reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Nawet jeśli masz endometrioze no ok. Z tego co pamiętam masz niskie AMH, do tego w histero było czysto, znaczy na kamerce nic złego w macicy nie znaleźli. Jak zatem endometrioza ma wpływać na zarodek i zagnieżdżenie skoro komórka jajowa jest dawczyni a w macicy czysto. Może zrób jeszcze raz histero? Doprawdy nie wiem jak laparoskopia i czyszczenie jajników z Endo ma mieć wpływ na powodzenie tranferu. Oczywiście tylko głośno myślę.....
No właśnie śmieszne jest to, że mówiłam temu 'specjaliście', że miałam robioną histeroskopie i że wszystko było w porządku, a on mi na to, że nie wiadomo kto to robił i nie można ufać temu badaniu... Masakra jakaś...

reklama
Hej dziewczyny nie było mnie trochę
Pamiętacie jak wam mówiłam o znajomej osobie z rodziny że jej pękł tentniak w zakończenie roku szkolnego że potrzeba modlitwa teraz prowadzimy zbiórkę na rehabilitację neurologiczna wiem że kwota podana w zbiórce wystarczy na kilka miesięcy a koszty leczenia już wzrosły od podanej kwoty o parę tysięcy miesięcznie
Głupio mi tu pisać ale czy mogę was prosić o udostępnienie info. O zbiórce i ewentualna wspomoge akcji każda złotówka jest na wagę złota zdaje sobie sprawę że nam też jest ciężko podczas naszego leczenia ivf z góry dziękuję i przepraszam jeśli kogoś uraziłam
A ty jest link do zbiórki

Hej dziewczyny wczoraj USG wyszło dobrze bąbel ma 3.15 cm to jest 10 +1 dzień i 170 AS posprawdzałam wszystko i jak na ten tydzień wszystko ok. Badania prenatalne mam 28 .09 i wtedy będzie myśle ze wiadomo czy mówić oficjalnieno ciazy bo jak na razie niewiele osób o niej wie.
@Ananasowa93 przyrost jest ok. Jaki miałaś. Zarodek ilu dniowy i który to dżin po transferze???
@Hope899 tak bardzo mi przykro🥺
Dziewczyny za każda trzymam kciuki !!!
@Mirka30 super wieści ze USG ok i maluszek jest ok a czasami krwawienie może być z szyjki albo kosmowka jest niedaleko szyjki! Nie martw się jak łożysko się już całkowicie odklei do ściany macicy i się uniesie to one ustaną! Trzymam kciuki!!!

Dziękuję kochana ale ja nie krwawie, tylko powiedzieli że mam torbiele....

Ale przecież przyrost jest więc czemu myślisz że pozamiatane?

Tak bardzo mi przykro i tak mocno ściskam Cie😘😘

Najważniejsze że dzidzia okej!! 😍😍
A co Ci lekarz Mirka powiedział na te torbiele i płyn? Skomentował to jakoś?

Gratulacje, będzie bobo! 😁😁

Dziękuję, nic nie powiedzieli.. Zadzwonia do mnie w przyszłym tyg i za 3 tygodnie kolejne usg...

Dziewczyny, które biorą Cyclogest...czy też macie tak, że zostają Wam tłuste plamy na ubraniach? Stosuję wkładki a zauważyłam, że zostają mi tłuste plamy na jeansach a nawet na fotelu jak siedziałam w cieńszych spodniach. Przyznam, że to trochę uciążliwe. Macie jakieś doświadczenia jak sobie z tym poradzić. Przy Luteinie też wypływało ale nigdy nie brudziłam ubrań, nie mówiąc o fotelu czy pościeli, wkładki zupełnie wystarczały. Wszelkie pomysły miłe widziane.

Dziewczyny, które biorą Cyclogest...czy też macie tak, że zostają Wam tłuste plamy na ubraniach? Stosuję wkładki a zauważyłam, że zostają mi tłuste plamy na jeansach a nawet na fotelu jak siedziałam w cieńszych spodniach. Przyznam, że to trochę uciążliwe. Macie jakieś doświadczenia jak sobie z tym poradzić. Przy Luteinie też wypływało ale nigdy nie brudziłam ubrań, nie mówiąc o fotelu czy pościeli, wkładki zupełnie wystarczały. Wszelkie pomysły miłe widziane.
Mam tak samo... Z tym ze biorę go na wieczór więc jakoś lepiej to znoszę...

Proponuję dłuższe i ciut grubsze wkładki też miałam ten problem

reklama
Do góry