Ja śmigam z chodakowsa od 3 tygodni i czuje się świetnie moja kondycja jest coraz lepsza i mam dużo więcej energiiiRowerki i orbitreki super robią za wieszaki Przetestowałam
Teraz ćwiczę tylko z matą, bez żadnych sprzętów. A moją motywacją jest: WIĘCEJ ZREĆ
reklama
Mialam 26 komorek z czego 21 dojrzałych , wg prawa mozna zapladniac tylko 6 i tego sie trzymali. 1 dzien byly zamrozone moze dlatego tak ladnie sie rozmrozily? Po tej aktywacji zaplodnily sie 2.zobaczymy czy przetrwaja.I tak bede za rozmrozeniem reszty za 3 tyg (jesli sie zgodza) zaplodnienie i zrobienie z tych swiezych transferu...nie z tych co teraz są.Ile miałas komórek i jakie wyniki E że masz hiperke?
.zobaczymy
Estradiol w pon 3 dni przed punkcja mialam 10700. Jajniki w pon 7cm, narazie mam wsio nabrzmiale i obolale ale mam sporo lekow na to.Ważne, że 2 się zapłodniły. Teraz niech tylko pięknie się rozwijają. Trzymam za nie baaaardzo mocno kciuki [emoji110][emoji110][emoji110]
A Ty jak się czujesz? Też skończyłaś z hiperka biedna [emoji8]
Pchełka216
Fanka BB :)
A czemu zamrażali zamiast zapladniac? nie nadążam czytac ale czy zatem poprzednie 6 padły i wzięło druga partię? bo inaczej to dziwnie jakby zamrażali. rozumiem że u Ciebie wiek młody i dlatego tylko 6 mogą zapladniac. dobrze że dużo jajeczekMialam 26 komorek z czego 21 dojrzałych , wg prawa mozna zapladniac tylko 6 i tego sie trzymali. 1 dzien byly zamrozone moze dlatego tak ladnie sie rozmrozily? Po tej aktywacji zaplodnily sie 2.zobaczymy czy przetrwaja.I tak bede za rozmrozeniem reszty za 3 tyg (jesli sie zgodza) zaplodnienie i zrobienie z tych swiezych transferu...nie z tych co teraz są.
.zobaczymy
Chodakowska dla mnie za spokojna - ja ćwiczę z Kołakowską, trochę ma wkurzający głos ale się przyzwyczaiłam. Lubię też Martę Henning czy jakoś tak, znasz?Ja śmigam z chodakowsa od 3 tygodni i czuje się świetnie moja kondycja jest coraz lepsza i mam dużo więcej energiii
KarolinaJ79
Oj tam oj zmienił, zdjął od razu I....i zmienił na inne czy tak zostały?
O proszę Ktoś tu na głodzie jestOj tam oj zmienił, zdjął od razu I....
Evela.6
Nabieraj sił [emoji8] Moje jajniki były ponad 10cm [emoji85] więc wiem co czujesz[emoji8]Estradiol w pon 3 dni przed punkcja mialam 10700. Jajniki w pon 7cm, narazie mam wsio nabrzmiale i obolale ale mam sporo lekow na to.
KarolinaJ79
Hihi coś w tym jest oj oj bidulka ze mnieO proszę Ktoś tu na głodzie jest
reklama
motylek24
Jeśli są przesłanki to lekarz może zdecydować o zapłodnieniu większej liczby komórek. Wszystko to w ramach ustawy.Mialam 26 komorek z czego 21 dojrzałych , wg prawa mozna zapladniac tylko 6 i tego sie trzymali. 1 dzien byly zamrozone moze dlatego tak ladnie sie rozmrozily? Po tej aktywacji zaplodnily sie 2.zobaczymy czy przetrwaja.I tak bede za rozmrozeniem reszty za 3 tyg (jesli sie zgodza) zaplodnienie i zrobienie z tych swiezych transferu...nie z tych co teraz są.
.zobaczymy
Podziel się: