reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny chyba warjuje ( ze szczescia)... od Czwartku kiedy pokazala sie słabiutka kreseczka I 136 bety w piatek zrobilam 16 testów ciazowych. Budze sie w nocy , ide sikać I obserwuje najwspanialszy widok na świecie pt "Cud dwoch kreseczek".. I tak gapie sie na dwa różowe znaczki. rycze ze szczescia. Szaleje
Zeszlej nocy test byl o 23, 2.30 I 6 ..... ide zaraz na kolejnego sikańca 😁
5 lat czekalismy. Udało sie. Nie bylo łatwo... poddawałam sie nie raz. Ocean łez... ale wartodla tych cudownych kreseczek

USG mam 30 wrzesnia bede 6t4dzien 😁 trzymajcie kciuki. czuje ze moga byc dwa cudeńka 😍😁
Istne szelenstwo jak 16 testow 😎 juz Ci zazdroszczę i zycze powodzenia ♥️ oby trwalo to szczęście juz dlugo dlugo.

Dziewczynki 13 dpt beta 330😉 mieszczę się w widełkach. Ale jak myślicie czy do soboty będzie 1000? Bo mam wizytę pęcherzykowa i nie wiem czy coś będzie 🥺
bedzie 1000, a nawet trzymam kciuki za 1100 😀.. musi sie podwajac co 45 godzin zeby bylo min 1000 w sobote.

Moja beta szaleje co 33 godziny wiec u ciebie min co 45 spoko bedzie

Ktora z was szykuje sie do 3 próby? Bo ja podchodze 3 raz jak sie nie uda to robie sobie przetwe i stertę badan ktore mie czekają ehh a co dodatkow bierzecie procz estrofem i progesteronu kwasu foliowego bo moze moge cos sobie dolozyc? Teoretycznie dzis mam kiepski dzien i płakać mi sie strasznie chce czuje ze bede potrzebowqc dobrego psychiatry dajcie jakies namiary na kogos z lodzi lub okolic.

Dziewczynki 13 dpt beta 330😉 mieszczę się w widełkach. Ale jak myślicie czy do soboty będzie 1000? Bo mam wizytę pęcherzykowa i nie wiem czy coś będzie 🥺
Super 🥰 Może jeszcze nie być widać ale bardzo bym chciała żebyś zobaczyła już pęcherzyk😘
A jak nie to na następnej wizycie będzie już cuuudny widok ☺

Ktora z was szykuje sie do 3 próby? Bo ja podchodze 3 raz jak sie nie uda to robie sobie przetwe i stertę badan ktore mie czekają ehh a co dodatkow bierzecie procz estrofem i progesteronu kwasu foliowego bo moze moge cos sobie dolozyc? Teoretycznie dzis mam kiepski dzien i płakać mi sie strasznie chce czuje ze bede potrzebowqc dobrego psychiatry dajcie jakies namiary na kogos z lodzi lub okolic.
Dziewczyny biorą dodatkowo np encorton ,zastrzyki przeciwzakrzepowe np Fraxiparine ,czasem akard ,omega 3 ,b6

Super 🥰 Może jeszcze nie być widać ale bardzo bym chciała żebyś zobaczyła już pęcherzyk😘
A jak nie to na następnej wizycie będzie już cuuudny widok ☺
Ale ciagle wartość jest niższa niż średnia tak jakby był jeden dzień opóźnienia w becie. Zobaczymy co będzie ❤ Mam nadzieje ze zarodek rozwija się prawidłowo ❤
I muszę napisać do dziadka ze się udało i niech wysyła energii jeszcze więcej ❤️❤️

reklama
Dziewczynki 13 dpt beta 330[emoji6] mieszczę się w widełkach. Ale jak myślicie czy do soboty będzie 1000? Bo mam wizytę pęcherzykowa i nie wiem czy coś będzie [emoji3064]
Dziewczyny chyba warjuje ( ze szczescia)... od Czwartku kiedy pokazala sie słabiutka kreseczka I 136 bety w piatek zrobilam 16 testów ciazowych. Budze sie w nocy , ide sikać I obserwuje najwspanialszy widok na świecie pt "Cud dwoch kreseczek".. I tak gapie sie na dwa różowe znaczki. rycze ze szczescia. Szaleje
Zeszlej nocy test byl o 23, 2.30 I 6 ..... ide zaraz na kolejnego sikańca [emoji16]
5 lat czekalismy. Udało sie. Nie bylo łatwo... poddawałam sie nie raz. Ocean łez... ale wartodla tych cudownych kreseczek

USG mam 30 wrzesnia bede 6t4dzien [emoji16] trzymajcie kciuki. czuje ze moga byc dwa cudeńka [emoji7][emoji16]
No to się trafiły dziewczyny [emoji4] jedna kocha testy a druga bete. Czytam was cały czas i bardzo się cieszę że wam się udalo, po tylu latach. Będzie dobrze!!!!

Muszę przyznać, że w pierwszej ciąży, każdy dzień był dla mnie jak sen, każdy dzień celebrowalam. Wspominam naprawdę dobrze [emoji3531] i też tak róbcie. Potem niestety spadłam z wysokiego konia, ale myślę nadal że warto było!!!! Dlatego pozytywne myśli i do przodu.

Pamietacie co wam opowiadałam o koleżance 24 lata z zaawansowana endometrioza??? Nie zdecydowała się na in vitro ze względu na nieprzyjemności z nią związane, a lekarze nie dali jej żadnej szansy na naturalna ciążę?

No to właśnie 10 tc jej minął [emoji3577][emoji3577][emoji3577][emoji3577]po laparo nawet nie dostała miesiączki. Narazie wszystko dobrze.

Do góry