reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Hej😘. Ja chodzę do Paśnika i też mam zalecone szczepienia. Tylko z tą różnicą że ja nie mam implantacji a jak jest, to wtedy ciąża biochemiczna.
A badalas sobie Allo Mlr? Z tego co wyczytałam na forum dotyczącym immunologii i poronień, to jest to podstawowe badanie.
Też na twoim miejscu zrobiłabym histeroskopię.
Ile masz zaleconych szczepień? Jeśli bez problemów zachodzsz w ciążę to po szczepieniach będziesz mogła 6-mcy próbować naturalnie, może in vitro nie będzie potrzebne 😘
Bardzo słabe masz nasionka?

reklama
Hej😘. Ja chodzę do Paśnika i też mam zalecone szczepienia. Tylko z tą różnicą że ja nie mam implantacji a jak jest, to wtedy ciąża biochemiczna.
A badalas sobie Allo Mlr? Z tego co wyczytałam na forum dotyczącym immunologii i poronień, to jest to podstawowe badanie.
Też na twoim miejscu zrobiłabym histeroskopię.
Ile masz zaleconych szczepień? Jeśli bez problemów zachodzsz w ciążę to po szczepieniach będziesz mogła 6-mcy próbować naturalnie, może in vitro nie będzie potrzebne 😘
Bardzo słabe masz nasionka?

Mam już cały komplet badań i imunologicznych i genetyczne Allo mamy 21 dlatego sczepienia będziemy mieć,
No to szczepienia jak najbardziej dla Ciebie 😘. Moja teczka z badaniami coeaz bardziej przypomina grubą książkę 😜. Ja mam wynik allo 19% i będę miała 2 szczepienia i w razie jak zajdę to 1 doszczepienie w ciąży

"gruba teczka" skąd ja to znam 😁 odkąd mąż zaczol się też badać, pod kątem cholesterolu i wpływu na zmniejsEnie jakości nasienia musiałam podzielić na dwie bo już się nie mieściło. Śmieje się czasem do niego że za te pieniądze moglibyśmy sobie już troje dzieci kupić na Ukrainie 😉(oczywiście w żartach) staram się już do tego wszystkiego podchodzić z dystansem. A byłaś u Sachy czy Maliny?

"gruba teczka" skąd ja to znam 😁 odkąd mąż zaczol się też badać, pod kątem cholesterolu i wpływu na zmniejsEnie jakości nasienia musiałam podzielić na dwie bo już się nie mieściło. Śmieje się czasem do niego że za te pieniądze moglibyśmy sobie już troje dzieci kupić na Ukrainie 😉(oczywiście w żartach) staram się już do tego wszystkiego podchodzić z dystansem. A byłaś u Sachy czy Maliny?
Ja jestem u Paśnika - jest mega miły i rzeczowy. Najpierw zalecił mi immunopresję i cos zaskoczyło ale nie na tyle zeby sie utrzymać. Niestety zarodki mi sie skończyłi i w październiku kolejna stymulacja mnie czeka a po niej szczepienia

Rozumiem że zarodki do in vitro? U mnie Przybycień powiedział że szczepienia Mog być równolegle z przygotowaniami do in vitro tu i tu 6 tyg

reklama
Do góry