romka bardzo mi przykro dobrze wiem co czujesz ale jestem najświeższym przykładem na to ze z dnia na dzień bedzie lepiej i zdobedziesz siłę do dalszej walki ustal tylko plan działania jak najszybciej i napewno nastepnym razem sie uda i tobie i mi i całej reszcie zobaczysz bedze dobrze!!!!
reklama
sylwia mąż ma rację skoro masz czekać do 12 to czekaj a wynikiem sikańca sie nie przejmuj! sikańcom mówimy nieeeee!!!! za dwa dni zrobisz bete i wyjdzie pozytywna musi wyjsc!!! nie stresuj sie bo to maluszkowi szkodzi! trzymam kciuki za pozytywna i wysoką bete ja wierze ze taka bedzie!!!!
madzialenak
mama na pełen etat
Sylwia poczekaj do 12 dpt, nie płacz i się nie denerwuj, jeszcze za wcześnie na sikańca. Trzymam za Ciebie kciuki i przesyłam fluidki dzidziusiowe ***&&&***&&&***&&&***&&&***&&&***
Zuzia2011
Fanka BB :)
Kwiatuszeq - z tymi lekarzami to mozna oszalec Masz racje cos na pocieszenie trzeba miec - u mnie to zadanie spelnia czekolada
Romka - tak mi przykro ze sie nie udalo:-( tulam, mam nadzieje ze szybko ulozysz nowy plan dzialania ....a masz jeszcze jakies mrozaczki??
Sylwia - a co to za nastawienie - prosze mi sie poprawic - maz ma racje beta ma byc za dwa dni to za dwa dni... a cos tescik jednak tam wykazuje - musi byc dobrze - prosze sie tylko nie zalamuj trzymam kciuki
Romka - tak mi przykro ze sie nie udalo:-( tulam, mam nadzieje ze szybko ulozysz nowy plan dzialania ....a masz jeszcze jakies mrozaczki??
Sylwia - a co to za nastawienie - prosze mi sie poprawic - maz ma racje beta ma byc za dwa dni to za dwa dni... a cos tescik jednak tam wykazuje - musi byc dobrze - prosze sie tylko nie zalamuj trzymam kciuki
martka273
romka przykro mi strasznie...Wpłacz się i wracaj do gry!
tequila ale masz piękne te kocianki,daj jakieś większe zdjęcie :-)ja też wracam do gry-w marcu pochodzę na akupunkturę! koleżanka która mi polecała powiedziała,że wg medycyny chińskej po poronieniu powinno się odczekać 3 miesiącee....Ale ja nie chcę tyle czekaćbuuuu co tu robić?
tequila ale masz piękne te kocianki,daj jakieś większe zdjęcie :-)ja też wracam do gry-w marcu pochodzę na akupunkturę! koleżanka która mi polecała powiedziała,że wg medycyny chińskej po poronieniu powinno się odczekać 3 miesiącee....Ale ja nie chcę tyle czekaćbuuuu co tu robić?
jak klikniesz na obrazek to zrobi sie wiekszy nie wiem dlaczego takie małe wychodza ;(
ale i tak dobrze ze doszłam do tego jak wstawic zdjecie
a jezeli chodzi o czas ja nie wiem ile powinno sie poczekac ale wiem ze ja chce podejsc jak najszybciej ale jesli chcesz zapytam mojego lekarza co o tym mysli jesli bede miała wizyte wczesniej niz ty
ale i tak dobrze ze doszłam do tego jak wstawic zdjecie
a jezeli chodzi o czas ja nie wiem ile powinno sie poczekac ale wiem ze ja chce podejsc jak najszybciej ale jesli chcesz zapytam mojego lekarza co o tym mysli jesli bede miała wizyte wczesniej niz ty
aga a ty wybierasz sie na bete jeszcze czy juz na usg???
Mam sie zglosic na usg 4marca a bety juz nie musze monitorowac. Mam nadzieje,ze lekarka ma racje.
reklama
Molla
Martka 273!!! Weszłam ukradkiem, bu Ci odpisać. Czy chcesz poczekać czy nie, decyzja do lekarz noi do Ciebie. Ja z wieloletniej obserwacji wiem, że najszybciej zachodzi się w ciążę po....ciąży. Przecież nie miałaś łyżeczkowania. Organizm sam Ci się oczyścił. Zależy jakie Twoje podejście jest i czy jesteś gotowa. Sama znam 4 koleżanki, co po poronieniu odrazu zaszły w ciążę. Nawet nie doczekały pierwszego okresu po poronieniu.... Ja sama po biochemicznej po IUI już w następnym cyklu byłam w ciąży....ale dalej znasz :-(torbiel-antyki, i straciłam dzieciątko. Nawet zobacz na moją stopkę....,Wg. niektórych organizm jest wtedy bardziej przygotowany na przyjęcie zarodka, bo już w niej był i poziom hormonów jest bardzo przychylny, ale decyzja nie do mnie należy, ale ja to bym odrazu z grubej rury.
Podziel się: