JestemMama!
Fanka BB :)
Niby tak, coś w tym jest aczkolwiek jeszcze tydzień temu wartość była większa niż teraz... Tak bardzo bym chciała aby się udało juz nie wiem co robić, do kogo się modlić o cud oddala bym wszystko aby się udało... Do dziś myślałam pozytywnie, do odbioru tych badań... Tak bardzo się cieszyłam... A teraz ogarnęła mnie czarna rozpacz eh... Chyba muszę się przespać z tym wszystkim i może jutro zacznę myśleć inaczej boje się... Nie wiem co zrobię jeśli wynik będzie negatywny... Na razie staram się nie myśleć o tym... Juz wiem ze w piątek nie zrobię bety... Za bardzo się boję rozczarowania wolę chyba sikanca zrobić w niedziele ... Wiem że on nie zawsze wychodzi ale cóż... Będzie to wtedy 8dpt... Eh... Czarne myśli krążą w mej głowieA ja miałam 3 dpt 2200 estradiol. I niektóre dziewczyny pisały ze to za dużo. A było idealnie żeby się kropek zagnieździł. Inna dziewczyna miała 300 i tez kropek się zagnieździł.
3x1 estrofem to duża dawka i wystarczająca. Lekarz jak mówi ze wyniki są dobre to znaczy ze są dobre. No pomysl kochana, skoro lekarz w klinice mówi ze wynik prawidłowy i kobiety zachodzą w ciąże to czemu tobie miałby powiedzieć źle???
mnie martw się i nie stresuj kropka. Daj mu się zakopać