reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Hej tak podczytuje post i chcialam zapytac czy ten jod pomaga na bóle miesiaczkowe ??? Od kad pamiętam mam bardzo bolesne miesiączki i zazwycza leze z termoforem. Mam dwa miesniaki na macicy i nie wiem czy nie jest to przyczyna. Ale Pani doktor powoedziala ze w zajściu w ciaze one nie przeszkadzają dlatego startujemy z in vitro.
A wspomagasz się czymś w związku z tymi mięsniakami?
Witamina E 400j.m. zmniejsza stan zapalny i wspomaga proces metabolizmu estrogenu, także korzeń z mniszka jest super.

Załączniki

• Screenshot_20200911_202226_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_20200911_202226_com.android.chrome.jpg
    133,1 KB · Wyświetleń: 75
A wspomagasz się czymś w związku z tymi mięsniakami?
Witamina E 400j.m. zmniejsza stan zapalny i wspomaga proces metabolizmu estrogenu, także korzeń z mniszka jest super.
Nie niczym się nie wspomagam. Nie mialam nawet pojecia ze mozna cos na to brac. Dziekuje za podpowiedz. Mogę brać ta witaminę E i nie będzie to przeszkadzać w lekach na stymulacje do in vitro??

Nie niczym się nie wspomagam. Nie mialam nawet pojecia ze mozna cos na to brac. Dziekuje za podpowiedz. Mogę brać ta witaminę E i nie będzie to przeszkadzać w lekach na stymulacje do in vitro??

Szczerze to nie wiem czy można przyjmować w trakcie stymulacji, to tylko witamina E 400 j.m.ważne żeby była dobrej jakości, naturalna jako D-alfa tokoferol. Ale lepiej zapytaj lekarza

reklama
No właśnie też mam wątpliwości przez tą błyskawiczną diagnozę... Dlatego nie pójdę na zabieg. A co dokładnie bierzesz?
Też mam od czasu do czasu bóle miesiączkowe, ale trudno żeby nie bolało po nieudanym in vitro... Ale od razu endometrioza? Dziwne...
Nawet jeśli masz endometrioze no ok. Z tego co pamiętam masz niskie AMH, do tego w histero było czysto, znaczy na kamerce nic złego w macicy nie znaleźli. Jak zatem endometrioza ma wpływać na zarodek i zagnieżdżenie skoro komórka jajowa jest dawczyni a w macicy czysto. Może zrób jeszcze raz histero? Doprawdy nie wiem jak laparoskopia i czyszczenie jajników z Endo ma mieć wpływ na powodzenie tranferu. Oczywiście tylko głośno myślę.....

Do góry