reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny możecie dać mi przelicznik bety... Ile dziś powinna moja wynosić... Znów mam delikatnie brązowa wydzielinę... ...I co najdziwniejsze widzę ja tylko jak aplikuje tabletke... Na bieliźnie ani na papierze jej nie ma... Pojechałam na betę i progesteron... Nie mam nadzieji. Chodź błagam Pana Boga aby moje maleństwo jeszcze było i miało się dobrze.
To nie jet dziwne. Zabarwiona wydzielina przy aplikacji jest częstym i normalnym zjawiskiem. Jedynym co może niepokoić jest żywa, czerwona krew i skurcze. U Ciebie tego nie ma.
A co do wysokości bety to nie ma żadnej reguly, na tym etapie może mieć przerowne wartości.

Dziewczyny możecie dać mi przelicznik bety... Ile dziś powinna moja wynosić... Znów mam delikatnie brązowa wydzielinę... ...I co najdziwniejsze widzę ja tylko jak aplikuje tabletke... Na bieliźnie ani na papierze jej nie ma... Pojechałam na betę i progesteron... Nie mam nadzieji. Chodź błagam Pana Boga aby moje maleństwo jeszcze było i miało się dobrze.
Może beta chociaż trochę Cię uspokoi, ale przecież trochę brązowej wydzieliny nic nie znaczy, zwłaszcza, że bierzesz leki dopochwowe, więc pewnie coś się podrażniło, załączam tabelkę

Załączniki

• received_632939277447822.jpeg
    received_632939277447822.jpeg
    108,6 KB · Wyświetleń: 49
To nie jet dziwne. Zabarwiona wydzielina przy aplikacji jest częstym i normalnym zjawiskiem. Jedynym co może niepokoić jest żywa, czerwona krew i skurcze. U Ciebie tego nie ma.
A co do wysokości bety to nie ma żadnej reguly, na tym etapie może mieć przerowne wartości.
Boże obiecuje ze jesli wszystko okaze sie dobrze przestanę panikować i będę cierpliwie czekać na wizytę. Tylko niech się okaże że wszystko jest dobrze błagam. Wszystko zostawiam w rękach Boga za 30 minut mam wyniki... Boje się 😭😭😭😭 mam nadzieję że to nic poważnego 😭😭😭😭

Mi sie lalo do kolan zywą, czerwona krwia a przy tym bolał brzuch - ale grzecznie siedzialam i na drugi dzien jechalam na USG ;) To byl krwiak a dzidzia miala sie dobrze ;) Szacuje sie ze polowa wczesnych ciąż to plamienia - a ty moglas uszkodzic jakies naczynko przy aplikacji - nic sie nie boj ;)

Boże obiecuje ze jesli wszystko okaze sie dobrze przestanę panikować i będę cierpliwie czekać na wizytę. Tylko niech się okaże że wszystko jest dobrze błagam. Wszystko zostawiam w rękach Boga za 30 minut mam wyniki... Boje się 😭😭😭😭 mam nadzieję że to nic poważnego 😭😭😭😭
Do aplikacji luteiny używaj palca nie aplikatora. Wszystko jest przekrwione, male zadrapanie i już. Plamienia w ciąży są normalnym i częstym zjawiskiem. I tak jak dziewczyny piszą nie ma zywej krwii i skurczy nic złego to nie oznacza. Sama plamilam. Za dużo rozkminiasz, a gdzie tu jeszcze.

reklama
Do góry