reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Gratuluję, super [emoji3590]
Ja mam za 2h transfer, trzymajcie kciuki!
No i mam wyniki [emoji7][emoji7][emoji7] nie wiem czemu tylko progesteron mi spadł... [emoji17] Jutro będę powtarzać badania i wszystko się okaże [emoji7] no więc beta 136mlu/ml, progesteron 18,40ng/ml i estriadol 1549pg/ml

reklama
Widzicie??
Pierwszy z góry wczoraj z rana (7dpt) co po nim miałam depresje. Drugi wczoraj wieczorem, i na dole dziś rano - 8 dpt :)
Serio, od września 2012 roku nie widziałam dwóch kresek na teście u siebie 😱 Ale po przejściach te 8 lat temu i poronieniu w 8/9tyg wolę się jeszcze na nic nie nastawiać.

Widzisz, mówiłam ze będzie dobrze 😍😍❤ cuda się zdążają wystarczy ze w nie uwierzysz ❤ wrzesień będzie nasz ❤❤❤😘😘😘 cudowne wieści ❤ jak to mówią jaki poniedziałek taki cały tydzień ❤ to kto jeszcze dziś betuje albo jutro? 😍😍😍

Jestem w szoku :)

Załączniki

• testy.jpg
    testy.jpg
    113,5 KB · Wyświetleń: 151
No i mam wyniki 😍😍😍 nie wiem czemu tylko progesteron mi spadł... 😔 Jutro będę powtarzać badania i wszystko się okaże 😍 no więc beta 136mlu/ml, progesteron 18,40ng/ml i estriadol 1549pg/ml
Pieknie👏👏👏estradiol masz do nieba,tzn ze endo jest super grube i kropek szczesliwy sobie robi w nim domek.

Dziewczyny chciałam wam podziękować ❤️ za każde wsparcie, kopa w dupe i pomoc ❤️ Jestem po pierwszej weryfikacji jutro druga i dzwonie do lekarza ❤️ dzięki wam nie zwariowałam ❤️ czuje ze będzie już tylko dobrze ❤️😍 tak bardzo się cieszę że nie umiem obrać tego w słowa ❤️ jeszcze wiele miesięcy przed nami ale najważniejsze to wierzyć w fasolkę która rozwija się w moim brzuchu ❤️ ja w nią wierzę ❤️ po pozytywnym teście i becie dostałam takiego kopa i jeszcze większą wiarę ze cuda się zdążają, wystarczy ze bardzo w nie wierzysz ❤️ kiedyś usłyszałam od mojej siostry te słowa i uwierzyłam w nie. Po wielu wylanych łzach, wielu miesiącach bólu i jestem w ciąży ❤️ juz nie mogę się doczekać pierwszych dolegliwości ( nie mówię o częstych wizytach w toalecie bo to akurat mogło by minąć 🤣🤣🤣🙈) dopiero się dowiedziałam o tym że fasolka zadomowiła się w moim brzuchu a już ja kocham najmocniej na swiece ❤️
Gratuluję Kochana i trzymam kciuki za mego przyrost💓

Zwiększ cyclogest i utrogestan do 3x1 od dzisiaj i pobiez sobie progesteron razem z weryfikacja bety! Moj mnie nastraszył jak miałam progesteron 21 a brałam Wtedy 3 utrogestan, 2 crinon i 1 prolutex, a zwiększył 4 cyclogest , 2 prolutex , 2 crinon i 3x1 duphaston. Powiedział ze im większy progesteron tym bezpieczniej dla dzidziusia!!!!

Miałaś jakieś ekstremalne dawki tego progesteronu, jak dałaś radę przy tym funkcjonować :o przecież cyclogest to 400 mg. Na tym etapie próg koło 18-20 chyba jest całkiem ok

Widzicie??
Pierwszy z góry wczoraj z rana (7dpt) co po nim miałam depresje. Drugi wczoraj wieczorem, i na dole dziś rano - 8 dpt :)
Serio, od września 2012 roku nie widziałam dwóch kresek na teście u siebie 😱 Ale po przejściach te 8 lat temu i poronieniu w 8/9tyg wolę się jeszcze na nic nie nastawiać.

Jest porządna krecha, będzie ładna beta :)

Widzicie??

Albo ja mam zwidy albo ja widzę tez kreseczkę na tym pierwszym!!! A kreska coraz mocniejsza!!!! ✊

Miałaś jakieś ekstremalne dawki tego progesteronu, jak dałaś radę przy tym funkcjonować :o przecież cyclogest to 400 mg. Na tym etapie próg koło 18-20 chyba jest całkiem ok
No właśnie tez tak myślałam ale moj gin strasznie mnie nastraszył ze nie na sztucznym cyklu może jest ok na naturalnym bo wtedy progesteron jest wydzielany pulsacyjne a na sztucznym nie. Był zadowolony jak mi urósł do 90 ng. Ja miałam tyle bo słabo reaguje na progesteron 😞

reklama
Do góry