reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Hej kochane

powiem Wam ze wasze kciukasy bardzo bardzo mi pomogly i nareszcie w czwartek moj tak dlugo wyczekany transfer:-):tak: Moje endo wzroslo az do 8.6:-) Pani doktor powiedziala ze wszystko bardzo obiecujaco wyglada no i w czwartek o godz 12 podadza mi mojego szkraba:) Tak sie ciesze w koncu od listopada na to czekam:) Bardzo Wam dziekuje za wsparcie jestescie nieocenione:tak:

A teraz biore sie za nadrabianie zaleglosci bo wczoraj padlam...

reklama
Tequila, wiedzialam,ze po deszuczu wyjdzie slonce :-) Bardzo sie ucieszylam czytajac Twoj post. Jest w nim duzo entuzjazmu,energi i sily do walki. :-) Masz mrozaczki a to przybliza Cie do upragnionego szczescia. Nie musisz caehj procedury zaczynac od poczatku a to juz jest duzy sukces. Trzymam kciuki za wizyte 1 marca &&&&&&&&&&&&&&

Zuzia, fantastycznie,ze endo ladnie uroslo i transfer zbliza sie wielkim krokiem. Kciuki zaciskam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Trzcinka tak sie ciesze ze usg w porzadku no i jeszcze spelnienie twojego marzenia o coreczce - super:) Ty tak jak ja podchodzilas w UK do IVF wiec prosze o fluidki bo masz najblizej i jeszcze coreczkowe o czym jak tez bardzo marze:-)

Gosiu - blada kreseczka?? - to juz teraz moze byc tylko lepiej:-) Po cichutku juz gratuluje - a moze jeszcze dzisiaj gdzies na betke skocz? Czy czekasz do poniedzialku??

Lawendowy - powodzenia dzisiaj na wizycie, dowiedz sie jak najwiecej i oby wszystko poszlo do przodu

Gotadora - ty dzisiaj zobaczysz swoje maluszki - trzymam kciuki podwojne:)

Kinga - a tobie samych dojrzalych komoreczek - ktore beda sie zapladniac i dzielic i dzielic...&&&&

Madzialenak - no nie chce sie wierzyc ze to juz 13 tydzien - dopiero pamietam jak testowalas a tu juz tyle uplynelo - ani sie obejrzymy a bedziesz nam przesylac zdjecia twojego bobaska:)

Milagors - ty nie swiruj bo dzieciatko sie tez denerwuje!! Jestes Mamuska i koniec:-)

Tequila - bardzo sie ciesze ze wracasz do gry - dzielna z ciebie kobietka - to prawda ze tutaj na forum jest niesamowite wsparcie - nikt lepiej nas nie zrozumie jak dziewczyny tutaj!!! Ciesze sie bardzo ze masz juz plan dzialania - teraz tylko wprowadzic go w zycie i wierze ze sie uda!!

Kochane milego dnia dla wszystkich zwlaszcza dla tych ktore dzisiaj beda pic wspolna kawke:)))

debil lekarz nie wypisal nam skierowania na kariotypy jeszcze pojde do ginolozki naszej oczywiscie mimo ze mialam wydrukowane ze badanie jest refundowane obawia sie ze on za to zaplaci a tym czasem dzis mam 1dc i na pocieszenie se robie pizze wlasnie zaraz wstawiam do piekarnika a co tam se bede zalowac

GOSIA gratuluje. mi sie nie udalo,wczoraj byl 10dpt bylam na becie,wynik 1 :-( ostawilam leki i dzis przyszla@. zadzwinie di nivun co dalej robic..nie mieszkam w Pl rakze musza wymyslec cos zebym nie latala kilka razy...

aga tym sie własnie pocieszam ze przy mrozaczkach szybko pójdzie i mam nadzieje ze sie uda a za kciuki nie dziekuje bo juz nie zapeszam za nic nie bede dziekowac ale kciuki i fluidki w odpowiednim momencie przyjme a potem jak juz bede w ciazy nadrobie i podziekuj kazdej z osobna bede w koncu miała całe dlugie 9 miesiecy :)
zuzia super ze w koncu doczekasz sie maluszkow pod sercem juz zaciskam kciuki &&&&&&

Gosia cichutkie gratulacje nie czekaj dłużej tylko pędz zrobic bete dla 100% pewnosci
gotadora za maluchy &&&&
milagros na objawy jeszcze za wczesnie ale jestes w ciąży i juz nic tego nie zmieni!
kinga mam nadzieje ze pecherzyków było dużo i same piękinie dojrzałe z których za kilka miesiecy urodza sie twoje dzieciaczki
madzialenak strasznie ci zazdroszcze chciałabym móc sie cieszyc brzuszkiem jak ty..cudownej ciązy!

Tequila brawo za Twoją postawę, masz rację nie wolno się poddawać bo jak tu widzisz na forum każdej się udaje tylko trzeba poczekać na swoją kolej.

Zuzia super wiadomości, gniazdko szykuje się na przyjęcie malucha.

Agapl dziękuję, czuję się super, wszystkie dolegliwości sobie poszły i nawet nie czuję, że jestem w ciąży. A jak Twoje samopoczucie?

Romka
przykro mi, tulam mocno, nie poddawaj się.

reklama
TeQuila i takie nastawienie mi się podoba. Jest plan działania, jest nowa energia i wiara. I tak powinno być :-)
Gosia - widzę że wszystko zmierza w dobrym kierunku Trzymam kciuki za betkę :)
Zuziu - piękne endometrium, tylko pozazdrościć.

A u mnie 10 dpt. Chciałam jechać na test ale mnie mój mąż zatrzymał, argumentując że jak dr kazała dopiero po 12 dniu zrobić to tak trzeba. Ja chciałam, ale wiem że raczej nie wyszło i chyba też wolę odłożyć chwilę smutku na później. Siedzę i ryczę od rana. Zrobiłam sikańca i jedna kreska. Dopiero po 2h pojawiła się druga (ale taka niekształtna i dziwna) - pewnie to artefakt jaki się pojawił po tym czasie.
A miałam podejść do crio na spokojnie, na luzie. Ahhhaaaa, tak się nie da. Całą noc mi się śniło, że idę do łazienki i robię ten test i wychodzą 2 grube kreski...Sen był miły, rzeczywistość już taka nie jest. Tylko czego ja się spodziewałam? Małe endometrium, dopiero za 2 razem przygotowań dopuścili mnie do crio warunkowo. To raczej wszystko było na straconej pozycji, a ja znów narobiłam sobie jakiś głupich nadziei.

Do góry