Ja się nie znam nigdy nie pilnowałam wyniki mieli lekarze ja nie dopytywalamA ten estriadol nie za mały? Może dołożę tabletke albo dwie... Takie coś znalazłam w internecie i mam wrażenie że już pozamiatane... Eh... Gubię się w tym wszystkim... To taka czarna magia dla mnie chce myśleć pozytywnie a jednak są też negatywne myśli... Moze powtórzyć ten estriadol...
reklama
mary.m
Fanka BB :)
to rozumiem z dofinansowaniem?
Refundowane tylko standardowo leki do punkcji, korzystałam z programu 2+1 i tam w pakiecie za 13900 miałam opłacone z góry 3 punkcje, 3 transfery (pierwszy po każdej punkcji), wszystkie wizyty od momentu zakwalifikowania do in vitro do końca programu, badania estradiolu i progesteronu, 2x beta hcg po każdym transferze
mary.m
Może skonsultuj z lekarzem, jak trzeba będzie to dołożysz.. Patrzę teraz i w 9 dpt miałam 247 pg/ml i było okAle dola załapałam normalnie siedzę i ryczę to chyba w sumie przez ten estriadol Przecież to jest w sumie nierealne aby mi się udało, żebym kiedyś została mama to jest moje największe marzenie ale jakoś nie dociera do mnie ze może one się kiedyś spełnić. Tak bardzo wierzyłam w ten transfer, ciągle byłam pozytywnie nastawiona. Cieszyłam się jak dziecko gdy dostanie zabawkę. A teraz leżę sobie na hamaku i ryczę od czasu do czasu poboli brzuch to z prawej strony do z lewej... Wiem że nic nie jest przesądzone ale ja jednak coraz mniej wierzę ze sie uda. Boje się nawet iść na betę. Najchętniej brała bym te leki juz zawsze aby nieszczęsny @ nie przyszedł a ja bym żyła w przekonaniu że jestem w upragnionej ciąży...
mary.m
Beta 0
Mrozakow 0
Kasy 0
Chęci do życia 0
Jestem wielkim 0
O nieee bardzo mi przykro nigdy nie powinnaś tak źle myśleć o sobie ❤ mam nadzieję, że kasę jakoś uda Wam się ogarnąć i przy następnym podejściu pomyśl może o zmianie lekarza
JestemMama!
Ja mam teraz 3dpt... On mi nawet nie mówił żebym badała. Sama dla świętego spokoju zbadałam i teraz żałuję bo się martwięMoże skonsultuj z lekarzem, jak trzeba będzie to dołożysz.. Patrzę teraz i w 9 dpt miałam 247 pg/ml i było ok
Ananasowa93
Wow a gdzie tak tanio maja ?? Bo ja w invicta tyle płace za jedna procedurę i tonjeszcze potem trzeba wiecznie dopłacać za cośRefundowane tylko standardowo leki do punkcji, korzystałam z programu 2+1 i tam w pakiecie za 13900 miałam opłacone z góry 3 punkcje, 3 transfery (pierwszy po każdej punkcji), wszystkie wizyty od momentu zakwalifikowania do in vitro do końca programu, badania estradiolu i progesteronu, 2x beta hcg po każdym transferze
Margoolcia
Uczcie się dziewczyny na cudzych błędach z obserwacji tutaj wynika że jeszcze żadnej nie pomogło robienie bety zbyt wcześnie. Wręcz przeciwnie to szkodzi.Ja mam teraz 3dpt... On mi nawet nie mówił żebym badała. Sama dla świętego spokoju zbadałam i teraz żałuję bo się martwię
JestemMama!
Ja nie robiłam bety a progesteron i estriadol... I martwi mnie ten estriadol bo wydaje mi się że progesteron. Jest całkiem dobry...Uczcie się dziewczyny na cudzych błędach z obserwacji tutaj wynika że jeszcze żadnej nie pomogło robienie bety zbyt wcześnie. Wręcz przeciwnie to szkodzi.
reklama
Ananasowa93
A ja miałam 3 dpt 2200 estradiol. I niektóre dziewczyny pisały ze to za dużo. A było idealnie żeby się kropek zagnieździł. Inna dziewczyna miała 300 i tez kropek się zagnieździł.Ja mam teraz 3dpt... On mi nawet nie mówił żebym badała. Sama dla świętego spokoju zbadałam i teraz żałuję bo się martwię
3x1 estrofem to duża dawka i wystarczająca. Lekarz jak mówi ze wyniki są dobre to znaczy ze są dobre. No pomysl kochana, skoro lekarz w klinice mówi ze wynik prawidłowy i kobiety zachodzą w ciąże to czemu tobie miałby powiedzieć źle???
mnie martw się i nie stresuj kropka. Daj mu się zakopać
Podziel się: