reklama
Romka, przykro mi bardzo.Tule mocoooo :----(
Sylwia, nie popelniaj tego samego bledu co ja. Negatywny sikaniec wycial mi caly dzien z zyciorysu . Poczekaj cierpliwie na bete.
Tequila, sliczne kociaki :-)
Madzialenak, fajnie,ze dolegliwosci minely.Dzis masz randke z dziewczynami.Zycze Wam kochane milego spotkania!!!
Ja sie dzis czuje nienajlepiej ale to chyba przez ta poode.Szaro, buro za oknem, pada deszcz...brrrrr
Sylwia, nie popelniaj tego samego bledu co ja. Negatywny sikaniec wycial mi caly dzien z zyciorysu . Poczekaj cierpliwie na bete.
Tequila, sliczne kociaki :-)
Madzialenak, fajnie,ze dolegliwosci minely.Dzis masz randke z dziewczynami.Zycze Wam kochane milego spotkania!!!
Ja sie dzis czuje nienajlepiej ale to chyba przez ta poode.Szaro, buro za oknem, pada deszcz...brrrrr
Dziekuje za wsparcie i cieple slowa. wczoraj mialam dola dziaiaj juz wrocilam do gry. mam jeszcze 7 eskimosow jak wszystko bedzie dobrze to za dwa tyg podchodze z dwoma zarodkami. SYLWIA idz na betke test sobie odpusc nie zawsze musi wyjsc.
Molla
Fanka BB :)
Sylwia. ja jeszcze raz przypominam. NIE SIKANIEC. JA SIKNĘŁAM PO KTÓREJŚ IUI I CO WYSZŁA I KRECHA, CHCIAŁAM SZYKOWAĆ SIĘ JESZCZE WTEDY DO KOLEJNEJ IUI. POSZŁAM NA USG LEKARZ STWIERDZIŁ TORBIEL PRZEPISAŁ MI ANTYKI I CO PORONIŁAM WTEDY. BDYBYM NA BETĘ POSZŁA, NIE ODSTAWIŁABYM LUTEINY, DUPHASTONU I BY CO MOŻE BYŁO, A TAK ODSTAWIŁAM I ANTYKAMI DOPRAWIŁAM DZIECIECIĄTKO.
A WSZYSTKO PRZEZ SIKAŃCA!!!
ZMYLIŁ MNIE I TYM SIĘ ZASUGEROWAŁAM. TRZYMAM KCIUKI
A WSZYSTKO PRZEZ SIKAŃCA!!!
ZMYLIŁ MNIE I TYM SIĘ ZASUGEROWAŁAM. TRZYMAM KCIUKI
martka273
Fanka BB :)
molla no wiem, są różne opinie, też takie czytałam, w sumie mój organizm nie zdążył przejsć burzy hormonalnej, no chyba ,że po stymulacji...No ja chcę jak sie da najszybciej:-)
tequila a zapytaj, tak z ciekawości, tylko powiedz,że nawet pęcherzyka nie było.Ale te koty Twoje są cudne!!!!!!I takie cudeńka się marnują w hchorniksach, to jest straszne...A ten jasny jest podobny do mojej fiolki, tylko twoja ma żółte oczy.A ciemny to jest szylkretka?cudo!!!!
tequila a zapytaj, tak z ciekawości, tylko powiedz,że nawet pęcherzyka nie było.Ale te koty Twoje są cudne!!!!!!I takie cudeńka się marnują w hchorniksach, to jest straszne...A ten jasny jest podobny do mojej fiolki, tylko twoja ma żółte oczy.A ciemny to jest szylkretka?cudo!!!!
martka zapytam ja mam wizyte 1 marca wiec juz za tydzien cos bedziemy wiedziec obie
ten jasny to kocurek a ta ciemna to dymna kotka której nie ma juz wsród nas( pisałam ci o niej)
to fakt ze te biedne cudenka w schroniskach nie zasluguja na takie zycie i gdybym mogla wzielabym je wszystkie choc i tak staram sie jakoś pomóc zawoze od czasu do czasu karme zabawki i koce chociaz tak moge pomóc
a to mój najświeższy schroniskowy wlasnie cudaczek ...
ten jasny to kocurek a ta ciemna to dymna kotka której nie ma juz wsród nas( pisałam ci o niej)
to fakt ze te biedne cudenka w schroniskach nie zasluguja na takie zycie i gdybym mogla wzielabym je wszystkie choc i tak staram sie jakoś pomóc zawoze od czasu do czasu karme zabawki i koce chociaz tak moge pomóc
a to mój najświeższy schroniskowy wlasnie cudaczek ...
reklama
Podziel się: