nieagatka
Fanka BB :)
Wez nospe i lez.krew, dzwonilam do kliniki kazali leżeć.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wez nospe i lez.krew, dzwonilam do kliniki kazali leżeć.
Tego nie wiem bo spałam, obudził mnie budzik do pracy i poszłam do łazienki, byłam cała we krwi i skrzepy leciały. Po ok 3h leżenia w łóżku krwawienie zmieniło się w plamienie i potem już nie było nic. Panikowałam strasznie ale nie było powodua bolal cię brzuch?
Może zamiast bety wciśnij się gdzieś na USG?miałam mieć 14.09
jutro zribie bete
o matko. słyszałam że są takie przypadki rzyganka, ale nigdy nie spotkałam nikogo takiego. Współczuje, ale pociesze Cię że zazwyczaj w 4 mcu mija.
Jezu dlaczego nie może byc normalnie....Tego nie wiem bo spałam, obudził mnie budzik do pracy i poszłam do łazienki, byłam cała we krwi i skrzepy leciały. Po ok 3h leżenia w łóżku krwawienie zmieniło się w plamienie i potem już nie było nic. Panikowałam strasznie ale nie było powodu
A to nie za wcześnie żeby badać przeciętność karkowa ???Dziewczyny byłam dzisiaj na USG. Jest 10 tc. Czy któraś z was spotkała się aby na u dzdzisia przy główce i karku był obrzęk 0,11 cm?? Co to może być
Oj wydaje mi się ze powinnaś iść do szpitala bo z tych objawów masz tak zbywane uporczywe wymioty ciężarnych czyli coś co kwalifikuje Cię do leczenia szpitalnego. Ja już bym więcej nie ryzykowała. Albo zadzwoń jeszcze raz do tej położnej i dowiedz się co i jakZ hotelu w którym pracuje poszłam na 3 miesięczny bezpłatny urlop..
Mąż jest w pracy więc sama się męczę tu, poczekam aż wróci z pracy to go wyślę po chleb bo sama nie dam rady iść
Wczoraj lekkie klucie w macicy. Dzis prawa strona pobolewa i jakaś strasznie słaba jestem ale to przez to że cała noc prawie nie spalam@Tolka20 jak dzis samopoczucie? Bo u
Mnie dzis pobolewa lewa strona
Mnie lewa strona Ciebie prawa oby yo byky dobre znaki. U mnie nocka spokojna. A teraz. Leżę i ogladam netflixaWczoraj lekkie klucie w macicy. Dzis prawa strona pobolewa i jakaś strasznie słaba jestem ale to przez to że cała noc prawie nie spalam