reklama
MożnaMogę tu napisać jeśli można ?
Może przyda się innym dziewczynom
Gonia0605
Fanka BB :)
Jasne że możesz...Mogę tu napisać jeśli można ?
Może przyda się innym dziewczynom
A wspomagasz się czymś w związku z tymi mięsniakami?Hej tak podczytuje post i chcialam zapytac czy ten jod pomaga na bóle miesiaczkowe ??? Od kad pamiętam mam bardzo bolesne miesiączki i zazwycza leze z termoforem. Mam dwa miesniaki na macicy i nie wiem czy nie jest to przyczyna. Ale Pani doktor powoedziala ze w zajściu w ciaze one nie przeszkadzają dlatego startujemy z in vitro.
Witamina E 400j.m. zmniejsza stan zapalny i wspomaga proces metabolizmu estrogenu, także korzeń z mniszka jest super.
Gonia0605
To?Jod Detoxadine Global Healing CENTER strona detoxpolska.pl
Jest niestety drogi
Załączniki
Nie niczym się nie wspomagam. Nie mialam nawet pojecia ze mozna cos na to brac. Dziekuje za podpowiedz. Mogę brać ta witaminę E i nie będzie to przeszkadzać w lekach na stymulacje do in vitro??A wspomagasz się czymś w związku z tymi mięsniakami?
Witamina E 400j.m. zmniejsza stan zapalny i wspomaga proces metabolizmu estrogenu, także korzeń z mniszka jest super.
tak to własnie to
Nie niczym się nie wspomagam. Nie mialam nawet pojecia ze mozna cos na to brac. Dziekuje za podpowiedz. Mogę brać ta witaminę E i nie będzie to przeszkadzać w lekach na stymulacje do in vitro??
Szczerze to nie wiem czy można przyjmować w trakcie stymulacji, to tylko witamina E 400 j.m.ważne żeby była dobrej jakości, naturalna jako D-alfa tokoferol. Ale lepiej zapytaj lekarza
reklama
motylek24
Nawet jeśli masz endometrioze no ok. Z tego co pamiętam masz niskie AMH, do tego w histero było czysto, znaczy na kamerce nic złego w macicy nie znaleźli. Jak zatem endometrioza ma wpływać na zarodek i zagnieżdżenie skoro komórka jajowa jest dawczyni a w macicy czysto. Może zrób jeszcze raz histero? Doprawdy nie wiem jak laparoskopia i czyszczenie jajników z Endo ma mieć wpływ na powodzenie tranferu. Oczywiście tylko głośno myślę.....No właśnie też mam wątpliwości przez tą błyskawiczną diagnozę... Dlatego nie pójdę na zabieg. A co dokładnie bierzesz?
Też mam od czasu do czasu bóle miesiączkowe, ale trudno żeby nie bolało po nieudanym in vitro... Ale od razu endometrioza? Dziwne...
Podziel się: