Pytałam o to docenta, kazał przyjąć ostatnia dawkę w 9tc taka jak zawsze czyli w moim przypadku całą ampułkę i po tygodniu wykonać morfologię i przesłać wyniki.A accofil nie zmniejszająca dawki ???
reklama
JestemMama!
Fanka BB :)
Trzymam kciuki z calego serca a kiedy testujesz? Ja dziś 4 dpt i zastanawiam się kiedy mogę najwcześniej zrobić sikanca. Czy w sobotę bądź w niedziele nie bedzie za wcześnie... Na betę poczekam jednak. Jeśli sikaniec wyjdzie negatywny to na betę pójdę w środę czyli w 11dpt.a jak chodź delikatna kreska się pojawi to od razu mi też nic nie jest. Czasem tylko ciągnie prawy jajnik. I biegam do toalety Co 2 godziny wcześniej mogłam 2 razy dziennie tam być więc to dla mnie nowośćWitajcie dziś mój 6dpt i zaczynam trochę fiziowac. Nie mam żadnych boli, ciągnie tylko raz czy dwa miałam delikutasne ukłucie.
Codziennie biorę leki i modlę się o kolejny cud. Trzymajcie kciuki żeby tym razem się udało
annemarie
Tak,to sie zgadza,ale nie jest to wydzielanie pulsacyjne( skokowe) tylko jest to wynik dzialania tabletki,po przeciwbolowej tez przestaje bolec,ale przyczyna bolu usuwana nie jest.Ciezko to wytlumaczycPO tabletce jego stezenie rosnie,osiagnie PIK i spada,a na drugim planie albo rosnie albo leci,tojest proces dlugotrwaly a nie chwilowy jak przy progu .@annemarie, ja te informacje mam od lekarza. Mówił mi, że po przyjęciu tabletki poziom rośnie, osiąga apogeum, a potem spada, do przyjęcia następnej dawki. Takich poziomów estradiolu organizm sam nie wydziela. Dlatego ważne jest kiedy robisz badanie od podania tabletki. Jeśli to co mówi lekarz jest nieprawdą, to ja naprawdę już nic nie rozumiem.
Chciałam wczoraj trochę uspokoić Anię @Brakujemiwiary, bo miałam wrażenie że bzikuje... Ale może lepiej odpuścić...
annemarie
Niestety ,mocno zbudowane endo lekamimusisz przezyc biedaczkuCzy u Was też po nieudanym transwerze była taka bolesna miesiączka. Bo chwilami nie umiem funkcjonowac
JestemMama!
Dobra z innej beczki, czy u mnie jest jeszcze nadzieja? Skoro 5. 09 przed transferem mialam wartość 139 (tabletke brałam o 14.20 a badanie o 15 z groszem) a wczoraj czyli 15. 09 (3dpt tabletke brałam o 6:20 a badanie o 9:50) i wynik był 122...dodam że przy wyniku 139 lekarz powiedział że jest dobrze...Tak,to sie zgadza,ale nie jest to wydzielanie pulsacyjne( skokowe) tylko jest to wynik dzialania tabletki,po przeciwbolowej tez przestaje bolec,ale przyczyna bolu usuwana nie jest.Ciezko to wytlumaczycPO tabletce jego stezenie rosnie,osiagnie PIK i spada,a na drugim planie albo rosnie albo leci,tojest proces dlugotrwaly a nie chwilowy jak przy progu .
N@t@li@89
Ja sikanca robić nie zamierzam, mi 12dpt wypada we wtorek. Z córcia udany transfer betę robiłam 11dpt. Teraz mam zamiar w poniedziałek zrobić betę.Trzymam kciuki z calego serca a kiedy testujesz? Ja dziś 4 dpt i zastanawiam się kiedy mogę najwcześniej zrobić sikanca. Czy w sobotę bądź w niedziele nie bedzie za wcześnie... Na betę poczekam jednak. Jeśli sikaniec wyjdzie negatywny to na betę pójdę w środę czyli w 11dpt.a jak chodź delikatna kreska się pojawi to od razu mi też nic nie jest. Czasem tylko ciągnie prawy jajnik. I biegam do toalety Co 2 godziny wcześniej mogłam 2 razy dziennie tam być więc to dla mnie nowość
ladypink81
Zaciekawiona BB
Trzymam mocno kciuki.Witajcie dziś mój 6dpt i zaczynam trochę fiziowac. Nie mam żadnych boli, ciągnie tylko raz czy dwa miałam delikutasne ukłucie.
Codziennie biorę leki i modlę się o kolejny cud. Trzymajcie kciuki żeby tym razem się udało
Ja nie mialam zadnych objawów. Wyszla słabiutka kreska 10dp3dt... taki cień ta kreska był a beta dzień po 136... potem 599 ... nastepna beta w piatek.
Usciski kochana I pozytywne myśli
Gonia0605
No właśnie wydawało mi się że mniej więcej to napisałam, ale może nie...Tak,to sie zgadza,ale nie jest to wydzielanie pulsacyjne( skokowe) tylko jest to wynik dzialania tabletki,po przeciwbolowej tez przestaje bolec,ale przyczyna bolu usuwana nie jest.Ciezko to wytlumaczycPO tabletce jego stezenie rosnie,osiagnie PIK i spada,a na drugim planie albo rosnie albo leci,tojest proces dlugotrwaly a nie chwilowy jak przy progu .
reklama
ladypink81
Zaciekawiona BB
Dziewczyny chyba warjuje ( ze szczescia)... od Czwartku kiedy pokazala sie słabiutka kreseczka I 136 bety w piatek zrobilam 16 testów ciazowych. Budze sie w nocy , ide sikać I obserwuje najwspanialszy widok na świecie pt "Cud dwoch kreseczek".. I tak gapie sie na dwa różowe znaczki. rycze ze szczescia. Szaleje
Zeszlej nocy test byl o 23, 2.30 I 6 ..... ide zaraz na kolejnego sikańca
5 lat czekalismy. Udało sie. Nie bylo łatwo... poddawałam sie nie raz. Ocean łez... ale wartodla tych cudownych kreseczek
USG mam 30 wrzesnia bede 6t4dzien trzymajcie kciuki. czuje ze moga byc dwa cudeńka
Zeszlej nocy test byl o 23, 2.30 I 6 ..... ide zaraz na kolejnego sikańca
5 lat czekalismy. Udało sie. Nie bylo łatwo... poddawałam sie nie raz. Ocean łez... ale wartodla tych cudownych kreseczek
USG mam 30 wrzesnia bede 6t4dzien trzymajcie kciuki. czuje ze moga byc dwa cudeńka
Podziel się: