reklama
Waleczna36
Fanka BB :)
Hejhej.
Kiedy miałaś usuwane te żylaki? Masz jakiś problem z krzepliwością krwi(operacja żylaków)? Robiłaś badania na trombofilię?
Ja mam mutacje pai i mam zalecenie od Paśnika na heparynę od transferu do końca ciąży 0,6-o,8.
Po operacji w szpitalu tez mnie podawali.
Reasumując ,jak teraz bierzesz już dłuższy okres to ja na pewno nie odstawiałabym jej.
Skonsultuj najlepiej z lekarzem
Operacje na żylaki miałam w kwietniu 2007 roku, a prywatnie sobie zrobiłam trombofilie po poronieniu w kwietniu to wyszedł mi nieprawidłowy Czynnik Leiden i MTHFR.
Obecnie biorę Neoparin 0.4 raz dziennie na wieczór zaposal mi to mój Dr z kliniki.
KarolinaJ79
Koniecznie się odezwij!!! Mam nadzieje ze to nic poważnego!!! Trzymam kciuki!!!Ledwo chodze[emoji849] jutro jadę na kontrolę do lekarza bo przeciwbólowe nie działają a ból taki, że aż mnie mdli [emoji17]
annemarie
Jedz koniecznie do lekarza.Ledwo chodze[emoji849] jutro jadę na kontrolę do lekarza bo przeciwbólowe nie działają a ból taki, że aż mnie mdli [emoji17]
SiemkaDziewczyny czy miala któraś z Was sytuację ze po kilku stymulacjach jedna po drugiej wydłużał Wam się cykl a wcześniej zawsze miałyście regularne cykle? U mnie 2 tygodnie opóźnienia wlasnie mijają, na początku codziennie objawy jak na okres a teraz juz prawie ucichły... Nigdy nie miałam żadnych cyst, mięśniaków itd..endometriozy nie mam.. Przychodzi mi tylko do głowy ze cos się przez te stymulacje i ciągle tabletki anty poprzestawiało... niestety w takim wypadku nie uda juz mi sie raczej podejsc do transferu na koniec października, potem dopiero świeta. Myślałam jeszcze o włączeniu progesteron i odstawieniu po 7- 10 dniach może to wywola okres.. Mialyscie podobna sytuacje ?
Jak zwykle coś musi pójść nie tak...
Ja swoje dwie stymulacje miałam w odstępie kilku miesięcy ale okres zawsze był o czasie . Nie wiem jak przy braniu antyków to wygląda .
Hej. Ja chodzę do Paśnika i też mam zalecone szczepienia. Tylko z tą różnicą że ja nie mam implantacji a jak jest, to wtedy ciąża biochemiczna.Jego zdaniem szczepienia i lekarstwa 6 tyg przed wystarcza ja chce się upierać jeszcze przy zabiegu histeroskopi przed in.v., Jak u was wyglądała cała procedura?
A badalas sobie Allo Mlr? Z tego co wyczytałam na forum dotyczącym immunologii i poronień, to jest to podstawowe badanie.
Też na twoim miejscu zrobiłabym histeroskopię.
Ile masz zaleconych szczepień? Jeśli bez problemów zachodzsz w ciążę to po szczepieniach będziesz mogła 6-mcy próbować naturalnie, może in vitro nie będzie potrzebne
Bardzo słabe masz nasionka?
JestemMama!
No i mam wyniki progesteron 21,60 ng/ml a beta 308 mIU/ml w poniedziałek był 9dpt i było 136 a teraz 11 dpt co myślicie dzwonię do lekarza
katherinnn
Super! Przyrost prawidłowy tylko się cieszyćNo i mam wyniki progesteron 21,60 ng/ml a beta 308 mIU/ml w poniedziałek był 9dpt i było 136 a teraz 11 dpt co myślicie dzwonię do lekarza
Gratuluję z całego ❤
reklama
JestemMama!
Nie wierze w to jeszcze tak bardzo się cieszę teraz zastanawiam się na kiedy umówić wizytęSuper! Przyrost prawidłowy tylko się cieszyć
Gratuluję z całego ❤
Podziel się: