A możesz polecić jakąś konkretną markę, ja używam Carefree i nie dają rady.Proponuję dłuższe i ciut grubsze wkładki też miałam ten problem
reklama
Gonia0605
Fanka BB :)
Dla mnie świetnie się sprawdzają Siempre large z Li.dla. Dość cienkie, ale duże. Zawsze ich używam kiedy muszę brać dużo leków...A możesz polecić jakąś konkretną markę, ja używam Carefree i nie dają rady.
Mhm a nie może to być pozostałość po punkcji hmmm
Może... Strasznie się martwię
A kiedy masz miec badania prenatalne. Masz juz date? Ja właśnie czekam na list ze szpitala bo moja polozna już to zalatwila
Tak, 02.10
Czarna1985
O super to jeszcze troche kochana. Nie martw sie wszystko bedzie dobrze zobaczysz❤Tak, 02.10
O super to jeszcze troche kochana. Nie martw sie wszystko bedzie dobrze zobaczysz❤
Dziękuję kochana, mam nadzieję
JestemMama!
Jeszcze chwila, juz tak niewiele i moj kropek będzie z mamusia, już czekam w kolejce ❤ proszę was o trzymanie kciuków aby został zemna juz na zawsze
Czarna1985
Trzymam kciukiJeszcze chwila, juz tak niewiele i moj kropek będzie z mamusia, już czekam w kolejce ❤ proszę was o trzymanie kciuków aby został zemna juz na zawsze ❤❤
Może nie na zawsze ale przynajmniej na 19 lat [emoji4]Jeszcze chwila, juz tak niewiele i moj kropek będzie z mamusia, [emoji7] już czekam w kolejce [emoji173] proszę was o trzymanie kciuków aby został zemna juz na zawsze [emoji173]️[emoji173]️[emoji7][emoji8][emoji8][emoji8]
Trzymam kciuki [emoji110][emoji110][emoji110]
reklama
JestemMama!
No fakt chodź w moim serduszku na zawsze nie dziękuję aby nie zapeszyćMoże nie na zawsze ale przynajmniej na 19 lat [emoji4]
Trzymam kciuki [emoji110][emoji110][emoji110]
Podziel się: