I jak??
Beta w kosmos,wszystko jest okProgesteron tez bardzo ladny.I serduszko bedzie tez za chwile do zobaczenia.❤❤❤Boże siedzę i ryczę, tak bardzo się boję naprawdę wygląda to dobrze?? "❤ a progesteron?? Nie dokładać... Dodam że przed badaniem wzięłam 2 tabletki luteiny... Balam się
No wlasnie nie wiem bo pierwszy raz jestem w takiej ciazy ale mam nadzieje ze to moze hormony? Moze tak byc? dodam ze goraczki nie mialam bo Łukasz sprawdzal - ale te dreszcze byly naprawde niepokojace takie jakby chorobowe ze az bolaly - no nie wytrzymalabym 5 sekund bez przykrycia. Dobra bede czekac spokojnie co sie dzisiaj bedzie dzialo a Łukasz niech zapitala po ciepla kolderke Kazalam mu kupic tez nowa posciel bedzie nam milo Jeszcze wczoraj dostalam takiego ataku swedzenia na brzuchu - NO NIE ZNOSZE TEGO!!!! Naprawde nie chce narzekac bo to tylko od zastrzykow ale porobily mi sie takie guzy, krwiaki, pokrzywka czerwona jak sie tylko troche podrapie a nie chce sie drapac bo wtedy jeszcze bardziej swedzi. Nie chce czegos popsuc w brzuchu Czy wy tez tak macie z tymi zastrzykami? Moze ja jakos zle je robie? Juz nie bardzo mam miejsce bo wszystko takie zgrubiale a wbok jakos bardziej boli Czy wy to powietrze wstrzykujecie czy wypuszczacie przed podaniem zastrzyku? No u mnie to masakrycznie wyglada